Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна) НОВА АНКЕТА
Според мен едно е сигурно, че причината за хвърляне в канала на инвестиция от над 100 мил лева не може да бъде една декларация написана от шепа алкохолизирани и дрогирани неграмотници. Нещата са много по дълбоки, а декларацията е само оправдание. ГГ толкова бързо реагира на тази декларация, на момента, като че ли я е очаквал с нетърпение т.е. може да са я писали на бюрото му. 
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
soilwork написа:Най вероятно обединение с авиаторите предстои и триумфалнно завръщане на Цеката на Армията.
За какво му е на Цеката обединение и какво ще спечели? Не виждам логика в това.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
soilwork написа:Най вероятно обединение с авиаторите предстои и триумфалнно завръщане на Цеката на Армията.
A, с който искайте си се обединявайте.
Паметта ми ако не ме лъже преди година-две след един мач на Армията с Черно море същите тези Офендърс пак писаха подобна декларация срещу ГГ и тогава тогава грам не го трогна. След това и Сектор Г пускаха.
Жалкото към момента е, че си измиват ръцете с момчета обичащи клуба си.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
На времето бяха Анималс и Офанзива!
Тези да не са някои наследници от Офанзива, те бяха пичове!
Декларацията е написана от ГГ това е ясно.
А Цеката има гръб от ББ, нали го натиснаха да плюе по ВБ. Аз не вярвам той да бъде приет на Армията. Баси дори и аз не го харесвам!
Тези да не са някои наследници от Офанзива, те бяха пичове!
Декларацията е написана от ГГ това е ясно.
А Цеката има гръб от ББ, нали го натиснаха да плюе по ВБ. Аз не вярвам той да бъде приет на Армията. Баси дори и аз не го харесвам!
- delqnski47
- Контакти:
miro_rz написа:
Баси дори и аз не го харесвам!
Никой не го харесва
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- LoveAndPeace
- Контакти:
delqnski47 написа:miro_rz написа:
Баси дори и аз не го харесвам!
Никой не го харесва
Бочето
Относно ОЛАФ ми е интересно- това, че вечно прецаканият български данъкоплатец ще върне парите на европейският прецакан данъкоплатец, какво общо има с Гриша Ганчев? Доколкото ми е известно, ремонтите на ремонтите на ремонтите на ремонтите на ремонтите най-вече си ги плаща българският данъкоплатец (я с пари, я с живота си) и рядко фирмата- изпълнител
Също и всякакви глоби заради грешки или корупция в държавната администрация.
Опциите не са много, тъжното е че едва ли простосмъртните скоро ще разберем истината. Аз залагам за:
Признаването ни за правоприемници- врътката с "нов/различен клуб" така се оказва абсолютно ненужна и си нямам и представа за колко милиона ще бъдем съдени тепърва. Може би Гришата има представа
Коефициента ми за тази опция вчера беше 4.21 , но днес като се позамислих падна на 3.15... Ако не приемам ситуацията с насмешка- ще се побъркам
Опциите не са много, тъжното е че едва ли простосмъртните скоро ще разберем истината. Аз залагам за:
Признаването ни за правоприемници- врътката с "нов/различен клуб" така се оказва абсолютно ненужна и си нямам и представа за колко милиона ще бъдем съдени тепърва. Може би Гришата има представа
Коефициента ми за тази опция вчера беше 4.21 , но днес като се позамислих падна на 3.15... Ако не приемам ситуацията с насмешка- ще се побъркам
ivan56 написа:Red_Neck написа:ivan56 написа:Добре де каква е логиката тиквата да натиска Гришата точно преди избори да остави отбора(както по назад някой писа). Това за мен е супер безумие, малко ли проблеми си има.
...
Грешно си разбралНатискът е в друга посока.
По-скоро Баце е тръгнал с голямата комбайна да събира финанси за предстоящите избори.
Дет се вика, една коза като спре да дава мляко по-добре да си бие камшика в гората, щото стопанинът вече ѝ точи ножа![]()
Няма смисъл да го мислим. Времето ще покаже.
Да, де това ясно, просто някой назад беше писал, че едва ли не Бойко му казал, ако искаш да си Ок, оставяй отбора.
Вероятно за мен с тази криза му идва нанагорнище, макар, че направихте добри трансфери.
Бат Ицо ще вади кестените
А, не така ! Ицето повече с червената папка в ръце няма да го видиш.Мъжко д..е веднъж се такова.
Принципно, ако е вярно ,че в касата има пари за да се изкара сезона плюс пари евентуално от Антов и Соу.Да не забравяме ,че и вноските за Космонавта си вървят.Има и вървежни чужденци в отбора за които могат да се вземат пари. Нищо не пречи примерно Стойнето и Емо Димитров да се захванат с отбора.Вярно няма да сме на сегашното качество, но отбора ще е жив и при всички случаи ще е в тройката и евротурнирите. Един бюджет от 6-7 млн лева годишно не е невъзможен и пак ще сме над всички без Лудогорец естествено.
- paceto
- Контакти:
Ozzimozzi написа:soilwork написа:Най вероятно обединение с авиаторите предстои и триумфалнно завръщане на Цеката на Армията.
Обединение ще има само ако отбора тръгне надолу. Нали се сещаш, че есента ако нямате собственик ще го закъсате за пари и както сега сте на 0 според Ганчев, така много бързо за няколко месеца отново ще сте под нулата понеже няма да идват милионите за наеми и другите неща. Ще изпаднете много бързо в онова положение от 2015-16 преди да натиснат Ганчев да премести Литекс в София.
Какво пък се надявате на Стоичков? Той е безгласна буква и влезе като акционер, за да може вие феновете да му се доверите да приемете това сливане и пребоядисване на два отбора. Какво точно направи Стоичков от 2016 за клуба ви след като си стои в Маями и само мисли какво да каже за Барселона, Меси и да плюе по Реал и т.н.
paceto написа:Ozzimozzi написа:soilwork написа:Най вероятно обединение с авиаторите предстои и триумфалнно завръщане на Цеката на Армията.
Обединение ще има само ако отбора тръгне надолу. Нали се сещаш, че есента ако нямате собственик ще го закъсате за пари и както сега сте на 0 според Ганчев, така много бързо за няколко месеца отново ще сте под нулата понеже няма да идват милионите за наеми и другите неща. Ще изпаднете много бързо в онова положение от 201-16 преди да натиснат Ганчев да премести Литекс в София.
Тези процеси се управляват. Вие сте типичен пример, но аз пак не виждам какво ще спечели Цеката от обединение! Подкрепа на фенове няма да си докара. Може да се настани на Армията, което ме съмнява, защото там са много разходи, но той никога няма да бъде признат от червената общност! Дори вие не го пожелахте, когато вис е предложи, а вие сте известни с това, че сте говтови на всикчо. Той и Тити сълзата си го каза!
На Стоичков не се надявам, защото той няма чий да го дири в тази държава! Той е успял човек и не е зависим от събитията в скапаната държава - т.е не е Наско Сираков, за да е готов на всичко! В най-добрият случай (ако Ганчев не остави клуба с много милиони задължения) ще си живуркаме и това е!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
Красимир Иванов
Красимир Иванов