danko_sot написа:Само да добавя нещо: Караджата, Йовановски и Милен и те под ножа!
Защото не са си получили заплатите ли? Йовановски да идва в Пловдив, да усети магията

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
danko_sot написа:Само да добавя нещо: Караджата, Йовановски и Милен и те под ножа!
искаш ли да се обзаложим за валенсияThsmith написа:kiko75 написа:
аверти каде живеш ве в англия или в бгя излес и се поогледаи питаи можеби имаш познат които ходи вече пет месеца на работа и мо дават по 100 лв колкото да не без хич и когато на армията и герена има по 25 000 души на мач тогава сравняваи англия с бг до тогава ще си траем защото миналата година в валесия не бяха взимали заплата 8 месеца но там държавата не дават да растрогват а вкарват сидик в клуба и той ти казва имаш да взимаш 8 милиона аз ти давам един взимаш и си траеш
Определено нямам подобен познат защото не контактувам с идиоти. Само идиот може да ходи да работи на някой 5 месеца без да му плащат... Ако ми се налагаше да работя за някой при първия месец който не ми плати вдигам от офиса каквото мога за компенсация и си бия камшика...
Иначе ако си мераклия да работиш безплатно 5-6 месеца или за 100 лв ще те уредя без проблем. Имам свободно място за портиер в една от фирмите на дядо ми тъ... щом си навит да работиш 5 месеца без пари може да се удериш... искаш ли?
И не говори глупости за Валенсия... Всеки играч който не получи 2 заплати може да разтрогне договора с отбора си чрез УЕФА... това със синдика и дълговете се отнасяше за фирмите на който дължи пари отбора....
Да са мислили като пидписват договорите как ще плащат заплати...
Thsmith написа:kiko75 написа:
аверти каде живеш ве в англия или в бгя излес и се поогледаи питаи можеби имаш познат които ходи вече пет месеца на работа и мо дават по 100 лв колкото да не без хич и когато на армията и герена има по 25 000 души на мач тогава сравняваи англия с бг до тогава ще си траем защото миналата година в валесия не бяха взимали заплата 8 месеца но там държавата не дават да растрогват а вкарват сидик в клуба и той ти казва имаш да взимаш 8 милиона аз ти давам един взимаш и си траеш
Определено нямам подобен познат защото не контактувам с идиоти. Само идиот може да ходи да работи на някой 5 месеца без да му плащат... Ако ми се налагаше да работя за някой при първия месец който не ми плати вдигам от офиса каквото мога за компенсация и си бия камшика...
Иначе ако си мераклия да работиш безплатно 5-6 месеца или за 100 лв ще те уредя без проблем. Имам свободно място за портиер в една от фирмите на дядо ми тъ... щом си навит да работиш 5 месеца без пари може да се удериш... искаш ли?
И не говори глупости за Валенсия... Всеки играч който не получи 2 заплати може да разтрогне договора с отбора си чрез УЕФА... това със синдика и дълговете се отнасяше за фирмите на който дължи пари отбора....
Да са мислили като пидписват договорите как ще плащат заплати...
Leon написа:Страх разтресе ЦСКА в навечерието на мача с Литекс. Още миналата седмица Нелсън и Платини отказаха да играят срещу Миньор, днес Караджов напуска за неплатени заплати. Кондиционният треньор го последва. Мораес си изкара умишлен 5-ти жълт картон за да не идва до Ловеч. Може би вече мислите му са в Букурещ. Какво ли да чакаме до неделя... Можем да направим залагане кой ще е следващият вдигнал бялото знаме...
Иначе Караджов и кондиционния треньор може и да са прави, щом работодателите им не плащат, естествено е да си потърсят правата и съда. И ако там не се разберат ще се разделят по живо и по здраво.
POPCORN написа:къде си търгнал да сравняваш Европа с България и то с Роналдо и Руни!Да ти кажа манчестър може да нямат пари ама първо на руни ще дадът.още повече при тях такива проблеми няма, това са богати клубове, надали нямат да имат пари за заплати!
Потребители, разглеждащи този форум: Google Adsense [Bot] и 42 госта