Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна) НОВА АНКЕТА

Мнениеот djd » 24 юли 2021 16:45

gihuelo написа:https://www.bgdnes.bg/Article/10015721?fbclid=IwAR2krtEvgWDA4WlN9qsx54IFyJcktn_AY2sOkrIoXJI46pts40v0fh2erQQ

За мое огромно съжаление не са го били изобщо :)
Даже от пресцентъра на МВР потвърждават.

Дам, или тъпотия, или уйдурма е цялата работа, но е предизвикана от Стойча.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 24 юли 2021 16:52

Gotzev.88 написа:Кой определя политиката на клуба? - ГГ-спрямо политиката му се виждат резултатите
Кой определя бюджета и какво ниво съответно играчи да се привличат? - ГГ- политика на алъш вериж
Кой решава кога да се продава даден играч? - ГГ, играчът, менджърът му- клубът решава, спрямо целите, ако въобще има такива
Кой е отговорен за физическото състояние на играчите (били те ментета или не) - ЛП и конд. треньор (доведен от ЛП)-а ЛП е доведен от кой
Кой трябва да направи така, че да се вижда идея в играта (било то и с ментета)? - ЛП-и не само ЛП, а предишнните 10(десет) със същия неуспех
Кой е виновен за това, че половината ни отбор е в лазарета? - Конд. треньор и противниците в контролите (ЛП каза, че така се подготвя шампионски отбор, цитирам)-кондиц и малшанса

Извод- да набием Стойчо Стоилов :lol: Защо? Защото не смеем да набием ГГ и защото ЛП няма как да е виновен... по дефиниция. Той никога за нищо не е дори и малко виновен.

СС е един от няколкото интриганти в клуба. Всъщност гг е по-големия!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 24 юли 2021 17:19

Публиката - Соу не става и за кол за домати. Продават Соу - публиката сменя твърдението си на той е най-добрият ни футболист :lol:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 24 юли 2021 17:54

pomiqrat написа:Публиката - Соу не става и за кол за домати. Продават Соу - публиката сменя твърдението си на той е най-добрият ни футболист :lol:

Оняден говорих с един, вика че Кайседо бил пълна трагедия, пък тоз преди него (Соу) бил още по-зле.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 24 юли 2021 18:05

шивача написа:
Gotzev.88 написа:Кой определя политиката на клуба? - ГГ-спрямо политиката му се виждат резултатите
Кой определя бюджета и какво ниво съответно играчи да се привличат? - ГГ- политика на алъш вериж
Кой решава кога да се продава даден играч? - ГГ, играчът, менджърът му- клубът решава, спрямо целите, ако въобще има такива
Кой е отговорен за физическото състояние на играчите (били те ментета или не) - ЛП и конд. треньор (доведен от ЛП)-а ЛП е доведен от кой
Кой трябва да направи така, че да се вижда идея в играта (било то и с ментета)? - ЛП-и не само ЛП, а предишнните 10(десет) със същия неуспех
Кой е виновен за това, че половината ни отбор е в лазарета? - Конд. треньор и противниците в контролите (ЛП каза, че така се подготвя шампионски отбор, цитирам)-кондиц и малшанса

Извод- да набием Стойчо Стоилов :lol: Защо? Защото не смеем да набием ГГ и защото ЛП няма как да е виновен... по дефиниция. Той никога за нищо не е дори и малко виновен.

Нещата в червено са факти, с които не вярвам някой да не е съгласен тук... Освен идеята на ЛП. Всички 10 предишни треньори си имаха някакъв конретен стил и дори когато играта не вървеше, дори да изглеждаше грозно- виждаш идеята им- дали е адекватна, дали футболистите им са били ОК за този стил- това е друг въпрос. Но ако ми кажеш каква точно беше идеята в мача срещу Лудогорец и онзи ден, значи имаш по-набито око от мен и бих бил благодарен да ми я обясниш (не е сарказъм изобщо).

Просто не разбирам логиката, това е. СС доведе/лобира Любо да дойде в ЦСКА два пъти като за целта бяха изгонени двама треньори по никое време. Любо е бил шампион веднъж като треньор точно с ГГ и СС, сега спечели купа пак при същите. ЛП щеше ли да работи за трети път при тях, ако имаше нещо против тях конкретно? Отборът може да диша само едно полувреме, половината са контузени, ясна идея няма. Е, защо треньорът е аплодиран, играчите и СС обградени и освирквани... Всички са криви за мен- или подкепи всички, или освирквай всички. И накрая пък като каза и че е доволен от видяното... направо ме довърши Любо. Феновете му правим мечешка услуга. И той като ББПП губи връзка с реалността вече, защото е обграден с безкритични към него хора :roll:

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 24 юли 2021 18:57

Миналия сезон Тиаго влизаше накрая и обръщаше мачовете. Но Тиаго сега го няма.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 24 юли 2021 19:15

Gotzev.88 написа:
шивача написа:

Нещата в червено са факти, с които не вярвам някой да не е съгласен тук... Освен идеята на ЛП. Всички 10 предишни треньори си имаха някакъв конретен стил и дори когато играта не вървеше, дори да изглеждаше грозно- виждаш идеята им- дали е адекватна, дали футболистите им са били ОК за този стил- това е друг въпрос. Но ако ми кажеш каква точно беше идеята в мача срещу Лудогорец и онзи ден, значи имаш по-набито око от мен и бих бил благодарен да ми я обясниш (не е сарказъм изобщо).

Просто не разбирам логиката, това е. СС доведе/лобира Любо да дойде в ЦСКА два пъти като за целта бяха изгонени двама треньори по никое време. Любо е бил шампион веднъж като треньор точно с ГГ и СС, сега спечели купа пак при същите. ЛП щеше ли да работи за трети път при тях, ако имаше нещо против тях конкретно? Отборът може да диша само едно полувреме, половината са контузени, ясна идея няма. Е, защо треньорът е аплодиран, играчите и СС обградени и освирквани... Всички са криви за мен- или подкепи всички, или освирквай всички. И накрая пък като каза и че е доволен от видяното... направо ме довърши Любо. Феновете му правим мечешка услуга. И той като ББПП губи връзка с реалността вече, защото е обграден с безкритични към него хора :roll:

Каква идея да има Пенев като отборът ни не е подготвен кондиционно, футболистите са тромави, липсва агресия в играта им, винаги изостават в борбата за първа топка. Когато съперникът те мачка физически, никакви идеи не вървят. Гледаш отблизо как те подминават като колче и се молиш да загубиш с по-малка разлика.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 24 юли 2021 19:33

Gotzev.88 написа:
шивача написа:

Ще ти отговоря какво мисля аз относно играта дотук. Първо ще те върна в края на миналия сезон и няколко години назад във времето. Когато Любо почваше като треньор при нас, играеше с висока преса, играчите се раздаваха до последно. Като моята забележка към стилът му на игра е, че не успява да научи играчите да държат близко линиите, за да няма пространства за противника. В повечето случай защита стоеше поне на 15-20метра от халфовете и оставя достатъчно свободно пространство противников футболист да овладее и да има време да се обърне и развие атаката. Това ми е забележката към Пенев, влеко отклонение. Сега на въпросните два мача, които доведоха до скандалите. И в двата мача тази преса, с която ЛП играе, я нямаше.
И тук нещата опират до две неща- футболистите не са добре физически и нямат сили за преса. Второто, в което аз си мисля, вглеждайки се в някои определени играчи е, че бойкотират. Дали бойкотират своеволно треньора или по нареждане, според мен е второто.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 24 юли 2021 19:44

Тия които корят ЛП, че не ставал за треньор нека обяснят как до преди три дни нямаше загубен мач срещу Лудогорец. Нещо повече, печелеше или завършваше наравно със съвсем приличен стил на игра.

Ако Пенев има някаква вина в конкретния случай е, че е дал възможност на неговия испански приятел да проведе физическата подготовка на отбора. Впрочем, нека не избързваме, може би не бяхме подготвени в кондиционно отношение само в първите двубои, може би нямаше достатъчно продължителен преход между тежките натоварвания и старта на официалните мачове и само след няколко срещи, когато се завърнат контузените ще изглеждаме по съвсем друг начин. Лошото е, че към този момент може вече да сме отпаднали от ЛК.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 24 юли 2021 20:29

Че не изиграхме хубаво двата мача е факт, но не помня Делиормана да са изпадали в мензис когато ги счупихме на Армията последния път. Голяма работа ,че не я взехме тая СуперТенекия :lol: Трусове, клизми , глупости ..
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”