Мнениеот POPCORN » 20 май 2011 10:53
"Искам да видя изцяло червен стадион на финала", пожела си предводителят на 31-кратните шампиони
Предводителят на ЦСКА - Тодор Янчев призова армейците от цялата страна да подкрепят любимия си там следващата седмица на финала за Купата на България срещу Славия. Сблъсъкът с белите е на 25 май / сряда/ от 19:00ч. Допълнителен стимул за привържениците на отбора от Борисовата градина е че противникът се води от омразния на сектор "Г" Емил Велев, който показа средни пръсти на червената агитка по време на последния шампионатен двубой между двата клуба. Повечето запалянковци на ЦСКА искат задължителен успех и за да затворят веднъж завинаги устата на президента на Славия Венцислав Стефанов, който също като Кокала не спира да се заяжда с тях.
""Искам да видя изцяло червен стадион на финала", пожела си капитанът на ЦСКА - Тодор Янчев.
"Още не съм печелил Купата на България. Но не това е най-важното за мен - какво си спечелил и какво не. Когато си е голям отбор като ЦСКА, не трябва да живееш на стари лаври, а да искаш още и още успехи. Длъжни сме да вземем купата и да не разочароваме нашие фенове. Всяка една победа е сладка. Този ЦСКА играе с настроение", каза още асът на армейците.
Аз също се надявам поне 15 хиляди да дойдат да подкрепят момчетата!Сега часа не е толкова късен и хората от провинцията, ще имат възможност да си хванат влаковете и рейсовете!Времето се очертава хубаво. Цените на билетите са повече от нормални!Така че тоя път оправдания не може да имаме!Това е най-важният мач за ЦСКА в това първенство!Нека всички заедно да подкрепим момчетата в тоя важен мач и да не се разделяме агитката!Нека да видим как ЦСКА взима купата за 20 път 
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !