А бе един тук дето обичат да го иронизират по потребителско име се оказа прав.
Ен Бруно, Бруно... явно не познаваш ловешкият манталитет и се насади на пачи яйца.
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна) НОВА АНКЕТА
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Най- после. Единствения който знае как да играе срещу Лудогорец. Този път със петгодишен договор и без намеса за състава и решенията
-
CaptainBertorelli
- Контакти:
k_oleto написа:CaptainBertorelli написа:Страхотна тъпотия, ако е вярно. Ако настъпваш една и съща лопата постоянно, не можеш да се оплакваш от късмет! Ужас...
Е, какво не ти харесва ?
Трябва да черпим.
Приключихме с грозния, скучен и бавен футбол.
Сбогом Акрап, няма да ми лисваш
Минаваме на "ок, пак казвам, сборихме се, не коментирам съдиите, но..." С другото съм съгласен, няма да е скучно!
Хайл Мусолини
Бях се зарекъл да не пиша повече тук.
Единствено ще направя изключение сега, след като чух за смяната на Бруно с Любо. Мнението ми не е повлияно от възгледите ми за треньорите. Уважавам ги и двамата и смятам, че са много добри треньори.
Та това, което исках да кажа е, че Гриша Ганчев за мен е пълен селянин и не става за ръководител на клуб като ЦСКА.
Единствено ще направя изключение сега, след като чух за смяната на Бруно с Любо. Мнението ми не е повлияно от възгледите ми за треньорите. Уважавам ги и двамата и смятам, че са много добри треньори.
Та това, което исках да кажа е, че Гриша Ганчев за мен е пълен селянин и не става за ръководител на клуб като ЦСКА.
Последна промяна от danko_sot на 28 мар 2021 20:59, променено общо 1 път.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- levskarcheto96
- Контакти:
soilwork написа:Най- после. Единствения който знае как да играе срещу Лудогорец. Този път със петгодишен договор и без намеса за състава и решенията
Той не ви ли беше наскоро треньор за няколко мача? Според мен Гришата си се гаври с вас, но щом ви харесва...
ГРАНДЕ ЛЮБО, ГРАНДЕ ЧАМПИОН!
Приключихме с най-некадърния треньор, който този отбор някога е имал. Щастлив съм
, много, много, много, много, много
.
Кой го заменя, няма значение. И Бай Добри да води отбора, пак ще играем много по-атакуващ, красив, динамичен и успешен футбол.
Приключихме с най-некадърния треньор, който този отбор някога е имал. Щастлив съм
Кой го заменя, няма значение. И Бай Добри да води отбора, пак ще играем много по-атакуващ, красив, динамичен и успешен футбол.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Обичам и уважавам Любо, и от една страна се радвам, че се връща. Ама от друга поредната малоумна смяна на треньор. Пълен цирк 
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
soilwork написа:Най- после. Единствения който знае как да играе срещу Лудогорец. Този път със петгодишен договор и без намеса за състава и решенията
7-8 мача и след това идва стамбакиса.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
levskarcheto96 написа:soilwork написа:Най- после. Единствения който знае как да играе срещу Лудогорец. Този път със петгодишен договор и без намеса за състава и решенията
Той не ви ли беше наскоро треньор за няколко мача? Според мен Гришата си се гаври с вас, но щом ви харесва...
Данаил командва от месец и нещо. Гришата е на вилата храни Бочето и си гледа кокошките и къщичката за пиленца
Даже услуга му правим на Акрапа, щото Съблеченият скоро си тръгва от Босна. Иначе най нещастния и страхлив треньор в последната петилетка