шивача написа:Gotzev.88 написа:Кой определя политиката на клуба? - ГГ-
спрямо политиката му се виждат резултатитеКой определя бюджета и какво ниво съответно играчи да се привличат? - ГГ-
политика на алъш вериж Кой решава кога да се продава даден играч? - ГГ, играчът, менджърът му-
клубът решава, спрямо целите, ако въобще има такиваКой е отговорен за физическото състояние на играчите (били те ментета или не) - ЛП и конд. треньор (доведен от ЛП)-
а ЛП е доведен от койКой трябва да направи така, че да се вижда идея в играта (било то и с ментета)? - ЛП-
и не само ЛП, а предишнните 10(десет) със същия неуспехКой е виновен за това, че половината ни отбор е в лазарета? - Конд. треньор и противниците в контролите (ЛП каза, че така се подготвя шампионски отбор, цитирам)-
кондиц и малшансаИзвод- да набием Стойчо Стоилов

Защо? Защото не смеем да набием ГГ и защото ЛП няма как да е виновен... по дефиниция. Той никога за нищо не е дори и малко виновен.
СС е един от няколкото интриганти в клуба. Всъщност гг е по-големия!
Нещата в червено са факти, с които не вярвам някой да не е съгласен тук... Освен идеята на ЛП. Всички 10 предишни треньори си имаха някакъв конретен стил и дори когато играта не вървеше, дори да изглеждаше грозно- виждаш идеята им- дали е адекватна, дали футболистите им са били ОК за този стил- това е друг въпрос. Но ако ми кажеш каква точно беше идеята в мача срещу Лудогорец и онзи ден, значи имаш по-набито око от мен и бих бил благодарен да ми я обясниш (не е сарказъм изобщо).
Просто не разбирам логиката, това е. СС доведе/лобира Любо да дойде в ЦСКА два пъти като за целта бяха изгонени двама треньори по никое време. Любо е бил шампион веднъж като треньор точно с ГГ и СС, сега спечели купа пак при същите. ЛП щеше ли да работи за трети път при тях, ако имаше нещо против тях конкретно? Отборът може да диша само едно полувреме, половината са контузени, ясна идея няма. Е, защо треньорът е аплодиран, играчите и СС обградени и освирквани... Всички са криви за мен- или подкепи всички, или освирквай всички. И накрая пък като каза и че е доволен от видяното... направо ме довърши Любо. Феновете му правим мечешка услуга. И той като ББПП губи връзка с реалността вече, защото е обграден с безкритични към него хора