Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Kiril2681

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Kiril2681 » 11 ное 2020 12:10

peliforewer написа:
k_oleto написа:
djd написа:Наказали ни били 1000лв. за хвърлена бомбичка на мача в Монтана. :o :lol:
Били я метнали феновете, които подкрепяли отбора извън стадиона.
С РПГ ли са мятали, що ли? :lol:

ей това е голяма тъпня.

Значи има кардинална забрана за посещение на фенове. Ако тази забрана се наруши - виновен е отборът домакин, който не е направил нужната организация. Ако обаче нещо се случи извън стадиона - там отговорност носи МВР

От къв зор ще глобяват отбора гост ?? Не ми е ясно !

След като навремето бяхме единственият отбор в България на който наказаха футболист да не играе в мач от шампионата заради червен картон в приятелски мач, след като бяхме единственият отбор в България на който футболист беше наказан от БФС да не играе в полуфинал за КЕШ заради получен червен картон във вътрешния шампионат защо да не сме единствени които плащат наказание за поведение на публика в мач без публика.

Главния мотив е, че въпросната бомбичка е гръмнала на трибуните, в стадиона. Което е още по-голяма тъпня, защото ми е много интересно как ще се докаже откъде е дошла, кой и фен на кой отбор е хвърлил самоделката?! А пък около коментара на Колето - представяш ли си, че изкарват Оборище от турнира за КБ, защото.....НЕ са допуснали публика на стадиона?! България, сър!
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 11 ное 2020 12:29

Тези 1 000лв. на фона на 1 134 580 лв. са капка в морето.
Тази глоба за тази бомбичка е малоумна.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 12 ное 2020 15:31

Много кахърен ми се видиш ..... Ти ли ще ги плащаш тези пари?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 12 ное 2020 18:23

sin4ec написа:
delqnski47 написа:Като цяло е голям ташак да се спира първенство за заразени .Трябва да се спира за БОЛНИ, а не за ЗАРАЗЕНИ...
За кво да се спират мачове ,а не кажат на заразените + съотборниците и треньорите им "виждайте се само със съотборниците и треньорите ,но не с други " и да си продължат мачовете , при положение че досега нито един не е технически болен от тях :?:

[offtopic]Делянски, истината за PCR тестовете тепърва ще лъсва.
Не всеки положителен е болен, нито пък заразява други...[/offtopic]

[offtopic]https://www.nytimes.com/2020/08/29/health/coronavirus-testing.html?fbclid=IwAR33u2FSCNwC3glg-tpczILIf3JtG69Qjpfg7SnVXvY5pftaDClnzUWbdd0[/offtopic]
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Kalin123
Контакти:

Мнениеот Kalin123 » 14 ное 2020 13:31

Аз мисля че Акрапович ще започне със състав: Бусато В, Матей и Гълъбов ЦЗ, Жеферсон ДБ, Вион ЛБ, Тиаго и Санхаре ЦХ, Греъм Кери ЛК, Жул Кейта ДК, Али Соу малко зад ЦН, Томи Юрич ЦН. По принцип Пеняранда е много подходящ за такива мачове, в които противника не те атакува, защото той не се връща и не помага в защита, но не мисля, че ще е титуляр днес. Синклер за момента ми хареса само в мача с Рома, но това е крайно недостатъчно, има качества, но да видим. Енрике е лимитиран играч, трудно ще му е при Акрапович, досега за 3 години няма нито един мач, който да е решил или да е направил нещо запомнящо. Прави нещата сравнително добре до момента, в който трябва да подаде/центрира/шутира. С оглед на сърбо-хърватската връзка мисля, че Юрич ще възкръсне и ще покаже качествата си при този треньор.

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 14 ное 2020 15:05

Интересен състав! 4-4-2 с Митков десен бек, Жеферсон ляв, Матей и Гълъва централни, Тиаго и Санкаре халфове, Енрике и Пеняранда крила, и Соу и Юрич заедно отпред.
Митков по - принцип е крило, но според мен от него може да стане приличен бек. С интерес ще го наблюдавам днеска. Соу и Юрич заедно в нападение също е доста интересна комбинация. Акрапа определено има топки да експериментира.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 14 ное 2020 16:00

Майкоооооууууууууу, Хрисито :shock: :shock:

Изображение
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 14 ное 2020 16:39

Искам тази руса девойка да ни свири всички мачове! Така винаги ще има нещо хубаво на терена.
Друго си е треньор с топки! Има доста брак, но се вижда по - високата динамика. Митков и Юрич играят доста прилично, не знам защо Белчев ги беше зачеркнал.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 14 ное 2020 16:49

HardWork написа:Интересен състав! 4-4-2 с Митков десен бек, Жеферсон ляв, Матей и Гълъва централни, Тиаго и Санкаре халфове, Енрике и Пеняранда крила, и Соу и Юрич заедно отпред.
Митков по - принцип е крило, но според мен от него може да стане приличен бек. С интерес ще го наблюдавам днеска. Соу и Юрич заедно в нападение също е доста интересна комбинация. Акрапа определено има топки да експериментира.
. И за мен е 4-4-2 това. Само че Митков е ляв бек, а не десен. Жеферсон и Матей са ЦЗ, а Гълъба е десен бек. Санкаре и Тиаго централни полузащитници. Синклеър по дясното крило, Перянанда-ляво. Напред са Соу и Юрич, като двамата си сменят местата. Иначе до тук нищо особено. Единственото по-интетесно е Митков като ляв бек. И на мен ми се струва, че това момче има бъдеще на тази позиция. Напред като играе само се лакоми и стреля отдалече и може би мястото му е отзад, защото е бърз и играе с хъс в защита. А и асистира А гола, макар и малко случайно да мина паса му
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 14 ное 2020 17:35

Ботев Ихтиман- ЦСКА ми е като Гибралтар- България. Готин мач за вдигане на самочувствие и голово шоу ;) . Днес някакви изводи, схеми, треньори, топки и т.н. са абсолютно излишни :)

Върни се в “ЦСКА”