Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Пичовете от Малта струват по-малко от Тиаго
Ако отпаднем ще е по-голям срам от Вадуц, Олимпия, Беверен, ОФИ и Жилина взети заедно...

Добре,тоя кръг го минаваме. Дано обаче вземем читави футболери до тогава, щото ще ме е яд.
Тая година Лудогорец са трагедия, сега трябва да вземем играчи, за да не си играйкаме пак - тоя път с Локо ПД.
Иначе хубав жребии. Най-лесния от всичките ни участници
Тая година Лудогорец са трагедия, сега трябва да вземем играчи, за да не си играйкаме пак - тоя път с Локо ПД.
Иначе хубав жребии. Най-лесния от всичките ни участници
Добро жребие, но все пак в Малта се играе сериозен футбол и наши отбори са падали с по 3 парцала там, та да си имаме едно на ум
Пожелавам успех на момчетата на бай Стамен и малко повече спокойствие за него до мача.

Пожелавам успех на момчетата на бай Стамен и малко повече спокойствие за него до мача.

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
HardWork написа:....
Ако Стамбини се вразуми и реши да изнасяме топката малко по - директно може и да бием.
Страхувам се, че "изнасянето" на топката от ЦЗ с мощен боц в зоната на бачо Али, не е много по вкуса на бай Стамен и някои колеги може да останат леко разочаровани

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Warped написа:Как не гоните титла? Тия негъчета с по 15 хилки в евро заплата така се набавят
Ти да не си ТРЗ в клуба?

Red_Neck написа:HardWork написа:....
Ако Стамбини се вразуми и реши да изнасяме топката малко по - директно може и да бием.
Страхувам се, че "изнасянето" на топката от ЦЗ с мощен боц в зоната на бачо Али, не е много по вкуса на бай Стамен и някои колеги може да останат леко разочаровани
Хората искат да гледат по 90 минути как Занев, Бусато и Маику си разцъкват къси пасчета пред пеналта, докато евентуално Бусато не се обърка и не изчисти топката панически към останалите играчи на терена. Нема лошо, аз ще си гледам Ливърпул тогава

Добър жребий, преодолим съперник, който не бива да се подценява в никакъв случай. ЦСКА трудно печели мачовете си, включително със слаби съперници, така че е нужна пълна мобилизация, ако нашите възнамеряват да продължат напред.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
Mitata написа:Добър жребий, преодолим съперник, който не бива да се подценява в никакъв случай. ЦСКА трудно печели мачовете си, включително със слаби съперници, така че е нужна пълна мобилизация, ако нашите възнамеряват да продължат напред.
Съгласен..трябва да внимаваме със всеки след като не успяхме да бием аматьорите от 1948. Сирените не са по-слаби от тях с 10 бразилци,аржентинци и нигерийци в състава. Да му мисли бай Стамен и да смени малко тактиката от 2016.....на всички им втръсна да гледат страхливото 4-5-1
soilwork написа:Mitata написа:Добър жребий, преодолим съперник, който не бива да се подценява в никакъв случай. ЦСКА трудно печели мачовете си, включително със слаби съперници, така че е нужна пълна мобилизация, ако нашите възнамеряват да продължат напред.
Съгласен..трябва да внимаваме със всеки след като не успяхме да бием аматьорите от 1948. Сирените не са по-слаби от тях с 10 бразилци,аржентинци и нигерийци в състава. Да му мисли бай Стамен и да смени малко тактиката от 2016.....на всички им втръсна да гледат страхливото 4-5-1
Не очаквам СБ да промени тактиката, очевидно за него владеенето на топката е в основата на успеха. Ще продължаваме да си подаваме топката по 30 пъти преди да доближим наказателното поле на противника. Надявам при тези безконечни пасове нашите да не допуснат фатални грешки в защита и средата на терена. Надявам се още Алито да има малко по-точен мерник.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
Абе вие като левскарите станахте.
Аз по-скучен и еднообразен футбол от тоя на Крушич и Петрович, скоро не бях гледал. Сега Белчев пое командването. Няма и един мач и почва плюване. Бахти хейтърите сте.
Ако искат да си разцъкват само Бусато и Занев, аз чакам титла тази година и докато сме в играта няма да храня треньора.
Аз по-скучен и еднообразен футбол от тоя на Крушич и Петрович, скоро не бях гледал. Сега Белчев пое командването. Няма и един мач и почва плюване. Бахти хейтърите сте.
Ако искат да си разцъкват само Бусато и Занев, аз чакам титла тази година и докато сме в играта няма да храня треньора.