Левски София - ЦСКА София - 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Re: Левски София - ЦСКА София - 1:0

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 29 апр 2012 21:44

топличко беше да,аз лично очаквах повече хора на мача с оглед предварителните закани. но толкова, като цяло едно нормално дерби без кой знае какво интересно. поздрав за всички които дойдоха в Г днес
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 29 апр 2012 21:44

Teo написа:
Tony_CSKA написа:Много слабо играхме днес. Бързо трябва да забравим този мач и да се концентрираме върху 3 победи в следващите 4 мача. Поздравления за всички от сектор Г, които се раздадоха въпреки убийственото слънце. Само ЦСКА!

Това слънче ни разби, то ти трябва водоноска, че да викаш 90 минути, но се справихме добре 8-)

На 20тата минута бях труп!Се съм пял и ходил на много мачове,ама буквално тва за пръв път ми се случва :!:

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 29 апр 2012 21:46

Днес съдията ни победи и опорочи мача ! ... топката излезе в аут а той оставя играта да продължи и щяха подуянци да ни отбележат гол ! Две 100% дузпи , а боклука седи гледа и не свири !!! СРАМ И ПОЗОР !!! Писна ми от това БФС и тая скапана перука писна ми всеки мач да се свири срещу нас !!!

Ето положенията ! http://www.novsport.com/video188669_1.html
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 29 апр 2012 21:51

Teo написа:Момчета рефера не е виновен, не искам с дузпи да ги победим, паднахме идват други мачове, не може само да побеждаваме...

Браво на момчетата от Офанзива, просто са невероятни, има голямо бъдеще с тях 8-)

Е доживях да чуя нещо добро за нас най-накрая!!! ;) ;) ;)
Изображение

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 29 апр 2012 21:52

Не исках да коментирам спорните положения преди да ги видя на запис, защото от сектор Г реално не се виждаше нищо... Току що завърши "Пред банята" и вече мога да си позволя коментар.

Съдията спести две чисти дузпи в полза на ЦСКА.

Срещу Карачанаков имаше 100% нарушение в наказателното поле. Нападателят бе задържан в гръб от Мюлдер, като защитникът бе последен в отбрана, което означава дузпа и директен червен картон!

Второто положение Мораеш играе първи с топката, след което бе застъпен от Илиев. Щом вратарят не е играл с топката, значи е извършил нарушение - дузпа.

Но дори и да бяха отсъдени тези положения, дори и да бяхме спечелили мача, това не бива да оправдава футболистите на ЦСКА, които играха изключително безхаберно.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 29 апр 2012 21:54

сега гледам за първи път репортаж от мача, полуженията са тотално в наша полза. на стадиона мача изглеждаше равностоен. дузпите изглежда ги имаше, но от репортажа по скоро и в двата случая според мен няма. гола на умиращите е след рикошет от наш футболист, което също не видях, малшанс. определено вратаря им е играч на мача. всичко свърши и имаме още 4 мача до титлата
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 29 апр 2012 21:59

cska_90 написа:
Teo написа:Момчета рефера не е виновен, не искам с дузпи да ги победим, паднахме идват други мачове, не може само да побеждаваме...

Браво на момчетата от Офанзива, просто са невероятни, има голямо бъдеще с тях 8-)

Е доживях да чуя нещо добро за нас най-накрая!!! ;) ;) ;)

Всичко беше перфектно, бях недоволен от тях преди, но днес показахте, че сте бъдещето на сектора :geek:

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 29 апр 2012 22:02

MQplaya пусни тема за мача с ботев враца братле
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 29 апр 2012 22:03

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:сега гледам за първи път репортаж от мача, полуженията са тотално в наша полза. на стадиона мача изглеждаше равностоен. дузпите изглежда ги имаше, но от репортажа по скоро и в двата случая според мен няма. гола на умиращите е след рикошет от наш футболист, което също не видях, малшанс. определено вратаря им е играч на мача. всичко свърши и имаме още 4 мача до титлата

Поздравления от мен за коментара ти с дузпите-аз бях на 40 м с прекрасна видимост и в двата случая. Положенията бяха в повече за вас, но малко чисти и вратарят е част от отбора, все пак! Мболи на 2-3 пъти така щеше да я окенза, че не е за разправяне. Аз лично обаче очаквах повече от ЦСКА, но както и да е. Нашите на този етап-толкова!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
gogo_cska
Контакти:

Мнениеот gogo_cska » 29 апр 2012 22:03

За съжаление загубихме.Моето скромно мнение е,че не играхме слабо,но уви не съумяхме да реализираме гол и допуснахме грешка при гола.Факт е,че последно време освен на добри игри се радвахме и на голям късмет,който днес не беше на наша страна.Просто днес не беше нашия ден.Една загуба,било то и срещу Левски,не обезсмисля целия труд на момчетата.Всичко зависи от тях,до се съберат и спечелят мачовете до края.Само ЦСКА!!!
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!

Върни се в “ЦСКА”