Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Teo » 14 авг 2015 13:52

memnto написа:
Teo написа:3 месеца сме без официален сайт...

Сега ли го забеляза, след като пуснаха "новината"?

Принципно знам, че е оф, но след като го публикуваха и днес ми стана малко кофти и за това постнах тука.
@ Без сайт не може... ние сме ЦСКА.. все пак това е едно от нещата които вдигат имиджа на клуба! Дано се оправят нещата и си имаме работещ сайт!

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 14 авг 2015 13:54

ЦСКА АКционерите отдавна са готови със сайт на ЦСКА, към който само трябва да се пренасочи сегашния.
Няма кой да направи дори това. :|
Като е излишно да споменавам, че ще е по-добър, безплатен за клуба и ще се поддържа от Акционерите.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 14 авг 2015 13:59

memnto написа:ЦСКА АКционерите отдавна са готови със сайт на ЦСКА, към който само трябва да се пренасочи сегашния.
Няма кой да направи дори това. :|
Като е излишно да споменавам, че ще е по-добър, безплатен за клуба и ще се поддържа от Акционерите.

Тоест със стария домейн ЦСКА.БГ :?:

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 14 авг 2015 14:08

Подробности не знам. Знам само, че няма един човек от клуба да си мръдне пръста по тая тема. :|

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 14 авг 2015 15:01

Teo написа:
memnto написа:
Teo написа:3 месеца сме без официален сайт...

Сега ли го забеляза, след като пуснаха "новината"?

Принципно знам, че е оф, но след като го публикуваха и днес ми стана малко кофти и за това постнах тука.
@ Без сайт не може... ние сме ЦСКА.. все пак това е едно от нещата които вдигат имиджа на клуба! Дано се оправят нещата и си имаме работещ сайт!

Какъв "имидж" може да има отбор от В група,освен,че трябва да пести пари отвсякъде???Включително и от "сайт"... :mrgreen:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 авг 2015 15:31

Teo написа:
Бившият защитник на ЦСКА Тончи Кукоч направи култово изказване пред Sportal.bg. Бранителят заяви, че от Лудогорец са се свързали с мениджъра му, за да го привлекат в Разград. Кукоч обаче не спря дотук. Той заяви, че не иска да играе за "орлите", тъй като има много приятели в ЦСКА и няма намерение да предаде клуба.

"Лудогорец се свърза с моя агент, за да му съобщи, че ме искат в отбора. Аз обаче не желая да играя в Разград, тъй като имам много приятели в ЦСКА и не искам да предам този клуб. Минев трябва да ми е благодарен, че отказах, тъй като ако бяха ме взели, щеше да ми носи вода и обувките", заяви Кукоч пред Sportal.bg.

Да се знае :!:

"Разбира се, че щях да нося вода и обувките на Кукоч. Само, че до резервната скамейка, където щеше да бъде. И понеже съм добър, щях да му дам и възглавница, за да му е по-меко и удобно, тъй като щеше да стои доста време там", заяви Минев пред Sportal.bg.

Да се знае :!: :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Помощ за песен за ЦСКА

Мнениеот djd » 17 авг 2015 12:28

От много години съм измислил едно рокче, което искам да стане песен за ЦСКА.
С писане на текстове обаче не се справям.
Затова пускам тази тема с надеждата да намеря някой (някои), който (които) да ми помогне да напишем текста, а след това да намерим и някой, който да я изпее и съответно запише.
Знам, че това не е музикален форум, но тук има хора всякакви, които познават други всякакви хора.
Затова моля, ако някой има някакви идеи, да ми пише.

Засега съм измислил от текста само припев:

ЦСКА - блести звездата.
ЦСКА, само ЦСКА!
ЦСКА - туптят сърцата.
Шампион пак е ЦСКА.

Ето линк към файла:
https://drive.google.com/file/d/0B9BjGd ... sp=sharing

Възможно е по-стари версии на Internet Explorer да не се поддържат от Google drive. Затова по-добре ползвайте Chrome или Mozilla Firefox.
Съжалявам за неудобството.
Последна промяна от djd на 17 авг 2015 13:50, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Помощ за песен за ЦСКА

Мнениеот Red_Neck » 17 авг 2015 13:16

имам братовчед, който се занимава с музика, но ..... си пада малко левскар :) Все пак ще попитам.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 17 авг 2015 13:18

Нещо не те разбрах. Преди много години си измислил едно рокче за ЦСКА, ама в това "рокче" няма нито текст, нито музика. Само искаш в припева да има ЦСКА - Само ЦСКА, шампион пак е ЦСКА. И това си го мислил няколко години :shock: :?: Ако може някой да доизмисли останалото, което на практика си е цялата песен. :)
Тази тема за сега бие всички класации за деня. Ще видим до края на деня дали ще се намери друга да я задмине.

Потребителски аватар
rockyy
Контакти:

Мнениеот rockyy » 17 авг 2015 13:22

djd написа:От много години съм измислил едно рокче, което искам да стане песен за ЦСКА.
С писане на текстове обаче не се справям.
Затова пускам тази тема с надеждата да намеря някой (някои), който (които) да ми помогне да напишем текста, а след това да намерим и някой, който да я изпее и съответно запише.
Знам, че това не е музикален форум, но тук има хора всякакви, които познават други всякакви хора.
Затова моля, ако някой има някакви идеи, да ми пише.

Засега съм измислил от текста само припев:

ЦСКА - блести звездата.
ЦСКА, само ЦСКА!
ЦСКА - туптят сърцата.
Шампион пак е ЦСКА.

Ето линк към файла:
https://drive.google.com/file/d/0B9BjGd ... sp=sharing

Линкът който си дал не работи.

Върни се в “ЦСКА”