onegavon написа:Ако се внесат парите ще стане......
Да заключиш 23 милки оборотна пара в тези тежки времена си е изключително рисково начинание.
Дано греша ......
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
onegavon написа:Ако се внесат парите ще стане......
, каза Трендафилов, но от клуба на няколко пъти обявиха, че имат готовност веднага да внесат сумата."Вече сме съгласни с оценката която е обективна и е отразила амортизацията на съоръженията, както и направеното от клуба. Оттук насетне трябва да се изчистят наемните отношения между клуба и държавата, както и да се отчете и признае инвестиционната програма. След това ще учредим новото дружество "Спортни имоти "Българска армия" и оттам вече ще се очаква процедурата по строителството. ЦСКА има двегодишен срок да внесе оценката на базите (23,3 млн. лв.)"
Другата седмица имаме насрочена среща с министерството, на която ще обсъдим наемните отношения и инвестиционната програма, след което трябва да ги одобрят. Би трябвало това да отнеме около 7-10 дни
Red Warrior написа:Sstefanov написа:djd написа:Ама това не е някаква девствена гора в Амазонка. Това е градска градина - има дървета, лехи, езерца, алеи, както и места за развлечение и спорт. Тук се играе футбол от 110 години. Това, че на някого може да не му харесва ЦСКА да има стадион в парка, си е точно негов личен проблем.
Нека да има стадион и аз съм за. Нека да е хубав, но аз ти казвам съвсем сериозно, че няма да стане. Вие си го мислете както искате
Аз съм лозенчанин и съм израснал в Борисовата градина. Не съм чул мой съкварталец да е против това да се изгради модерен стадион на мястото на сегашния. Чувал съм, че ги дразни автокъща Капитолия, многото автомобили в парка, малкото пейки, липса на чешмички и читави тоалетни, липсата на санитарна сеч заради, което едно дърво падна и уби човек преди време, но не нов стадион. И няма как да имат против след като на мястото на "Армията" има стадион почти 100 години. Освен това от ЦСКА обявиха, че няма да бъде отрязано нито едно дърво. Айде стига сте дърпали обратно в казана всеки, който иска да се измъкне!
„По-лесно в момента е да се намери финансиране за проекта, отколкото да се преодолеят административните спънки в държавата ни. Преодолеем ли администрацията в лицето на община София, финансирането няма да е проблем. Считам, че точно там е заровен проблемът. Общината трябва да определи в крайна сметка дали иска в парка да има стадиони и да създаде необходимите условия те да бъдат изградени и реконструирани. За сега имахме уверения от общината, че подкрепя този проект", заяви Инджов.
Според собственика на "червените", осъществяването на подобен проект би спомогнало за европейския лик на тима.
„Трябва още доста да се работи в ЦСКА, за да може да се превърне в един клуб от европейска величина. По принцип без спортна база, няма как това да се направи. За това за нас е изключително важно да реализираме този проект. Смятам, че това е един модел, който спокойно и другите клубове могат да взаимстват. Това е партньорство между държавата и спорта. Терените, които ние ще изградим, остават за клуба и държавата, а не за мен и господин Ганчев", каза още той.
peliforewer написа:„По-лесно в момента е да се намери финансиране за проекта, отколкото да се преодолеят административните спънки в държавата ни. Преодолеем ли администрацията в лицето на община София, финансирането няма да е проблем. Считам, че точно там е заровен проблемът. Общината трябва да определи в крайна сметка дали иска в парка да има стадиони и да създаде необходимите условия те да бъдат изградени и реконструирани. За сега имахме уверения от общината, че подкрепя този проект", заяви Инджов.
Според собственика на "червените", осъществяването на подобен проект би спомогнало за европейския лик на тима.
„Трябва още доста да се работи в ЦСКА, за да може да се превърне в един клуб от европейска величина. По принцип без спортна база, няма как това да се направи. За това за нас е изключително важно да реализираме този проект. Смятам, че това е един модел, който спокойно и другите клубове могат да взаимстват. Това е партньорство между държавата и спорта. Терените, които ние ще изградим, остават за клуба и държавата, а не за мен и господин Ганчев", каза още той.
peliforewer написа:Агитката на ЦСКА е на Орлов мост да подкрепи протестиращите.
sin4ec написа:peliforewer написа:Агитката на ЦСКА е на Орлов мост да подкрепи протестиращите.
За което-адмирации!
Футболните агитки винаги са били в челото на протестите. Срещу комунисти, гербераси, цигани и прочее изедници. Този път нещо се ослушваха, защо ли? Но вие сте първите, които открито застанахте на позиция. И това става часове, след като МВР обяви, че повече няма да има блокирани кръстовища...
Рискувате благоволението на Бащицата, Красен и прочее. Но го направихте.
Поздравления!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 50 госта