Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот delqnski47 » 25 сеп 2020 17:33

honda написа:
delqnski47 написа:
honda написа:
delqnski47 написа:Аз лично съм доволен. Мачът с Базел за мен е бонус както и групите. Стойката не съм му фен голям ,но нацели нелоши негери тоя път.
Дано задържим бачо Али. Според мене Гришата ги пуска само ако те искат да си ходят,а не по желание на клуба. Няма как да кажеш ''Ще стоиш тук и ще взимаш 10 пъти по малка заплата'' . Не става...не е редно. Пък дори и да имаш договор с играча. Продаваш си го на хубава цена и да ти е мир на главата.

Според мен с изключение на Али Соу ( на мен лично като начин на игра много ми харесва, ако не пропускаше щяхме да го гледаме само телевизията в някое доста по-силно първенство) ,Вл.Антов( също го харесвам ,но според мен мястото му е ценъра, а не в защита,като защитник е по-слаб) и Турицов , другите ви играчи са трудно продаваеми. Кейта е много добър ,но не е ваша собственост и може още на зимата да си го приберат. Познавам доста добре качествата на Йомов- прави фойверки играе силно няколко мача и после половин година никакъв го няма.

В нападение сме си много добре . Йомов ви е затрил с дебелия флумастер, но за тва сте си виновни вие. Сега щеше да ви свърши перфектна работа.Забрави да споменеш Кери. Санкаре е още питанка.
А в кондиционен план сме номер 1 . Никой не е в по добра кондиция от нас в момента.

Никой не твърди,че вие сте виновни - той сам си тръгна .
Позволи ми да съм гледал доста повече мачове на Йомов от теб- беше капитан на набор 97 на Левски. Без да го сравнявам с Б.Краев , А.Вутов и Ст.Иванов ,които се открояваха при юношите. Дори и Г.Русев, Ил.Стефанов, Чандъра(преди да се контузи) и Кабов бяха по-добри от него, въпреки че са 98 и 99. За него се считаше че заедна с А.Боримиров( той вървеше добре до 14-та си година) са връзкари. Не забравяй ,че като започна в Славия ,също започна много силна дори стигна до А националния отбор, а накрая беше резерва.
Кери и Санкаре са доста дорби за България ,но са по на 30+ и са много трудно продаваеми.
За кондицията - много е рано да се говори. Явно нямаш идея даже какво значи. Няма спортист ,който може да поддържа върхова спортна форма повече от 40-45 дни , ако достигне до 60 дни е много,много добре. После настъпва спад . Това върши добра работа за индивидуалните спортисти ,като си нагласят формата така ,че да бъдат във върхова спортна форма по време на СП,ОИ и т.н.
Докато за колективните спортове ,това не върши много работа. Там няма смисъл 1 месец да си във върхова форма и после да спатъхнеш .
Спомни си Левски преди точно 10 години - 2 месеца играха като отвързани и през ноември едвам ходеха.
Все пак съм змс.

Аз казвам,че в състоянието което сте Йомов щеше да ви свърши много добра работа,защото сега вие разчитате на юноши и стари пушки да закрепите сезона на мускули.В интерес на истината и ние сме били в такова състояние 2009 и до последно бяхме в борбата за титлата с вас, така че ако го закретате на мускули може и да ви върже 1-2 места нагоре още. Иначе явно много много не си ме прочел та ще повторя. Казвам, че В МОМЕНТА кондиционно сме номер 1 .Рано , късно, говоря в момента, защото живеем в момента.Аз лично досега не съм ги виждал толкова добре кондиционно подготвени и като гледах мача срещу отбора ''еталон'' в България Лудогорец ... ами вратарят им бавеше играта накрая.
В общи линии не съм дискутирал кой е продаваем при нас и кой е непродаваем. Мене това много много не ме касае. Идеята ми беше друга и тя е ,че не можеш да задържиш насила футболист (или работник, няма значение) да играе или работи някъде.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 26 сеп 2020 08:30

djd написа:Не, не може да гледаме какво е правил някой в Славия и да правим изводи как ще е в ЦСКА. Един ученик ако го сложиш в силен клас, би трябвало да дава по-добри резултати, отколкото в посредствен клас. Просто останалите го дърпат напред.
Аз нямам кой знае какви илюзии за Йомов. Предполагам, че е дошъл в ЦСКА, за да бъде продаден след година навън. Той не е цесекар, така че едва ли можем да очакваме след този период да има същото желание за игра при нас. Но поне този сезон се надявам да покаже по-голямо постоянство, имайки предвид целите, конкуренцията в отбора и взискателните фенове.

Така е, повечето български футболисти, играли в ЦСКА дават максимума от себе си. Йомов иска да използва ЦСКА за трамплин към чужбина, нормално е да очакваме добри игри от него, няма време за офлянкване. Хондата като виден антицесекар естествено не желае доброто на нашия клуб, няма как да каже добра дума за него.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 26 сеп 2020 11:50

honda написа:
delqnski47 написа:Аз лично съм доволен. Мачът с Базел за мен е бонус както и групите. Стойката не съм му фен голям ,но нацели нелоши негери тоя път.
Дано задържим бачо Али. Според мене Гришата ги пуска само ако те искат да си ходят,а не по желание на клуба. Няма как да кажеш ''Ще стоиш тук и ще взимаш 10 пъти по малка заплата'' . Не става...не е редно. Пък дори и да имаш договор с играча. Продаваш си го на хубава цена и да ти е мир на главата.

Според мен с изключение на Али Соу ( на мен лично като начин на игра много ми харесва, ако не пропускаше щяхме да го гледаме само телевизията в някое доста по-силно първенство) ,Вл.Антов( също го харесвам ,но според мен мястото му е ценъра, а не в защита,като защитник е по-слаб) и Турицов , другите ви играчи са трудно продаваеми. Кейта е много добър ,но не е ваша собственост и може още на зимата да си го приберат. Познавам доста добре качествата на Йомов- прави фойверки играе силно няколко мача и после половин година никакъв го няма.

Кейта ни е с договорена опция за откупуване (това, като корекция), а иначе си прав. Останалите ни по-качествени играчи са на години, които предполагат, че не можем да изкараме пари от тях. Това, обаче е първият ни трансферен прозорец, в които взимаме такива играчи и аз съм доволен.
Няма смисъл да припомням за трансферите на мега перспективния руски Меси (Д. Давидов), който само преди няколко дни си намери отбор в Б група на Русия или на крилото Джеси, което първо бе под наем в САЩ, а след това си тръгна като свободен агнент

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 26 сеп 2020 11:57

С тези футболисти изкарахме пари от ЛЕ, надявам се към първия милион евро да добавят още 2 със спечелването на мача с Базел.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 сеп 2020 23:21

Обаче Кейта(ако е жив и здрав ) кво ше ги прави подуенци по бековете майййккоооу :lol:
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 26 сеп 2020 23:35

delqnski47 написа:Обаче Кейта(ако е жив и здрав ) кво ше ги прави подуенци по бековете майййккоооу :lol:

Не само той. Рафаел, Йомов и Кери ще правят същото. На Герена разчитат на един Цонев, на чужденците не им пука, знаят, че скоро си тръгват. Тепърва им предстоят тежките мачове.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 27 сеп 2020 23:03

Лицето от някакво хасковско село бай Стамен за рекордно кратко време вече успя да направи така, че ЦСКА в първенството вече да е пълнеж и да не играе за нищо.

Това случайно лице, заблудило се, че става за нещо, направи най-глупавото, излезе да мачка Локо Пд в Пловдив и то да ги мачка в центъра. По дефолт е ясно, че това беше невъзможно. Още там загуби мача.

Но още по-жалкото е, че ако някой беше дал правото на Акрапович да си избере как да играе ЦСКА< щеше да е точно така. Локо Пд не могат да градят постепенни атаки, а са силни на контраатака и мякащото създание от Хасково им създаде максимален комфорт.

Като добавиш и изключително слабия псевдофутболист Гълъбов - протежето на Стоилас, и като добавиш абсолютно небалансирания състав на ЦСКА, в който нямаше кой да замени централните защитници, които и двамата не са във форма в момента, и ето, готова загуба.

Сега на случайника от Хасково му остава да се спаси като отстрани Базел, които ще са без поливната си състав. Съдбата му дава изключителен шанс да се спаси. Ако и там се провали, да се маха и да си отива на село. И да идва друг треньор при вече провален сезон, който няма да има за какво друго да играе, освен за купата.

Не мога да повярвам, че този хасковски шебек е много вероятно да е провалил целия сезон 2020-2021 още месец 09 на ... 2020 г. Бахти и идиота, майна.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Белчев

Мнениеот Drunken_Master » 27 сеп 2020 23:05

Иво, какво ви е виновен треньора, вие нямате играчи...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 сеп 2020 23:15

ivo55 написа:Лицето от някакво хасковско село бай Стамен за рекордно кратко време вече успя да направи така, че ЦСКА в първенството вече да е пълнеж и да не играе за нищо.

Това случайно лице, заблудило се, че става за нещо, направи най-глупавото, излезе да мачка Локо Пд в Пловдив и то да ги мачка в центъра. По дефолт е ясно, че това беше невъзможно. Още там загуби мача.

Но още по-жалкото е, че ако някой беше дал правото на Акрапович да си избере как да играе ЦСКА< щеше да е точно така. Локо Пд не могат да градят постепенни атаки, а са силни на контраатака и мякащото създание от Хасково им създаде максимален комфорт.

Като добавиш и изключително слабия псевдофутболист Гълъбов - протежето на Стоилас, и като добавиш абсолютно небалансирания състав на ЦСКА, в който нямаше кой да замени централните защитници, които и двамата не са във форма в момента, и ето, готова загуба.

Сега на случайника от Хасково му остава да се спаси като отстрани Базел, които ще са без поливната си състав. Съдбата му дава изключителен шанс да се спаси. Ако и там се провали, да се маха и да си отива на село. И да идва друг треньор при вече провален сезон, който няма да има за какво друго да играе, освен за купата.

Не мога да повярвам, че този хасковски шебек е много вероятно да е провалил целия сезон 2020-2021 още месец 09 на ... 2020 г. Бахти и идиота, майна.

Една класа е над оня олигофрен сърбина ,дет вече му забравих името ..
Sofia.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 27 сеп 2020 23:16

Не е само треньора. Така или иначе 5-то поредно първенство приключи за ЦСКА. В началото му.
Сега вероятно ще продадат поне 1-2 ма, ако не успеем да бием Базел. А там, въпреки че те ще са без 5-6 играчи, пак ще ни е нужен адски късмет. И съм песимист с подобен "треньор". В момента няма кой да смени Антов и Матей. Просто няма кой. Ако пусне пък ветерана ляв бек Занев като ЦЗ, след бронхопневмония, ще е велика глупост.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Върни се в “ЦСКА”