Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
+ това всички на стадиото защото има шанс и да не го дават никъде!
memnto написа:+ това всички на стадиото защото има шанс и да не го дават никъде!
Малко е сложно по време на "сезона" да си променям деня за почивка в последния момент!Пък трябва да се организира пътуване и така нататък!Как да е!Мисля,че ще успея да присъствам когато и да се играе!
BRF написа:memnto написа:Как да е!Мисля,че ще успея да присъствам когато и да се играе!
E това е приказка!
- CSKA_1948_
- Контакти:
Няма да има наказания. Днес ДК към БФС се събра и не обяви наказание за нас. Да не мислите, че ще се разкарват за още едно заседание специално заради нас?
Хахаххаха, че кога не са го правили??
КзГФС!!!

memnto написа:Хахаххаха, че кога не са го правили??КзГФС!!!
Охоооо, в ГОНГ пише, че в момента ви точат ножката.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:memnto написа:Хахаххаха, че кога не са го правили??КзГФС!!!
То само така могат да ни спрат!Спират телевизиите,после достъпа до стадиона

BRF написа:TristaNNN написа:memnto написа:Хахаххаха, че кога не са го правили??КзГФС!!!
То само така могат да ни спрат!Спират телевизиите,после достъпа до стадиона!Няма как да ни пречупят обаче,още в неделя ще видите какво е!

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:BRF написа:TristaNNN написа:memnto написа:Хахаххаха, че кога не са го правили??КзГФС!!!
То само така могат да ни спрат!Спират телевизиите,после достъпа до стадиона!Няма как да ни пречупят обаче,още в неделя ще видите какво е!
![]()
![]()
Добрееееее. Чакай първо да видим дали комисията е взела под внимание мнението ти.
Каквото ще да прави тъпата комисия!Ако ни спрат за този мач,ще идем на следващия или на по-следващия!Армията ни е в пълна бойна готовност!Тук в Бургас дори няма нужда от агитация-повечето сме на линия

Хахахаха, по-смешно наказание не бях виждал.
Според мен на това "Г"ФС трябва не само краката да му целувате, ами всичко, което е нагоре от краката.

[offtopic]
[/offtopic]