honda написа:delqnski47 написа:honda написа:delqnski47 написа:Аз лично съм доволен. Мачът с Базел за мен е бонус както и групите. Стойката не съм му фен голям ,но нацели нелоши негери тоя път.
Дано задържим бачо Али. Според мене Гришата ги пуска само ако те искат да си ходят,а не по желание на клуба. Няма как да кажеш ''Ще стоиш тук и ще взимаш 10 пъти по малка заплата'' . Не става...не е редно. Пък дори и да имаш договор с играча. Продаваш си го на хубава цена и да ти е мир на главата.
Според мен с изключение на Али Соу ( на мен лично като начин на игра много ми харесва, ако не пропускаше щяхме да го гледаме само телевизията в някое доста по-силно първенство) ,Вл.Антов( също го харесвам ,но според мен мястото му е ценъра, а не в защита,като защитник е по-слаб) и Турицов , другите ви играчи са трудно продаваеми. Кейта е много добър ,но не е ваша собственост и може още на зимата да си го приберат. Познавам доста добре качествата на Йомов- прави фойверки играе силно няколко мача и после половин година никакъв го няма.
В нападение сме си много добре . Йомов ви е затрил с дебелия флумастер, но за тва сте си виновни вие. Сега щеше да ви свърши перфектна работа.Забрави да споменеш Кери. Санкаре е още питанка.
А в кондиционен план сме номер 1 . Никой не е в по добра кондиция от нас в момента.
Никой не твърди,че вие сте виновни - той сам си тръгна .
Позволи ми да съм гледал доста повече мачове на Йомов от теб- беше капитан на набор 97 на Левски. Без да го сравнявам с Б.Краев , А.Вутов и Ст.Иванов ,които се открояваха при юношите. Дори и Г.Русев, Ил.Стефанов, Чандъра(преди да се контузи) и Кабов бяха по-добри от него, въпреки че са 98 и 99. За него се считаше че заедна с А.Боримиров( той вървеше добре до 14-та си година) са връзкари. Не забравяй ,че като започна в Славия ,също започна много силна дори стигна до А националния отбор, а накрая беше резерва.
Кери и Санкаре са доста дорби за България ,но са по на 30+ и са много трудно продаваеми.
За кондицията - много е рано да се говори. Явно нямаш идея даже какво значи. Няма спортист ,който може да поддържа върхова спортна форма повече от 40-45 дни , ако достигне до 60 дни е много,много добре. После настъпва спад . Това върши добра работа за индивидуалните спортисти ,като си нагласят формата така ,че да бъдат във върхова спортна форма по време на СП,ОИ и т.н.
Докато за колективните спортове ,това не върши много работа. Там няма смисъл 1 месец да си във върхова форма и после да спатъхнеш .
Спомни си Левски преди точно 10 години - 2 месеца играха като отвързани и през ноември едвам ходеха.
Все пак съм змс.
Аз казвам,че в състоянието което сте Йомов щеше да ви свърши много добра работа,защото сега вие разчитате на юноши и стари пушки да закрепите сезона на мускули.В интерес на истината и ние сме били в такова състояние 2009 и до последно бяхме в борбата за титлата с вас, така че ако го закретате на мускули може и да ви върже 1-2 места нагоре още. Иначе явно много много не си ме прочел та ще повторя. Казвам, че В МОМЕНТА кондиционно сме номер 1 .Рано , късно, говоря в момента, защото живеем в момента.Аз лично досега не съм ги виждал толкова добре кондиционно подготвени и като гледах мача срещу отбора ''еталон'' в България Лудогорец ... ами вратарят им бавеше играта накрая.
В общи линии не съм дискутирал кой е продаваем при нас и кой е непродаваем. Мене това много много не ме касае. Идеята ми беше друга и тя е ,че не можеш да задържиш насила футболист (или работник, няма значение) да играе или работи някъде.