Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Re: Помощ за песен за ЦСКА

Мнениеот djd » 17 авг 2015 13:24

rockyy написа:
djd написа:От много години съм измислил едно рокче, което искам да стане песен за ЦСКА.
С писане на текстове обаче не се справям.
Затова пускам тази тема с надеждата да намеря някой (някои), който (които) да ми помогне да напишем текста, а след това да намерим и някой, който да я изпее и съответно запише.
Знам, че това не е музикален форум, но тук има хора всякакви, които познават други всякакви хора.
Затова моля, ако някой има някакви идеи, да ми пише.

Засега съм измислил от текста само припев:

ЦСКА - блести звездата.
ЦСКА, само ЦСКА!
ЦСКА - туптят сърцата.
Шампион пак е ЦСКА.

Ето линк към файла:
https://drive.google.com/file/d/0B9BjGd ... sp=sharing

Линкът който си дал не работи.

Не ти ли се отваря плейъра на Google Drive?

Потребителски аватар
rockyy
Контакти:

Мнениеот rockyy » 17 авг 2015 13:24

galin56 написа:Нещо не те разбрах. Преди много години си измислил едно рокче за ЦСКА, ама в това "рокче" няма нито текст, нито музика. Само искаш в припева да има ЦСКА - Само ЦСКА, шампион пак е ЦСКА. И това си го мислил няколко години :shock: :?: Ако може някой да доизмисли останалото, което на практика си е цялата песен. :)
Тази тема за сега бие всички класации за деня. Ще видим до края на деня дали ще се намери друга да я задмине.

Колега великан си,признавам :)

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 17 авг 2015 13:29

Сега вече трябва да работи линкът.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 17 авг 2015 13:30

galin56 написа:Нещо не те разбрах. Преди много години си измислил едно рокче за ЦСКА, ама в това "рокче" няма нито текст, нито музика. Само искаш в припева да има ЦСКА - Само ЦСКА, шампион пак е ЦСКА. И това си го мислил няколко години :shock: :?: Ако може някой да доизмисли останалото, което на практика си е цялата песен. :)

Това, което аз разбрах е, че музиката я има/измислена е/ за цялата песен, но откъм текст е готов само припевът и му трябва помощ за останалото.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 17 авг 2015 13:31

Тази тема за сега бие всички класации за деня. Ще видим до края на деня дали ще се намери друга да я задмине.

Има си музика, но не бях задал правилно достъпа до файла. Сори! Тенкю!

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 17 авг 2015 13:35

Поздрави за всички фенове на ЦСКА, а за другите, които пишат тук - спокойно, няма нужда от паника. Ще си поживеете още 2 години без страшния ЦСКА. 8-)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=fyO9uFeLhXA[/youtube]
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
rockyy
Контакти:

Мнениеот rockyy » 17 авг 2015 13:52

djd написа:

Приятелю има приятен ритъм музиката,но ако можеш вкарай малко по хард мотиви,че така все едно слушам песничка от една анимация навремето "Плодчетата" ;)

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 17 авг 2015 13:59

rockyy написа:
djd написа:

Приятелю има приятен ритъм музиката,но ако можеш вкарай малко по хард мотиви,че така все едно слушам песничка от една анимация навремето "Плодчетата" ;)

Благодаря ти. Аранжиментът не е в окончателен вариант. Това тук е само нещо като демо. Докато стане песен, много хляб има още да се изяде.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 17 авг 2015 14:28

River Plate написа:Поздрави за всички фенове на ЦСКА, а за другите, които пишат тук - спокойно, няма нужда от паника. Ще си поживеете още 2 години без страшния ЦСКА. 8-)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=fyO9uFeLhXA[/youtube]

Е на мен лично ми липсват дербитата ви с Лудогорец и Левски :roll:
Изображение

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 17 авг 2015 16:08

От кога пък мачовете с Лудогорец са дерби? Отбор с 5г. история. Задръжте се поне още 10г. в елита, да се фактор и тогава може да говорим за дербита с вас. В момента сте петгодишен бизнес проект на един човек. Ако утре той се откаже, какво се случва с вас?
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Върни се в “ЦСКА”