IX кръг ЦСКА София - Левски София FT 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: IX кръг ЦСКА София - Левски София |20.10|

Мнениеот miro_rz » 20 окт 2012 18:24

Parmalat написа:Много слаб мач.Левски игра много страхливо,а ЦСКА бяха нахъсани от Стойчо.Титлата май пак ще е зелена.

Еми няма ли да е заслужена зелената титла.
Браво на ЦСКА
Изображение

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 20 окт 2012 18:26

batmanlevski написа:срамота срещу седмия в класирането да не ги смачкаш ,Илиян Илиев ВЪН ! Калво,Цветков,Жуниор и Дембеле обратно в Левски !

Приятел проблема на Левски е един и той е в президента ви Тодор Батков,който не знае как се прави структура за управление на футболен клуб.Пилеят се пари на вятъра,а резултатите са все едни и същи.Лудогорец за 1 година направи смешни всички отбори които се борят за челните места в А група.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 20 окт 2012 18:28

Parmalat написа:
batmanlevski написа:срамота срещу седмия в класирането да не ги смачкаш ,Илиян Илиев ВЪН ! Калво,Цветков,Жуниор и Дембеле обратно в Левски !

Приятел проблема на Левски е един и той е в президента ви Тодор Батков,който не знае как се прави структура за управление на футболен клуб.Пилеят се пари на вятъра,а резултатите са все едни и същи.Лудогорец за 1 година направи смешни всички отбори които се борят за челните места в А група.

Малко ме е яд , че Литекс и Черноморец не са на нивото от предния сезон , Левски и Цска нямаше да са в 3-та
Изображение

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 20 окт 2012 18:28

Браво момчета! Браво на всички за победата. Много добре играхме. Нюаджи голям! Присо също ми хареса.

Иначе куките не са ни допуснали хореографията на стадиона, до колкото разбрах.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 20 окт 2012 18:29

Честита победа на "ЦСКА"! Не можеш на бялото да кажеш черно - червените изиграха един от най-силните си мачове за тази година изобщо. Лично аз съм приятно изненадан, че се видяха доста опити за бързи комбинации и контра атаки. Вярно е, че "Левски" никакви ги нямаше, но определено не може да не се признае и ролята на "ЦСКА" в това. В срадата на терена тотално обезличиха сините. Ако играете така и срещу нас мисля, че ще се получат два много добри мача.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 20 окт 2012 18:29

къде сте бе ..... пеперудки ....... как може само с 1 на 0 бре ...... леле омазване ........ а кво ставаше ако можехме да си ползваме всичките играчи от началото на сезона ... са сигурно щяхме да сме с 10 точки преднина на 1во място ...... ама нищо ......

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 20 окт 2012 18:31

miro_rz написа:
Parmalat написа:Много слаб мач.Левски игра много страхливо,а ЦСКА бяха нахъсани от Стойчо.Титлата май пак ще е зелена.

Еми няма ли да е заслужена зелената титла.
Браво на ЦСКА

Освен зелени кинти да не сте им дали и от зеления сироп?Ако е така тогава титлата е зелена.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 20 окт 2012 18:31

D.Georgiev написа:Честита победа на "ЦСКА"! Не можеш на бялото да кажеш черно - червените изиграха един от най-силните си мачове за тази година изобщо. Лично аз съм приятно изненадан, че се видяха доста опити за бързи комбинации и контра атаки. Вярно е, че "Левски" никакви ги нямаше, но определено не може да не се признае и ролята на "ЦСКА" в това. В срадата на терена тотално обезличиха сините. Ако играете така и срещу нас мисля, че ще се получат два много добри мача.

Имаш моето уважение завинаги с това мнение! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 20 окт 2012 18:33

Публиката ни пак подремна по време на първото полувреме. Не знам, може би заради силното слънце, но и аз не успях да се раздам като хората, макар, че останах без глас и този път! Честита победа! А левскарите си знаят - вечно втори!
Последна промяна от crap на 20 окт 2012 18:33, променено общо 1 път.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 20 окт 2012 18:33

D.Georgiev написа:Честита победа на "ЦСКА"! Не можеш на бялото да кажеш черно - червените изиграха един от най-силните си мачове за тази година изобщо. Лично аз съм приятно изненадан, че се видяха доста опити за бързи комбинации и контра атаки. Вярно е, че "Левски" никакви ги нямаше, но определено не може да не се признае и ролята на "ЦСКА" в това. В срадата на терена тотално обезличиха сините. Ако играете така и срещу нас мисля, че ще се получат два много добри мача.

Бях останал с впечатлението, че влизаш в този форум, само за да пишеш против ЦСКА, но явно съм сбъркал.

Иначе не мисля, че ще сгрешим до края. Срещу Ботев само ще е зор, но се надявам на победа.

Върни се в “ЦСКА”