Иван Караджов напусна заради неполучени заплати

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Re: Иван Караджов напусна заради неполучени заплати

Мнениеот костенурк » 18 ное 2011 14:33

danko_sot написа:Само да добавя нещо: Караджата, Йовановски и Милен и те под ножа! :evil:

Защото не са си получили заплатите ли? Йовановски да идва в Пловдив, да усети магията :) За Караджов не ми пука, и да не дойде зимата ще купим друг вратар-пари бол :mrgreen:
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 18 ное 2011 14:34

Днеска ни обявява американско издание за идиоти № 2 в света. И после що съм говорил, че сме смешни. Еми смешни сме бе пичове. Смешни ни направиха ония аматьори- двамата боклуджии
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
embaro
Контакти:

Мнениеот embaro » 18 ное 2011 14:37

Ей стига с тоя Радуканов бе,взе една купа и една Супер Купа и го направихте Бог.Да наистина вдигна отбора,победи Левски на Герена,ама това което прави сега е пълен ташак с нас.Показва колко му пука за ЦСКА.Сигурен съм че Йовановски ще отиде в Ботев,за Караджата не.Относно Дуци стига сте го нападали,нека първо направи грешка,тогава да го критикуваме.Ако зимата доведе някой от Литекс друго ще говорите нали.Относно Караджата,едва ли би напуснал ако беше титуляр в отбора,дори да имаше да взима 5 заплати,просто са му дали добра оферта е това е.Забравете Радуканов,Дуци Караджата и Йовановски,никой не е по-велик от ЦСКА.

Радуканов за Караджата: Той би паснал във всеки един клуб

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 18 ное 2011 14:38

Thsmith написа:
kiko75 написа:
аверти каде живеш ве в англия или в бг :idea: я излес и се поогледаи питаи можеби имаш познат които ходи вече пет месеца на работа и мо дават по 100 лв колкото да не без хич и когато на армията и герена има по 25 000 души на мач тогава сравняваи англия с бг до тогава ще си траем защото миналата година в валесия не бяха взимали заплата 8 месеца но там държавата не дават да растрогват а вкарват сидик в клуба и той ти казва имаш да взимаш 8 милиона аз ти давам един взимаш и си траеш

Определено нямам подобен познат защото не контактувам с идиоти. Само идиот може да ходи да работи на някой 5 месеца без да му плащат... Ако ми се налагаше да работя за някой при първия месец който не ми плати вдигам от офиса каквото мога за компенсация и си бия камшика...
Иначе ако си мераклия да работиш безплатно 5-6 месеца или за 100 лв ще те уредя без проблем. Имам свободно място за портиер в една от фирмите на дядо ми тъ... щом си навит да работиш 5 месеца без пари може да се удериш... искаш ли?
И не говори глупости за Валенсия... Всеки играч който не получи 2 заплати може да разтрогне договора с отбора си чрез УЕФА... това със синдика и дълговете се отнасяше за фирмите на който дължи пари отбора....

Да са мислили като пидписват договорите как ще плащат заплати...
искаш ли да се обзаложим за валенсия :idea: чети и се образоваи http://sport.webcafe.bg/id_1588393885_Z ... ata_fasada
Последна промяна от kiko75 на 18 ное 2011 14:45, променено общо 1 път.
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 18 ное 2011 14:45

Вижте проблема не е, че връзкара Караджов се маха от ЦСКА, проблема е, че това става по никое време и определено в ЦСКА не са наред нещата, казах го вече няколко пъти : пълен хаус е и Титан-ите просто нямат ресурса и капацитета да са начело на ЦСКА !
Това което става с отбора просто не е нормално и не отива на нито един клуб .
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 18 ное 2011 14:45

Thsmith написа:
kiko75 написа:
аверти каде живеш ве в англия или в бг :idea: я излес и се поогледаи питаи можеби имаш познат които ходи вече пет месеца на работа и мо дават по 100 лв колкото да не без хич и когато на армията и герена има по 25 000 души на мач тогава сравняваи англия с бг до тогава ще си траем защото миналата година в валесия не бяха взимали заплата 8 месеца но там държавата не дават да растрогват а вкарват сидик в клуба и той ти казва имаш да взимаш 8 милиона аз ти давам един взимаш и си траеш

Определено нямам подобен познат защото не контактувам с идиоти. Само идиот може да ходи да работи на някой 5 месеца без да му плащат... Ако ми се налагаше да работя за някой при първия месец който не ми плати вдигам от офиса каквото мога за компенсация и си бия камшика...
Иначе ако си мераклия да работиш безплатно 5-6 месеца или за 100 лв ще те уредя без проблем. Имам свободно място за портиер в една от фирмите на дядо ми тъ... щом си навит да работиш 5 месеца без пари може да се удериш... искаш ли?
И не говори глупости за Валенсия... Всеки играч който не получи 2 заплати може да разтрогне договора с отбора си чрез УЕФА... това със синдика и дълговете се отнасяше за фирмите на който дължи пари отбора....

Да са мислили като пидписват договорите как ще плащат заплати...

ти какви глупости каза просто нямаш равен!това ,че хората не си получват заплатите и работят не значи ,че са идиоти.някой хора не могат да си намерят работа и затова продължават да работят и да имат надеждата,че ще им платят.не всички са кат окараджов, да взимат по 7-8 бона на месец и като не играе в ЦСКа ще отиде в локо моко и тн и ще взима пак по 3-4 бона на месец!просто някой хора са принудени да работят така , защото нямат друг избор.това не означава ,че са идиоти.мисленето ти е идиотско а не хората
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Leon
Контакти:

Мнениеот Leon » 18 ное 2011 14:49

Страх разтресе ЦСКА в навечерието на мача с Литекс. Още миналата седмица Нелсън и Платини отказаха да играят срещу Миньор, днес Караджов напуска за неплатени заплати. Кондиционният треньор го последва. Мораес си изкара умишлен 5-ти жълт картон за да не идва до Ловеч. Може би вече мислите му са в Букурещ. Какво ли да чакаме до неделя... Можем да направим залагане кой ще е следващият вдигнал бялото знаме...

Иначе Караджов и кондиционния треньор може и да са прави, щом работодателите им не плащат, естествено е да си потърсят правата и съда. И ако там не се разберат ще се разделят по живо и по здраво.

Потребителски аватар
gogo_cska
Контакти:

Мнениеот gogo_cska » 18 ное 2011 14:50

Първо Иван Караджов,после кондиционния треньор Иван Йовановски и то в един ден с една и съща официална причина.Това не е на добре,но дано все пак греша.
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 18 ное 2011 14:51

Leon написа:Страх разтресе ЦСКА в навечерието на мача с Литекс. Още миналата седмица Нелсън и Платини отказаха да играят срещу Миньор, днес Караджов напуска за неплатени заплати. Кондиционният треньор го последва. Мораес си изкара умишлен 5-ти жълт картон за да не идва до Ловеч. Може би вече мислите му са в Букурещ. Какво ли да чакаме до неделя... Можем да направим залагане кой ще е следващият вдигнал бялото знаме...

Иначе Караджов и кондиционния треньор може и да са прави, щом работодателите им не плащат, естествено е да си потърсят правата и съда. И ако там не се разберат ще се разделят по живо и по здраво.

направо съм се насрал от посредствения футбол който показва Литекс в момента :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 ное 2011 14:51

POPCORN написа:къде си търгнал да сравняваш Европа с България и то с Роналдо и Руни!Да ти кажа манчестър може да нямат пари ама първо на руни ще дадът.още повече при тях такива проблеми няма, това са богати клубове, надали нямат да имат пари за заплати!

"... това са богати клубове, надали нямат да имат пари за заплати!"
Т.е,при вас няма пари за заплати.Правилно ли разбрах?
Разликата между заплатата на Рууни и един среден британец е повече,отколкото м/у Караджов и ...Къде е логиката:"като взимаш повече-ще чакаш повече",че не разбрах?

Върни се в “ЦСКА”