Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот trokadero_ » 29 сеп 2020 09:44

Да бе какво ви става вече край на сезона , сезона приключил и разни такива. Само не забравяйте , че всяка година се взимат свободни играчи и не можем да имаме претенции за много повече. Новите попълнения хич не са слаби , а напротив.
3 отбора сме елиминирали в ЛЕ - малко ли е?
Мисленето трябва да е по различно. Дори и да отпаднем от Базел нищо няма да се случи. Нека не забравяме и най-важното , че всеки сезон сме с нови играчи. По този начин не може да искаме сработване и максимално силен отбор.
За първенството тепърва всичко започва.

Каквото е писано в четвъртък. Вярвам , че ще ги отстраним. ;)

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 29 сеп 2020 12:07

Даааа, бе! Евентуално отпадаме от Базел и край! Нема сезон повече, а?! Как ги "виждате" тези неща?! Чака се лош резултат и веднага се започва с "храненето"! Що?! Една и съща мантра - Гълъбов, Стоилас, Белчев...Гълъбов НЕ Е десен бек, в момента се мъчи не по-малко от нас, които го гледаме! Няма скоростта и навиците да бъде бек, просто запълва дупка, която се получи след контузията на Турицов. Онова момче, Дончев, мисля че се казваше, което беше алтернатива на Турицов преди началото на сезона е с тежка контузия и се получи това! Покажете ми един отбор в света, който да има 5-6 бека на стенбай позиция? Не харесвам Гълъбчето като футболист, но единствената сериозна и наказана негова грешка, която си спомням е това, че се обърна с гръб при изравнителния гол на Лудогорец, ама това няма нищо общо с позицията му на терена. Стоилас е адски дразнещ интригант, но никой не може да му отрече попаденията в селекцията. Колкото до грешките - хайде посочете един мениджър, който уцелва всичко и няма издънки! Явно е, че Ганчев няма достатъчно пари или не иска да вади такива, за да сме равностойни като бюджет с Лудогорец. Въпреки това всяка година сме в играта почти докрая. Обаче мръъъъънкаме! Белчев...не разбирам и съм сигурен, че голяма част от вас също не разбират от треньорство, затова какво да коментирам?! Лично аз харесвах повече НЕМ, но това няма НИКАКВО значение, отново защото просто не разбирам от треньорство! Но пък съм на Армията в 99% от мачовете. Колкото повече сме такива, толкова по-добре ще е ЦСКА. Простичко е.
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 29 сеп 2020 12:19

На нашите да им пуснат мача с Динамо Москва 8-)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 29 сеп 2020 14:20

Kiril2681 написа:Даааа, бе! Евентуално отпадаме от Базел и край! Нема сезон повече, а?!

По принцип- не, разбира се... даже си мисля, че една малка част от феновете ни дълго очакваха загуба, за да изскочат с "АЗ КАЗАХ ЛИ ВИ, БЕ!!!" :) Но... знаеш колко много са 4 точки преднина в нашата лига с нашите съдии, с нашите зависимости, с нашите конкуренти, които срещу нас играят на кръв, а в Разград губят форма, знаеш и как водещ наш играч може "случайно" да бъде контузен или наказан във важни моменти...
Иначе и аз от треньорстване не разбирам. Знам, че Белчев е добър срещу преките конкуренти, но се мъчи често срещу окопани отборчета (75% от лигата ни). Е, просто засега не е много оптимално. А "леката" ни програма, която следва, може да не е лека, едно че играем трудно с Белчев срещу автобуси пред вратата, а и особено ако отпаднем от ЛЕ и потънем психически. Ако пък продължим в ЛЕ ще потънем физически. Цугцванг... Като цяло ако може да се направи една колаборация: Белчев да води отбора срещу силните отбори, а НЕМ срещу тия от 4-14 място имаме някакъв шанс, ама няма как. :roll:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 сеп 2020 15:47

Общо взето е истина, паднеме ли в четвъртък, което с тая игра в защита е много вероятно, сезонът е дотука ... Наредихме слаби мачове и добри мачове с недобри резултати и това е ... Махнаха Албентоса и докараха това момче Матей - човекът има добра физика, ама не е особено ориентиран :| Остават ни някакви мачове с Левски, няколко за купата, ако пак не се провалиме и това е. Аз винаги ще гледам и ще подкрепям ЦСКА, но не мога да си кривя душата, че не ни очаква най-вероятно пореден нулев сезон :|
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 29 сеп 2020 15:55

Пълни глупости. Сезона не е започнал , а вече е свършил.
Тази година приоритет е тилата.
Лц водят с четири точки, но ако влезнат в групите ще си сменят приоритета.
Не съм сигурен, че състава им е толкова дълъг за два или три фронта.
Ние най - вероятно ще отпаднем от Базел и ще хвърлим всичко за така дългоочкаваната титла
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 сеп 2020 16:01

Стига, бе ... Прайш се, все едно не знаеш как се играе срещу тях и как срещу нас в България :lol: Локото видя ли как ни скочиха - очаквай същото навсякъде, особено пък ако дръпнеме в класирането. Отделно по-притеснителното е, че имаме сериозна липса на класа :x Топката се блъска напред и Алито я сваля на някого от нападателите по крилата, следва центриране и тва е :lol: Халфовете в завързаните мачове не изнасят топката с пасове, основно се борят по центъра когато топката не е наша. Тая схема с ръбенето я играят в момента ФК Кюстендил в трета лига, а преди 20 и кусур години я играеха Уимбълдън, където топката се риташе към Фашаню и каквото стане ...

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 29 сеп 2020 16:11

Липса на класа - Категорично не съм съгласен :idea:
Особено в нападение има изобилие от интересни играчи.
Проблема на отбора е играта в защита, не толкова самите защитници

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 сеп 2020 16:13

Верно са интересни, ама от гледна точка на зоологията :lol: :lol: :lol: Както казват американците - let's agree to disagree ...

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 29 сеп 2020 16:48

Имам чувството, че наизуст си пишеш някакви неща.
И още нещо, дори се съмнявам да си гледал мачовете на отбора.
Прочети мненията на специалистите след мача с Лудогорец. Всичките до един са възхитени от начина на игра на ЦСКА :idea:

Върни се в “ЦСКА”