Това бяха думи на ФФ.
Може би Златков също си ги е записал и когато се е уверил лично, колко сме далеч от изпълнението на тристепенният план е връчил молба за уволнение .
Зимна подготовка и трансфери 2024/2025 година
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Зимна подготовка и трансфери 2024/2025 година
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Поради тоталната липса на управленски опит във футбола, и по-точно в БГ джунглата, е съвсем естествено всичките им планове да дават фира. Те в момента се учат. Чули са, че в Европа един отбор може да се подмени с три трансферни прозореца и са го приели за даденост. Ето, Коялипу е трансферен удар- взимаш него и една по-скромна негова резерва и си решаваш проблема в нападение. Обаче, още на следващият прозорец ти взимат Коялипу и оставаш с пръст в устата и вместо сега да се концентрираш и инвестираш в крилата, пак кърпиш нападението. Взимаш вратар само защото играе с крака, обаче после ако ти се наложи да смениш треньора, може пък новият да иска вратарят му да играе с глава или с... друга част на тялото. Отделно от това, не знам дали имат представа, че агентите в България и оперативният директор като надушат пари и ти се лепят като косъм на сапун, за да ти "помагат" и "обичат" ЦСКА до полуда. Отделно от това, един и същ играч ти иска поне двойно по-голяма заплата, за да дойде с жената и детето в България, вместо в Австрия, Швеция или от сорта. Така че ти трябва да плащаш мнооого повече за съмнително качество само защото си отбор от Източна Европа, без вина виновен. Та на теория добре си го бяха замислили, powerpoint, пирамида, модерна раб'та, просто на практика разтърсиха гредата след фамозна задна ножица. Както и на теория Томаш копира стратегиите и арогантността на Гуардиола, но на практика не може да бие Жадното, помощник- треньора на Лудогорец, разпродаденото число, изпадащ Локо Плд, бездомен Крумовград и Слабия, а НЕМ (по-известен във фенските среди като най-слабият и срамен треньор на ЦСКА, наркоман, клошар и Мегаум) за малко да го качи на срамен резултат и то само за едно полувреме игра.
И въпреки това някак предпочитам 8 години да чакам някой да се учи или да вземе да нацели без да иска точните директори след 200 смени, отколкото 8 години да се случва едно и също и да знам, че и в следващите 80 те пак ще си работят по същият "модел" и ще са си все същите хора.
И въпреки това някак предпочитам 8 години да чакам някой да се учи или да вземе да нацели без да иска точните директори след 200 смени, отколкото 8 години да се случва едно и също и да знам, че и в следващите 80 те пак ще си работят по същият "модел" и ще са си все същите хора.
+ 1
Това някои нискочели не могат да схванат.
Всеки нов собственик на марката и търговското дружество, посредством което оперира футболния клуб ЦСКА, заслужава доверие и подкрепа.
Но ако в един момент стане ясно, че е дребен селски измамник, който иска да превърне любимия ни клуб в селска сергия, и че е лъгал за всичко, което е обещал, и че няма никакво намерение да построи стадион или да изгради силен отбор с реални намерения да спечели титлата, е ми такъв ... шут в гъза и на село.
Това някои нискочели не могат да схванат.
Всеки нов собственик на марката и търговското дружество, посредством което оперира футболния клуб ЦСКА, заслужава доверие и подкрепа.
Но ако в един момент стане ясно, че е дребен селски измамник, който иска да превърне любимия ни клуб в селска сергия, и че е лъгал за всичко, което е обещал, и че няма никакво намерение да построи стадион или да изгради силен отбор с реални намерения да спечели титлата, е ми такъв ... шут в гъза и на село.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Gotzev.88 написа:И въпреки това някак предпочитам 8 години да чакам някой да се учи или да вземе да нацели без да иска точните директори след 200 смени, отколкото 8 години да се случва едно и също и да знам, че и в следващите 80 те пак ще си работят по същият "модел" и ще са си все същите хора.
Това е чудесно, но за мен има 2 съществени проблема:
1) въпросното "учене" може да отнеме 8, може 18, а може и 88 години. Гаранции няма!
2) въпросното "учене" никога не е безплатно. Докато се извъртят 200 директора и треньора, да не се окаже клуба пак без лиценз и в селските групи?
Ти на колко оценяваш "ученето" на Фичката и СО?
Поради тази причина според мен по-голям шанс за успех имаме при метода с "нацелването" :))))
Сега сериозно. Под секрет да ви кажа, че няма сериозен човек на бизнеса, който да се обляга на въпросните 2 "метода", когато става въпрос за суми от порядъка на 50 милки годишно. Няма!
Едва ли някой смята настоящият собственик (който и да е той) на клуба за идиот, хвърлящ пачки в тъмното.
Имам неприятно чувство, че скоро заекът ще изкочи от храста и положението изведнъж ще стане "Мяу"! Дано греша.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Чакаме назначението на СД - от неговото име ще се изяснат много неща.
Всичко извън СТЧ засега , изглежда много сериозно и мощно при новият собственик !
Но ние сме спортен клуб и без резултати - всичко друго губи смисъл.
Всичко извън СТЧ засега , изглежда много сериозно и мощно при новият собственик !
Но ние сме спортен клуб и без резултати - всичко друго губи смисъл.
Ако се вземе всичко в предвид, и слабите спортно технически резултати не са кой знае каква изненада.
През такава смяна на посоката български клуб не е преминавал в близкото минало, поне не и от тези които считаме за грандове.
В началото смятах, че всичко е планирано, но от това което чувам се оказа, че наистина нещата са се случили в рамките на по-малко от месец.
Само припомням какво беше положението:
1. ТОТАЛНО разбит отбор, във всяко отношение.
2. Сезона стартирахме без публика, без стадион и без Европа.
3. Куп футболисти, на които нито им се играеше, нито им се тръгваше.
4. Никакъв план и идея за бъдещето, на които новите да стъпят.
5. Огромни суми пари, които трябваше да бъдат осигурени в кратки срокове.
Това на което се надявам е след година да се връщаме назад и да можем да си кажем, че всичко си е струвало.
През такава смяна на посоката български клуб не е преминавал в близкото минало, поне не и от тези които считаме за грандове.
В началото смятах, че всичко е планирано, но от това което чувам се оказа, че наистина нещата са се случили в рамките на по-малко от месец.
Това на което се надявам е след година да се връщаме назад и да можем да си кажем, че всичко си е струвало.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Аз не се притеснявам особено ! Ще се забави малко темпото, заради почти сигурното неучастие в ЕКТ !
Аз бях дал прогноза, че купи и титли ще печелим след първият сезон на новия стадион.
Другия сезон също ще е тежък и отново преходен, защото състава ни е далеч от перфектен и все още небалансиран.
Лятото, ако успеем да привлечем вече на позициите от които се нуждаем - може и да тръгнем нагоре
Големият въпрос е с кой треньор ?!
Аз бях дал прогноза, че купи и титли ще печелим след първият сезон на новия стадион.
Другия сезон също ще е тежък и отново преходен, защото състава ни е далеч от перфектен и все още небалансиран.
Лятото, ако успеем да привлечем вече на позициите от които се нуждаем - може и да тръгнем нагоре
Големият въпрос е с кой треньор ?!
Sens85 написа:Ако се вземе всичко в предвид, и слабите спортно технически резултати не са кой знае каква изненада.
Малко посмали, нали! :lol: ;) :) Сезон 2014/15 с отбор, събран от плажовете, за който не е плащана и стотинка трансферна сума, бяхме с две точки повече на полусезона от...Разград!
През сезон 2016/17 се връщаме от В група, като в началото на сезона сме с Преслав Йорданов, Хазуров и съвсем младия Антов! Няколко бързи трансфери през лятото, като привлякохме Пинто, Меркадо, Виана, Каранга, Арсенио, Бодуров, Симао, Кулма и др. И ...завършихме втори в класирането! :shock:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Според "24 часа" вече има назначен СД и това е Петър Занев!!!
https://www.24chasa.bg/sport/article/19920625
Тея малоумници промениха новината. Но преди малко пишеше, че ще е СД.
https://www.24chasa.bg/sport/article/19920625
Тея малоумници промениха новината. Но преди малко пишеше, че ще е СД.
Последна промяна от danko_sot на 14 фев 2025 21:01, променено общо 1 път.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Gotzev.88 написа:
Ако това за Занев е истина си връщам думите назад. И след 200 смени пак няма да уцелят подходящите директори :) Бодуров и Манолев заети ли бяха?!