Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна) НОВА АНКЕТА

Мнениеот ugly bug » 27 юни 2021 08:58

Браво!
Айде сега Любо да ги стегне и мисля че този сезон ще имаме още повече поводи за радост.
Оптимист съм!
Успех на момчетата и Любо!
8-)
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 27 юни 2021 09:05

Трябва да се признае и че от години не сме имали администрация която да е толкова адекватна.
Треньори, скаути, Алан Пардю и т.н ...
Всеки си върши работата според мен ..
Лагери , трансфери , всичко си е точно когато трябва ...
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 27 юни 2021 09:38

ugly bug написа:Браво!
Айде сега Любо да ги стегне и мисля че този сезон ще имаме още повече поводи за радост.
Оптимист съм!
Успех на момчетата и Любо!
8-)

На прав път сме, но ако искаме да постигнем успехи в ЕКТ и реално да се борим за титлата, атаката ни трябва да се подобри значително. Например, иска се по-висока скорост, по-малко солови изпълнения, иска се повече игра с едно докосване, движение без топка, двойни подавания и къси извеждащи зад защитата на съперника. За да се постигне всичко това е нужна по-голяма физическа мощ, издържливост и бързина, не на последно място сработеност между футболистите ни. Любо Пенев трябва да вдъхне повече самочувствие и спокойствие в момчетата, защото ако сме припряни трудно се постига синхрон.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 27 юни 2021 11:18

Mitata написа:
На прав път сме, но ако искаме да постигнем успехи в ЕКТ и реално да се борим за титлата, атаката ни трябва да се подобри значително. Например, иска се по-висока скорост, по-малко солови изпълнения, иска се повече игра с едно докосване, движение без топка, двойни подавания и къси извеждащи зад защитата на съперника. За да се постигне всичко това е нужна по-голяма физическа мощ, издържливост и бързина, не на последно място сработеност между футболистите ни. Любо Пенев трябва да вдъхне повече самочувствие и спокойствие в момчетата, защото ако сме припряни трудно се постига синхрон.

Прав си за това, но все пак се изисква време за такива неща.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 27 юни 2021 12:36

Гледал съм Уилдшът за младежите на Нидерландия през 2013.
Не съм мислил че може да стигне до БЪлгария, но явно ГГ е отвързал кесията за заплати още
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 27 юни 2021 14:05

Warped написа:Гледал съм Уилдшът за младежите на Нидерландия през 2013.
Не съм мислил че може да стигне до БЪлгария, но явно ГГ е отвързал кесията за заплати още

Що в България гледахме Обертан и Жардел, не мисля че този е някаква сензация. Дано обаче се представи по-добре от горните двама.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 27 юни 2021 15:39

Е то като погледнеш отборите му, не е сензация, но се сещам че съм гледал и игра добре.
Това е преди 8 години
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 29 юни 2021 15:14

Излезе преди малко в Дспорт интервю на шефа на Сердика спортни имоти за ситуацията със съвместната фирма с ЦСКА за строежа на Армията. От това което видях в това интервю май ще се окаже прав Гриша Ганчев че бави проекта. Искат му да внесе веднага 8млн лв, а никой не му гарантира разрешително за строеж и като за капак дружеството което ще е партньор на ЦСКА е в много тежко финансово състояние и са пред фалит.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 30 юни 2021 08:56

Адвокатът на ЦСКА: Струва ми се, че има някакво разминаване.
https://topsport.bg/cska/advikatat-na-t ... avane.html

Няма разминаване бе, искат си рушвета.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 30 юни 2021 09:44

djd написа:Адвокатът на ЦСКА: Струва ми се, че има някакво разминаване.
https://topsport.bg/cska/advikatat-na-t ... avane.html

Няма разминаване бе, искат си рушвета.

Аз си мисля друго Ганчев вкарва едни милиони в съвместно дружество със Сердика спортни имоти и Сердика фалира,ЦСКА дали няма да пие една студена вода.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Върни се в “ЦСКА”