Red_Neck написа:Албентоса все още е без клуб!
Аз не знам кво го бавят...
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Red_Neck написа:Албентоса все още е без клуб!
redhooligan написа:peliforewer написа:Да кажа няколко думи,как мислите дали му се играе на Соу в България, половината фенове бяхме на мнение че е най-добрия ЦН в българското първенство, а другата половина бяха сигурни че няма класа за ЦСКА и е провалил ЦСКА за шампионската титла миналата година и за Купата тази година с пропуснатите дузпи.Знайни и незнайни футболни разбирачи го гонеха след всеки мач на ЦСКА, а много малко фенове отбелязвахме че въпреки пропуските му той стана чуждестранният футболист с най-много голове за ЦСКА..
Колко сезона играе Соу в ЦСКА ? Направил ли си сметката да видиш и какъв му е коефициента на вкарани голове и удари? Каранга беше 100 пти по добър нападател! Янис Зику който беше с наднормено тегло играеше също 100 пъти по добре от него, но това са играчи които не бяха за ЦСКА, защото имаха класа и се продадоха бързо за да има пари за заплати и т.н.
По голямо менте от този Соу не сме имали до сега. Бие топката на боц и каквото стане. Единствения + който имаше е, че може да играе добре с гръб към вратата, но влезне ли в наказателното позиционирането му беше пълна скръб!
Гледал съм му статистиката, не на удар-гол,а на изиграни мачове -вкарани голове, само Зику има по добър коефициент от него,но румънецът има доста по малко изиграни срещи.redhooligan написа:[quote=
Колко сезона играе Соу в ЦСКА ? Направил ли си сметката да видиш и какъв му е коефициента на вкарани голове и удари? Каранга беше 100 пти по добър нападател! Янис Зику който беше с наднормено тегло играеше също 100 пъти по добре от него, но това са играчи които не бяха за ЦСКА, защото имаха класа и се продадоха бързо за да има пари за заплати и т.н.
По голямо менте от този Соу не сме имали до сега. Бие топката на боц и каквото стане. Единствения + който имаше е, че може да играе добре с гръб към вратата, но влезне ли в наказателното позиционирането му беше пълна скръб!
CSKArforever написа:Между другото, кога затваря трансферния прозорец за българските отбори?
boabbb написа:Ба ли го, аз за черен играч няма начин да зажаля, че сме го продали![]()
![]()
Тоя белгиеца и той ще "пълни терена" - 1,96 м мотика го дават
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 4x4 и 5 госта