Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Ozzimozzi
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Ozzimozzi » 05 окт 2020 23:15

Mitata написа:
Ozzimozzi написа:Новите двама поне на клипове хващат окото. :)

Не съм очарован особено. Изглежда пак ще правим нов отбор в последния възможен момент. Ние очаквахме нападател, опорен халф и централен защитник, те ни сервират крила, които тъй или иначе си имаме бол.

Мита, ти и тренер искаш, ама няма. :)
Той Стойчо може да е отишъл да търси опорен и централен, но това е намерил изгодно ... ;)
Киро ще ни шие, което няма да е приятно.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 05 окт 2020 23:21

Това само ЦСКА го може!

Почувствах се супер оня ден, когато бихме Базел.....
После.......Х със Етър и продажба на Соу.........приземих се
После взели сме не един, а двама нови. Верно, не на постове от които имаме нужда, но все пак....
После чета, че Домусчиев дал 500 еврака, че да вземе Деспода за 1 година в Разград........
Пф.......

Ако следваме тая логика, ще да престои нещо хубаво

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 05 окт 2020 23:23

djd написа:Десподее, Десподе, и тебе ще те забравим.

Аз не виждам защо трябва да го плюем. Вижда се, че Каляри няма да разчитат на него, а трансфера в Гърция пропадна. При това положение той трябва да стои във втория отбор на Каляри или да стои твърда резерва. Нормално е, че иска да играе. Не е нормално да не се опитаме да го вземем ние, когато има вариант за наем.
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 05 окт 2020 23:24

Грубо са почнали да му сипват веднага :lol: Нормално ... Поне ако беше като оня мазник Недялков - ОК, ама да се прайш на ЦСКА-р и после това :roll: Грозна история ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 05 окт 2020 23:29

boabbb написа:Грубо са почнали да му сипват веднага :lol: Нормално ... Поне ако беше като оня мазник Недялков - ОК, ама да се прайш на ЦСКА-р и после това :roll: Грозна история ...

Изображение

:lol: :lol: :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 05 окт 2020 23:31

Ozzimozzi написа:
Mitata написа:
Ozzimozzi написа:Новите двама поне на клипове хващат окото. :)

Не съм очарован особено. Изглежда пак ще правим нов отбор в последния възможен момент. Ние очаквахме нападател, опорен халф и централен защитник, те ни сервират крила, които тъй или иначе си имаме бол.

Мита, ти и тренер искаш, ама няма. :)
Той Стойчо може да е отишъл да търси опорен и централен, но това е намерил изгодно ... ;)
Киро ще ни шие, което няма да е приятно.

За съжаление Ганчев или няма достатъчно пари или има, но не му се дават за квалитетни футболисти. Без пари е тото. Един футболист става като същият бива продаден след 1-2 сезона, трима не стават.
ЦСКА и неговите фенове заслужават много повече. Тия продажби в неподходящ момент и привличането на нови, които се нуждаят от време за адаптация не говорят никак добре. Малко доста заприличахме на бит пазар. Дано новите ме опровергаят!
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 05 окт 2020 23:31

cskarcheto92 написа:

Аз не виждам защо трябва да го плюем. Вижда се, че Каляри няма да разчитат на него, а трансфера в Гърция пропадна. При това положение той трябва да стои във втория отбор на Каляри или да стои твърда резерва. Нормално е, че иска да играе. Не е нормално да не се опитаме да го вземем ние, когато има вариант за наем.

Много правилно! Киро Десподов може и въобще да не са го искали нашите. Аз Десподов не мога да го вина. Жалко.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 05 окт 2020 23:31

До сутринта ще станат 3 страници сигурно :lol: :lol: :lol: Не бих се хабил да го обиждам човека, жив и здрав да е , всеки си избира пътя и съответно си носи последствията

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 05 окт 2020 23:32

cskarcheto92 написа:

Аз съм на същото мнение . Всеки играе за пари в днешно време . И винаги съм го казвал . За тва ми е смешно като прочета във форума ''Тоя що избяга от любимия ни отбор...'' ''Тоя що не иска да играе при нас'' . Ма чай бе,братчед....кой век сме :lol:
Просто е смешно да се подиграваш на феновете на Лудогорец и после да отидеш там. Смисъл, смешно е. :lol: Нищо против нямам и Киро, и Недялко. Но вторият поне се е държал професионално. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 05 окт 2020 23:35

Факт. Народът е казал, че трябва да внимаваш къде плюеш, да не се наложи после да лижеш там :lol: :lol: :lol:

Върни се в “ЦСКА”