Parmalat написа:Много слаб мач.Левски игра много страхливо,а ЦСКА бяха нахъсани от Стойчо.Титлата май пак ще е зелена.
Еми няма ли да е заслужена зелената титла.
Браво на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Parmalat написа:Много слаб мач.Левски игра много страхливо,а ЦСКА бяха нахъсани от Стойчо.Титлата май пак ще е зелена.
batmanlevski написа:срамота срещу седмия в класирането да не ги смачкаш ,Илиян Илиев ВЪН ! Калво,Цветков,Жуниор и Дембеле обратно в Левски !
Parmalat написа:batmanlevski написа:срамота срещу седмия в класирането да не ги смачкаш ,Илиян Илиев ВЪН ! Калво,Цветков,Жуниор и Дембеле обратно в Левски !
Приятел проблема на Левски е един и той е в президента ви Тодор Батков,който не знае как се прави структура за управление на футболен клуб.Пилеят се пари на вятъра,а резултатите са все едни и същи.Лудогорец за 1 година направи смешни всички отбори които се борят за челните места в А група.
miro_rz написа:Parmalat написа:Много слаб мач.Левски игра много страхливо,а ЦСКА бяха нахъсани от Стойчо.Титлата май пак ще е зелена.
Еми няма ли да е заслужена зелената титла.
Браво на ЦСКА
D.Georgiev написа:Честита победа на "ЦСКА"! Не можеш на бялото да кажеш черно - червените изиграха един от най-силните си мачове за тази година изобщо. Лично аз съм приятно изненадан, че се видяха доста опити за бързи комбинации и контра атаки. Вярно е, че "Левски" никакви ги нямаше, но определено не може да не се признае и ролята на "ЦСКА" в това. В срадата на терена тотално обезличиха сините. Ако играете така и срещу нас мисля, че ще се получат два много добри мача.
D.Georgiev написа:Честита победа на "ЦСКА"! Не можеш на бялото да кажеш черно - червените изиграха един от най-силните си мачове за тази година изобщо. Лично аз съм приятно изненадан, че се видяха доста опити за бързи комбинации и контра атаки. Вярно е, че "Левски" никакви ги нямаше, но определено не може да не се признае и ролята на "ЦСКА" в това. В срадата на терена тотално обезличиха сините. Ако играете така и срещу нас мисля, че ще се получат два много добри мача.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта