Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна) НОВА АНКЕТА

Мнениеот W84me » 30 юни 2021 09:53

peliforewer написа:
djd написа:Адвокатът на ЦСКА: Струва ми се, че има някакво разминаване.
https://topsport.bg/cska/advikatat-na-t ... avane.html

Няма разминаване бе, искат си рушвета.

Аз си мисля друго Ганчев вкарва едни милиони в съвместно дружество със Сердика спортни имоти и Сердика фалира,ЦСКА дали няма да пие една студена вода.

Той е спец в тия неща. Ще направи врътка, не е за сефте
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 30 юни 2021 11:14

W84me написа:
peliforewer написа:

Аз си мисля друго Ганчев вкарва едни милиони в съвместно дружество със Сердика спортни имоти и Сердика фалира,ЦСКА дали няма да пие една студена вода.

Тити току що ви посъветва да бъдете смирени :).
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 30 юни 2021 12:21

peliforewer написа:

Не знам. Държавата влиза със земя. Дали при фалит на единия собственик земята остава в дружеството, нямам идея.

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 30 юни 2021 13:17

peliforewer написа:[offtopic]Аз си мисля друго Ганчев вкарва едни милиони в съвместно дружество със Сердика спортни имоти и Сердика фалира,ЦСКА дали няма да пие една студена вода.[/offtopic]

[offtopic]Зависи от договора и не е задължително, но тук е България и всичко може.[/offtopic]
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 30 юни 2021 13:30

djd написа:
peliforewer написа:

Не знам. Държавата влиза със земя. Дали при фалит на единия собственик земята остава в дружеството, нямам идея.

Които са наясно могат да разяснят, мое тълкуване е че земята се взема и се продава на търг и реално ако Ганчев реши да прави стадион при този случай ще трябва да плати и земята и проекта да му стане двойно по-скъп, но да е едноличен собственик. Това са мои свободни съчинения, голям проблем е и местонахождението на земята.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 30 юни 2021 21:28

Оф, видяло се е , отварям ''Без цензура'' временно при нас. Моля без спам тук.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 30 юни 2021 22:27

W84me написа:
peliforewer написа:

[offtopic]абе защо в подуяне е пълно с лош човешки материал,като теб?[/offtopic]
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 01 юли 2021 18:37

ЦСКА стана шампион при U15

ЦСКА U15 спечели домакинството си на Черно море с убедителното 4:0 и кръг преди края на първенството в елитната юношеска група до 15 години е недостижим на първото място с 5 точки аванс пред втория Лудогорец.

През първото полувреме младите армейци имаха много възможности за откриване на резултата, но нямаха шанс пред гола и двата отбора се оттеглиха на почивка при нулево равенство.

През втората част момчетата на Стоян Ангелов бяха пълни господари на терена и нанизаха цели 4 попадения в противниковата врата. Капитанът Кирил Георгиев даде аванс на червените в началото на второто полувреме. Малко след това Димитър Христов удвои. Последваха още два гола, дело на голмайстора Илиян Димитров, който оформи крайното 4:0 след подадване на Милен Георгиев.

По този начин младите армейци са недостижими на първото място кръг преди края и напълно заслужено вдигнаха шампионската купа в първенството на елитната юношеска група до 15 години.

След срещата старши треньорът на отбора Стоян Ангелов и неговия щаб посетиха музея на спортната слава на ЦСКА и оставиха там току-що спечелената шампионска купа.

Стартов състав: Георги Гергинов (в), Светозар Евтов, Тодор Цонев, Алексей Раданов, Димитър Христов, Димитър Петров, Илиян Димитров, Кристиан Чачев, Христослав Ячев, Кирил Георгиев (к), Александър Кожухаров.

Резерви: Габриел Петковски, Александър Благовестов, Алексей Симов, Ангел Тодоров, Милен Георгиев, Георги Христанов, Мартин Иванов.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 01 юли 2021 18:45

Елитна група (U-19) 2020/21

Изображение

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 01 юли 2021 18:49

Елитна група (U-17) 2020/21

Изображение