Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Red_Neck » 31 юли 2020 14:15

onegavon написа:Ако се внесат парите ще стане......

Да заключиш 23 милки оборотна пара в тези тежки времена си е изключително рисково начинание.
Дано греша ......
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 31 юли 2020 14:21

Адвокат Станислав Трендафилов, който работи с ЦСКА-София, коментира пред "Тема Спорт" новата оценка на "Армията" и Панчарево:
"Вече сме съгласни с оценката която е обективна и е отразила амортизацията на съоръженията, както и направеното от клуба. Оттук насетне трябва да се изчистят наемните отношения между клуба и държавата, както и да се отчете и признае инвестиционната програма. След това ще учредим новото дружество "Спортни имоти "Българска армия" и оттам вече ще се очаква процедурата по строителството. ЦСКА има двегодишен срок да внесе оценката на базите (23,3 млн. лв.)"
, каза Трендафилов, но от клуба на няколко пъти обявиха, че имат готовност веднага да внесат сумата.
Другата седмица имаме насрочена среща с министерството, на която ще обсъдим наемните отношения и инвестиционната програма, след което трябва да ги одобрят. Би трябвало това да отнеме около 7-10 дни
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 31 юли 2020 16:20

Red Warrior написа:
Sstefanov написа:
djd написа:Ама това не е някаква девствена гора в Амазонка. Това е градска градина - има дървета, лехи, езерца, алеи, както и места за развлечение и спорт. Тук се играе футбол от 110 години. Това, че на някого може да не му харесва ЦСКА да има стадион в парка, си е точно негов личен проблем.

Нека да има стадион и аз съм за. Нека да е хубав, но аз ти казвам съвсем сериозно, че няма да стане. Вие си го мислете както искате :)

Аз съм лозенчанин и съм израснал в Борисовата градина. Не съм чул мой съкварталец да е против това да се изгради модерен стадион на мястото на сегашния. Чувал съм, че ги дразни автокъща Капитолия, многото автомобили в парка, малкото пейки, липса на чешмички и читави тоалетни, липсата на санитарна сеч заради, което едно дърво падна и уби човек преди време, но не нов стадион. И няма как да имат против след като на мястото на "Армията" има стадион почти 100 години. Освен това от ЦСКА обявиха, че няма да бъде отрязано нито едно дърво. Айде стига сте дърпали обратно в казана всеки, който иска да се измъкне!

Аз ти казах, че съм за. Имам много приятели цскари, нека да се радват хората. Нека да има гостувания на модерен стадион в София, най вече с тоалетни ( да не пикаем като животните до дърветата :D ) . Борисовата си има много проблеми, най големия са колите. И тъпите свине (хората), които си хвърлят боклуците навсякъде. Жена ми доста бързо спря да води децата (като бяха малки) там на дълги разходки. Всичко е въпрос на игра, ако могат да намажат покрай стадиона, ще го построят. Ако не, ще се кара само на обещания и мухи :D Един стадион като Blue Water Arena в Esbjerg - Дания (жена ми е от там и съм ходил, стадиончето е супер), ще пасне идеално.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 31 юли 2020 22:46

„По-лесно в момента е да се намери финансиране за проекта, отколкото да се преодолеят административните спънки в държавата ни. Преодолеем ли администрацията в лицето на община София, финансирането няма да е проблем. Считам, че точно там е заровен проблемът. Общината трябва да определи в крайна сметка дали иска в парка да има стадиони и да създаде необходимите условия те да бъдат изградени и реконструирани. За сега имахме уверения от общината, че подкрепя този проект", заяви Инджов.

Според собственика на "червените", осъществяването на подобен проект би спомогнало за европейския лик на тима.

„Трябва още доста да се работи в ЦСКА, за да може да се превърне в един клуб от европейска величина. По принцип без спортна база, няма как това да се направи. За това за нас е изключително важно да реализираме този проект. Смятам, че това е един модел, който спокойно и другите клубове могат да взаимстват. Това е партньорство между държавата и спорта. Терените, които ние ще изградим, остават за клуба и държавата, а не за мен и господин Ганчев", каза още той.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 31 юли 2020 23:12

peliforewer написа:
„По-лесно в момента е да се намери финансиране за проекта, отколкото да се преодолеят административните спънки в държавата ни. Преодолеем ли администрацията в лицето на община София, финансирането няма да е проблем. Считам, че точно там е заровен проблемът. Общината трябва да определи в крайна сметка дали иска в парка да има стадиони и да създаде необходимите условия те да бъдат изградени и реконструирани. За сега имахме уверения от общината, че подкрепя този проект", заяви Инджов.

Според собственика на "червените", осъществяването на подобен проект би спомогнало за европейския лик на тима.

„Трябва още доста да се работи в ЦСКА, за да може да се превърне в един клуб от европейска величина. По принцип без спортна база, няма как това да се направи. За това за нас е изключително важно да реализираме този проект. Смятам, че това е един модел, който спокойно и другите клубове могат да взаимстват. Това е партньорство между държавата и спорта. Терените, които ние ще изградим, остават за клуба и държавата, а не за мен и господин Ганчев", каза още той.

Ще ни пречат до последно. Такива сме българите. Неслучайно пред казана с българите няма дявол, охрана.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 04 авг 2020 08:48

Да пусна и тук едно съобщение.
Има тема за игра с прогнози. Който желае може да се запише. Остават само три дни до първия мач.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 06 авг 2020 22:35

Как си го просят обаче :lol:
https://www.sportal.bg/news.php?news=856466
Искам Гришока си направи ташак със Спирталците и да им откаже акредитация... :lol: После на следващия мач пак да излезнат със същото съобщение.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 08 авг 2020 00:03

Агитката на ЦСКА е на Орлов мост да подкрепи протестиращите.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 08 авг 2020 00:13

peliforewer написа:Агитката на ЦСКА е на Орлов мост да подкрепи протестиращите.

За което-адмирации!
Футболните агитки винаги са били в челото на протестите. Срещу комунисти, гербераси, цигани и прочее изедници. Този път нещо се ослушваха, защо ли? Но вие сте първите, които открито застанахте на позиция. И това става часове, след като МВР обяви, че повече няма да има блокирани кръстовища...
Рискувате благоволението на Бащицата, Красен и прочее. Но го направихте.
Поздравления!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 08 авг 2020 01:48

sin4ec написа:
peliforewer написа:Агитката на ЦСКА е на Орлов мост да подкрепи протестиращите.

За което-адмирации!
Футболните агитки винаги са били в челото на протестите. Срещу комунисти, гербераси, цигани и прочее изедници. Този път нещо се ослушваха, защо ли? Но вие сте първите, които открито застанахте на позиция. И това става часове, след като МВР обяви, че повече няма да има блокирани кръстовища...
Рискувате благоволението на Бащицата, Красен и прочее. Но го направихте.
Поздравления!

Аз не мисля че рискуваме квото и да е благоволение просто защото го няма .И не го казвам щот съм гаден люляк ,а щот е факт .Познавам хора близки до Ганчев .В общи линии мнението на този кръг там за Боко е "Няма такъв наглец" .Сам можеш да се сетиш какво имат предвид....
Разликата между Ганчев и Божков в момента е че единият е в България .Засега..
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”