Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- mistreated
- Контакти:
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Групата не е перфектна, но можеше да е и много по-зле. А бе жребий, като жребий. Имаме сили за 3-4 точки, аз лично бих бил предоволен от такова развитие. Не си правя илюзии за излизане, но можем да вземем поне една победа вкъщи и може би поне точица навън.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Кво става ве маняци. Крачим уверено към купата. 5 победи и едно равенство от групата да си знаят всички отсега накъде сме се запътили.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Противно на очакавнията според мен по-леките ви мачове ще са срещу Рома( поне единия мач).Такива отбори ползват два състава(един за ЛЕ и един за вътрешното си първенство). И почти винаги подценяват и неглижират ЛЕ.Особенно в т.н. "ранен стадий) демек групите.Затова смятам,че имате напълно реални шансове срещу жабарите.Виж срещу румънците,те са наш бичим хора
и там ще е истинския тест.Швейцарците са хегемон последните години в родината си и нямат нищо общо с "колоса с глинени крака" Базел.Ама имате си своите шансове както и лудите.Успех и на двата отбора в ЛЕ 
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!
- delqnski47
- Контакти:
Абе важното е че избегнахме страшилището Антверпен
Делиормана да му мисли 
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
bubka написа:Кво става ве маняци. Крачим уверено към купата. 5 победи и едно равенство от групата да си знаят всички отсега накъде сме се запътили.
Ами тогава да ви честитя спечелването на купата в аванс.Ай честито!
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!
- trokadero_
- Контакти:
Добра група. Няма слаби отбори вече.
Напред и нагоре!
Напред и нагоре!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Самото ни класиране в групите е много сериозен успех. Елиминирахме четири съперника за да стигнем до тук, два от които повече от сериозни
Всичко нагоре ще е бонус.
Мачове с Рома, мечта на много армейци.
Ако обаче имаме претенции за титлата, няма да издържим с наличните играчи.
Задължително трябва да привлечем един, двама сега и да не продаваме никой
От тези 3 милиона евро, поне 1.5 могат да се дадат за нови. Да взимаме Неделев
Всичко нагоре ще е бонус.
Мачове с Рома, мечта на много армейци.
Ако обаче имаме претенции за титлата, няма да издържим с наличните играчи.
Задължително трябва да привлечем един, двама сега и да не продаваме никой
От тези 3 милиона евро, поне 1.5 могат да се дадат за нови. Да взимаме Неделев
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- MASTER_COOL
- Контакти:
boabbb написа:
Отречи, че от началото на сезона не бяхме мъка. Имаме един мач и едно полувреме с Лудогорец. Дано сега са почнали да се сработват ...
Изобщо не е така. Но съм забелязал, че с теб да споря е същото като да си говоря с радиото
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
HardWork написа:peliforewer написа:W84me написа:Не виждам какви шансове имате с Рома и Йънг Бойс. Клуж не ги знам какви са.
Ние и с Базел нямахме шанс.
Йънг Бойс са доста по - силни от Базел в момента. Победата вчера не трябва да ни залъгва, че сме много силни.
Истината е, че Базел след 60тата минута играха трагично. Тази година имахме много голям късмет. Нито Базел са отбора от миналта година който игра четвърдфинал в Лига Европа, нито Бате са отбора който бяха преди 2,3 години. Сайренс и фариорците изобщо не ги коментираме ...
Аз никога не съм казал, че нямате шанс срещу Базел
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- mistreated
- Контакти:
Всички отбори, които са в групите имат качества поне на средноевропейско ниво. Може би изключение са Дъндолк. Точки могат да се "откраднат" от всеки. Факт е, че отборите от топ първенствата не се влагат максимално в групите на този турнир. Всичко е възможно и изказвания "срещу еди си кой нямате шанс" всеки път ми звучат адски смешно. Никой не може да знае в каква форма ще е съперникът, както и ние, когато дойде мача. Тези мачове ще се играят до НГ, което не е никак малко време по отношение на влизане и излизане в кризи, проблеми с контузии, недай си Боже и карантини. Важното е да покажат игра и непримиримост, като снощи, пък каквото дойде.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...