Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- TPAKTOP
- Контакти:
Re: ОБЩ ЧАТ!(Спам тема)
Не съм запознат колко пари са наляли ама вече им е широко около врата. Вече са финансово стабилни а това си е много важно. Но все пак ЧЕРВЕНА ГОЛОВА ФИЕСТА! Але але але! 

helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
[center]Денят на говедото...[/center]
Неизвестно досега събитие стана достояние на широката общественост благодарение на телевизия "pro.bg". На днешната дата (11-и февруари) се чества "Денят на говедото".
[center][vbox]1dd64f23[/vbox][/center]
Всякакви прилики с действителни лица и събития са напълно случайни...

Неизвестно досега събитие стана достояние на широката общественост благодарение на телевизия "pro.bg". На днешната дата (11-и февруари) се чества "Денят на говедото".
[center][vbox]1dd64f23[/vbox][/center]
Всякакви прилики с действителни лица и събития са напълно случайни...

Говедарска работа.Какво повече да измуча????
- TPAKTOP
- Контакти:
А да им е честит празника, ама скоро наближава най-уважавания празник от мен - Трифон Зарезан! Понеже ще съм на Априлци и не съм сигурен че ще има нет, Ви пожелавам весел празник и леко щот понеделник е работен ден! Пожелавам успех и здраве на всички именици! Пожелавам и на нашия Трифонов(макар и да е половин именик) Господ да го накаже само с 30 гола за един полусезон
Живи и здрави!

helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Не си ли в ареста бе, ТРАКТОР? 

- TPAKTOP
- Контакти:
Живеем в демократична страна има WiFi в всичките пандели
Пък и без това няма да ме осъдят а и мисля скоро да се разболея
нали знаеш че по затворите 85% боледуваме 

Спортно-техническият директор на ЦСКА Атанас Караиванов отговори шеговито на въпроса, свързан с оферти на стойност 2 млн. евро към играчи на тима. „Имаше оферти към трима – Марто-готвача, Каубоя и Киро-администратора”, заяви Караиванов.

- vladitol
- Контакти:
Бекали: Не искам Иван Иванов в Стяуа, защото е гей!
Собственикът на Стяуа Джиджи Бекали сензационно заяви, че причината да не иска Иван Иванов в състава си е, че според него футболистът на ЦСКА е с хомосексуални наклонности.
Темпераментният бос на румънския гранд обясни, че в неговия отбор никога няма да има футболист – гей и затова се е отказал от възможен трансфер на Иванов. Освен това Бекали, явно добре информиран, обясни, че българският защитник е побойник и алкохолик.
„В Стяуа никога няма да има хомосексуалист в отбора! Може да е лъжа, че той (Иван Иванов) е хомосексуалист, но ако е истина? В моето семейство никога няма да има хомосексуалист, а Стяуа е мое семейство”, избухна Джиджи Бекали.
„Вместо да взимам един гей в Стяуа, предпочитам да играя с юношите. Това не е дискриминация. Аз имам правото да избирам с кого да работя. Дори самият Господ да ми каже тази вечер, че Иванов 100% не е хомосексуалист, аз пак няма да го взема!”.
„Във вестниците има твърде много информация, че той е гей. Дори ЦСКА да ми го дава безплатно, пак няма да го взема. Той е може би най-големият побойник сред хомосексуалистите, а е и тежък алкохолик”, допълни Бекали по адрес на Иван Иванов.
http://cska.gong.bg/view_article.php?article_id=118429
ха-ха-ха-ха
въздух неможех да си поема от смях

Темпераментният бос на румънския гранд обясни, че в неговия отбор никога няма да има футболист – гей и затова се е отказал от възможен трансфер на Иванов. Освен това Бекали, явно добре информиран, обясни, че българският защитник е побойник и алкохолик.
„В Стяуа никога няма да има хомосексуалист в отбора! Може да е лъжа, че той (Иван Иванов) е хомосексуалист, но ако е истина? В моето семейство никога няма да има хомосексуалист, а Стяуа е мое семейство”, избухна Джиджи Бекали.
„Вместо да взимам един гей в Стяуа, предпочитам да играя с юношите. Това не е дискриминация. Аз имам правото да избирам с кого да работя. Дори самият Господ да ми каже тази вечер, че Иванов 100% не е хомосексуалист, аз пак няма да го взема!”.
„Във вестниците има твърде много информация, че той е гей. Дори ЦСКА да ми го дава безплатно, пак няма да го взема. Той е може би най-големият побойник сред хомосексуалистите, а е и тежък алкохолик”, допълни Бекали по адрес на Иван Иванов.
http://cska.gong.bg/view_article.php?article_id=118429
ха-ха-ха-ха

Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Re: Бекали: Не искам Иван Иванов в Стяуа, защото е гей!
Медийната атака срещу Ивановците започва да си оказва влияние вече. Левскарите ще си умрат от смях вероятно типично по техен стил...
Те се гордеят с 3 резултата от мачовете им с нас, тъй като сме съпътствани от слава през целият ни живот ..
Ние на този стадион сме родени,
и на този стадион ще умрем,
и дори и небето да падне
няма да ви предадем.
Ние на този стадион сме родени,
и на този стадион ще умрем,
и дори и небето да падне
няма да ви предадем.