Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна) НОВА АНКЕТА.

Мнениеот delqnski47 » 18 ное 2020 00:35

soilwork написа:И аз против щото се повтарят неща до втръсване още от времената на "Възраждането на ЦСКА" когато Уйнето не беше Dust, Донка не беше Цецочислото и т.н

Няма да ги има тия работи, споко .За това дет казваш си има вече място .Там в синьото безцензура :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 18 ное 2020 13:16

Kiril2681 написа:
suni написа:Новата тема ще е добре да я има, че тази от синия подфорум е безкрайно досадна. :idea:
П.П. Данко СОТ е скрита лимонка. :lol:

И как ще се "ограничи" новата тема, за да не стане "безкрайно досадна" като другата?! Не се заяждам, но ако ще е "Без цензура" отново ще налазят същите психически неуравновесени типове и разлика просто няма да има. Аз съм ЗА, но само защото не искам да ми се води статистика, че съм писал в синия подфорум, не че ми пука, просто ми е неприятно. И един друг колега е прав - стига с тези цици, може и някое женско дупе да постнете :)

Нашият Мод ще пази!
delqnski47 написа:
soilwork написа:И аз против щото се повтарят неща до втръсване още от времената на "Възраждането на ЦСКА" когато Уйнето не беше Dust, Донка не беше Цецочислото и т.н

Няма да ги има тия работи, споко .За това дет казваш си има вече място .Там в синьото безцензура :lol:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 18 ное 2020 16:23

Това е и причината много хора да се откажат да пишат тук. За което вина имат и Делянски :!: и другите там модератори.

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 18 ное 2020 17:15

Твърдо против съм аз,няма нужда да четем на още едно място словоизлиянията и простотиите на 5-6 човека живеещи за да пишат тук.
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 18 ное 2020 19:44

Разделили сме се с Юрич, което е добре предвид факта, че беше само на заплата. Тази зима май ще си вземем довиждане с доста играчи. Говори се отново за Неделев. Да видим какви ще са идеите на Акрапович. Надявам се Стоилов да има все по-малко влияние в трансферната политика. Голям дисбаланс се получи в отбора след последните два трансферни сезона. Каква е била идеята не мога да проумея. Може би нереализирани изходящи трансфери?
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 18 ное 2020 20:45

севън секъндс или 4 мин. в нашия случай. :) :)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 ное 2020 01:45

Можете да си променяте мнението в анкетата, така че избирайте. Ще я оставя още известно време и после ще прецениме .
Темата не я разбирайте като оная. Ще е ''Обща'' . ЦСКА, филми, сериали, музика, простотии и т.н. 8-) Виждам, че много от вас се притесняват, но няма проблем. Просто тук тая тема (Всекидневната) си е основно за ЦСКА. Няма как да обсъждаме, примерно, любовните афери на бачо Али с Николета...примерно :lol:
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 19 ное 2020 09:58

Завръща се Нуно Пинто. Не е лош защитник, единствено му липсваше малко бързина. В този момент може да ни свърши добра работа
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 ное 2020 10:24

danko_sot написа:Завръща се Нуно Пинто. Не е лош защитник, единствено му липсваше малко бързина. В този момент може да ни свърши добра работа

Томаш*
Sofia.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 19 ное 2020 10:26

danko_sot написа:Завръща се Нуно Пинто. Не е лош защитник, единствено му липсваше малко бързина. В този момент може да ни свърши добра работа

Предполагам, че имаш предвид Нуно Томаш, който е под наем до края на тази година във финландския КуПС Куопио (бях го забравил него). Като гледам е играл редовно и поне ще е във форма, но в момента имаме 4 централни защитници, а се говори и за Алмейда, та не съм сигурен че Томаш ще остане в отбора.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Върни се в “ЦСКА”