Айде сега Любо да ги стегне и мисля че този сезон ще имаме още повече поводи за радост.
Оптимист съм!
Успех на момчетата и Любо!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
ugly bug написа:Браво!
Айде сега Любо да ги стегне и мисля че този сезон ще имаме още повече поводи за радост.
Оптимист съм!
Успех на момчетата и Любо!
Mitata написа:
На прав път сме, но ако искаме да постигнем успехи в ЕКТ и реално да се борим за титлата, атаката ни трябва да се подобри значително. Например, иска се по-висока скорост, по-малко солови изпълнения, иска се повече игра с едно докосване, движение без топка, двойни подавания и къси извеждащи зад защитата на съперника. За да се постигне всичко това е нужна по-голяма физическа мощ, издържливост и бързина, не на последно място сработеност между футболистите ни. Любо Пенев трябва да вдъхне повече самочувствие и спокойствие в момчетата, защото ако сме припряни трудно се постига синхрон.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Warped написа:Гледал съм Уилдшът за младежите на Нидерландия през 2013.
Не съм мислил че може да стигне до БЪлгария, но явно ГГ е отвързал кесията за заплати още
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
djd написа:Адвокатът на ЦСКА: Струва ми се, че има някакво разминаване.
https://topsport.bg/cska/advikatat-na-t ... avane.html
Няма разминаване бе, искат си рушвета.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта