Мнениеот Kiril2681 » 29 сеп 2020 12:07
Даааа, бе! Евентуално отпадаме от Базел и край! Нема сезон повече, а?! Как ги "виждате" тези неща?! Чака се лош резултат и веднага се започва с "храненето"! Що?! Една и съща мантра - Гълъбов, Стоилас, Белчев...Гълъбов НЕ Е десен бек, в момента се мъчи не по-малко от нас, които го гледаме! Няма скоростта и навиците да бъде бек, просто запълва дупка, която се получи след контузията на Турицов. Онова момче, Дончев, мисля че се казваше, което беше алтернатива на Турицов преди началото на сезона е с тежка контузия и се получи това! Покажете ми един отбор в света, който да има 5-6 бека на стенбай позиция? Не харесвам Гълъбчето като футболист, но единствената сериозна и наказана негова грешка, която си спомням е това, че се обърна с гръб при изравнителния гол на Лудогорец, ама това няма нищо общо с позицията му на терена. Стоилас е адски дразнещ интригант, но никой не може да му отрече попаденията в селекцията. Колкото до грешките - хайде посочете един мениджър, който уцелва всичко и няма издънки! Явно е, че Ганчев няма достатъчно пари или не иска да вади такива, за да сме равностойни като бюджет с Лудогорец. Въпреки това всяка година сме в играта почти докрая. Обаче мръъъъънкаме! Белчев...не разбирам и съм сигурен, че голяма част от вас също не разбират от треньорство, затова какво да коментирам?! Лично аз харесвах повече НЕМ, но това няма НИКАКВО значение, отново защото просто не разбирам от треньорство! Но пък съм на Армията в 99% от мачовете. Колкото повече сме такива, толкова по-добре ще е ЦСКА. Простичко е.
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол