Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

maxi1914
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна) НОВА АНКЕТА

Мнениеот maxi1914 » 26 юли 2021 14:44

pomiqrat написа:Полагат се основите на Байерн на Балканите. Всички гереняджии бършат сълзи и духат сополи в тениските си, а петте фена на Лудогорец се преориентират.

Това го слушахме и преди 5-6 години
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 26 юли 2021 15:01

kubrat написа:То ако няма смяна и в собственика, някъде в началото на пролетният полусезон Стойчо ще бъде сменен от Любо Пенев :lol: :lol:

Е няма да е от Любо. Може да е Стамен Белчев. Все пак трябва да има кръговрат!
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 26 юли 2021 15:19

Тройчо. :lol: :lol: Това никъде по света го няма, треньор прави подготовка, селекция и го сменяш след 1 мач. :lol: :lol: Следват нови подвизи по Европа със знайни и незнайни съперници. Ставате по- абсурдни и от Левски.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 26 юли 2021 16:08

bilyaletdinov написа:
шивача написа:
gihuelo написа:Според мен имаме нов собственик . Скоро и акционерите сигурно ще бъдат сменени , ще остане само Ицо.

И аз така мисля. Ако пък не, това е най-доброто решение на джуджето, да назначи Стойчо Младенов :!:
Отборът ни тази година е шампион 8-)

Шивач,
на бутилка хубаво вино, че сте с калъфките :lol:

Готово! Но вино до 30лв за бутилка, повече не давам за сок от грозде.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 26 юли 2021 17:13

Моментът е подходящ за Стойчо. Специалитет т му е отпадане от ЕКТ с два равни. Може да напише дисертация по темата.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 26 юли 2021 17:37

За мен си е страхотна новина.
Стойчо си идва с екипа и взема цялата власт и отговорност.
Няма кой да му пречи и да взема решения през неговата глава.
Най хубаво е че Стойкас вече е далеч.
Като го видех ухилен с анцуга на стадиона и ми се обръщаше корема.
Успех на Стойчо и благодарности към Любо!
Само ЦСКА!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 26 юли 2021 17:43

soilwork написа:ec4u expert consulting ag от Германия ще аутосорсва ЦСКА. На тях мажоритарен собственик са европейският фонд Silverfleet Capital. Ще имаме нови собственици и още мащабни промени

Най-искрено ви го пожелавам -без грам ирония ;)
Това ЦСКА-София да стане по-силен ,по никакъв начин няма да направи любимия ми клун по-слаб(то и така си досатъчно слаб :) )
Много пъти съм казвал ,че българския футбол ще се тръгне нагоре когато с него се занимават хора с реален бизнес(ГГ няма реален работещ бизнес) ,които гледат на ФК като бизнес проект подчинен на своята си логика. Неслучайно Лудогорец и Домусчиеви са абсолютни доминанти. Колкото и да е спорен бизнеса им ,те определено имат раборещи структури. Нещо което нве можем да кажем за ГГ- има бизнес начинание на ГГ,което да е успешно?

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 26 юли 2021 17:53

drvasko98 написа:Моментът е подходящ за Стойчо. Специалитет т му е отпадане от ЕКТ с два равни. Може да напише дисертация по темата.

Какъвто е "късметлия" в ЕКТ, баш на тези ще им врътне 1:1, а вече няма правило за голове на чужд терен :(
Хайл Мусолини

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 26 юли 2021 17:58

ugly bug написа:За мен си е страхотна новина.
Стойчо си идва с екипа и взема цялата власт и отговорност.
Няма кой да му пречи и да взема решения през неговата глава.
Най хубаво е че Стойкас вече е далеч.
Като го видех ухилен с анцуга на стадиона и ми се обръщаше корема.
Успех на Стойчо и благодарности към Любо!
Само ЦСКА!

Докато ГГ е собственик, СС е втория човек след него в клуба.
Няма значение дали е включен във ведомостта на заплатите или не.
Той и в Литекс доста време официално не заемаеше някаква позиция, но може да попиташ колегата Dust(той е много добре запознат какво се е случвало в Литекс) дали СС реално не е бил силния човек в клуба.
За Ст.Младенов- много пъти съм писал - много добър треньор . Нещо средно между Ив.Вуцов и Г.Василев(той самия никога не е криел ,че се учил от тях). Само дето практукува футбол от 90-те години на миналия век. Успешен за шампионатни мачове,но не и за турнири на елиминация. Което го прави много скъп за собственика треньор - приходите идват от ЕКТ или от трансфери. Някой да се сеща за успехи в тези аспекти на Ст.Младенов? - Колко футболиста са се развили при него?
Докато за ГГ най-важното са приходите. Той иска минимум 17-18 млн лв от ЕКТ и от трансфери на година ,ако това не се случи или ГГ или Ст.Младенов ще си ходи.
Иначе приказките ,че СМ иска да има директен контакт със собственика -няма лошо но няма как да стане. Най-малкото в 95% от времето ГГ е извън България (не коментирам и здравословните му проблеми).

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 юли 2021 18:57

ivan56 написа:
delqnski47 написа:Стойката е 100 % аут . Няма как двамата Стойчовци да са на едно място.
Кефя се много на Стойчо Младенов , но както всеки човек, си има тъмна страна . И това са комисионните :arrow:
Това лично ми го е потвърждавал Манджуков младши . То и заради това го мрази много , по принцип .
Поради тая причина Младенов и Стойкас не се харесват .Няма как и двамата да прибират комисионните :mrgreen:
Все пак Стойкас не бий гов. , а Стойчо го прави :idea: :lol:

Това за комисионните го прави всеки ама всеки един треньор, който работи с чужденци. Гаранция. Естествено със съгласието на футболиста. И доста често виждаме и се чудим, как примерно тоя дърводелец е титуляр, просто трябва да си изиграе определените мачове да вземе бонуса и съответно треньора "неговото"
Но явно ще има промени при вас, май от времето когато беше в Литекс, Младенов беше казал, че никога повече няма да работи с тези хора.

Не си много прав
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”