медии контролирани и платени от ПФК Левски
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: медии контролирани и платени от ПФК Левски
ЦСКА колко пъти е играл на националния, бе човеко.С Ливърпул сложиха цени на билетите, които аз например тогава не можех да си позволя..Когато играем в групите на лигата, естествено ще е пълен стадиона, ако ще да е стадион "Пловдив".Армията се пълни дори срещу отбори като Омония, защото хората по презумция очакват празник и победа, а на Герена в тези мачове не идват повече от 10 000, защото всяка година усещате какво може да стане отново и отново.Свалям ти шапка за любовта към отбора ти, пожелавам ви успех и да се оттървете от глупавите издънки в Европа.
Ае бе, какви бяха цените на Ливерпул? И ти цял живот в сектор А ли си седял, щото имаше и не толкова скъпи билети. Да знаеш колко бяха с Барса например?
Левски игра не само в групите, нали? Сезона в УЕФА на който и стадион се играеше беше пълен догоре. Такава посещаемост не сте имали този век.
Само не разбрах на кои мачове сме били 10 000? Киево, Марсилия, Динамо, Сиони, Вердер в контрола, бате, жилина? 10 000? Я пак?
Левски игра не само в групите, нали? Сезона в УЕФА на който и стадион се играеше беше пълен догоре. Такава посещаемост не сте имали този век.
Само не разбрах на кои мачове сме били 10 000? Киево, Марсилия, Динамо, Сиони, Вердер в контрола, бате, жилина? 10 000? Я пак?
Хм, аз ще дам отговор на въпроса.
1. Как решихте, че Левски плаща по-малко данъци от цска? Щото доколкото всички знаем, цска не плаща никакви.
2. Тъй като по т.1 не виждам повод за спор ще променя въпроса - защо Левски декларира по-малки заплати от цска? Ами елементарно. Принципно заплатите в Левски наистина са по-малки от тези в цска, но не чак толкова и не е това причината. Футболистите в Левски се осигуряват на минимална заплата, а всичко останало се заплаща по граждански договор. Напълно законно и елементарно
3. Друга причина за ниски данъци е това, че Левски е 80% собственост на офшорка. Самата офшорка е собственост на батков, най-вероятно. Ако не е ясно какво е офшорка - фирма, регистрирана в страна, където данъците са минимални, и извървшаща дейност тук например. Пак напълно законно и елементарно.
4. Понеже често чета необмислени въпросни относно Чорни - да, той е мафиот, престъпник, също както Батков. Изгонен е от страната, но това по никакъв законен начин не пречи да има бизнес тук или инвестиции. Напълно законно и елементарно.
Някакви други въпроси?
Ето това е достоен начин за диспут,без да е украсен с ненужни епитети.Ще се опитам да разгледам отговорът ти точка по точка.
1.Тезата,че Левски е плащал по малко данъци от ЦСКА бе тиражирана от същата тая преса,безпристрастността на която вие защитавате.ЦСКА е платил всичките си задължения към държавата и даже според една публикация докато ние дължим на хазната сумата от 0.75 лева,вашите дългове надхвърлят 700000 лева.
2.Прав си че съотношението между заплатите получени в Левски и ЦСКА и платените данъци е нереално.В Левски се получават малко по ниски заплати от ЦСКА,но се плащат в пъти по малки данъци на държавата!!!Тук ще ти обясня,че изплащането на суми по граждански договор не ги освобождава от данъци!В тоя дух държавата събира вземанията си от всички хора,които работят на хонорар.Това са художници,артисти,плащащи за доходите си извън ангажиментите си в ведомството,в което се водят на заплати и други.Точно заради това никой в тая държава,изключая синия клуб няма право да не плаща данъци върху доходите си.Вие вярно сте отборът на народа,защото всички честни данъкоплатци в България ви издържат
3.Левски може и да е собственост на офшорка,но това не е причина да не плащат данъци върху доходи,реализирани в България.Просто по целия свят няма такъв закон.Напротив.Който иска да плаща по малко данъци се мести да живее и да работи в страна,чиито закони позволяват това.Примери за това има колкото си искаш.На прима виста се сещам за множеството музиканти,напуснали Великобритания и преместили се в други страни заради високите данъчни ставки на островът!По тая логика защо и Левски не се премести в Кипър за да не плаща данъци,а осъществява дейността си тук?Щом клубът работи тук е длъжен да съобразява дейността си със законите на страната..
4.Въпросите за Чорни са си жива проба заяждане,плод на вашите непрекъснати рефрени за някакво комунистическо минало на ЦСКА

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
tprodanov написа:Ае бе, какви бяха цените на Ливерпул? И ти цял живот в сектор А ли си седял, щото имаше и не толкова скъпи билети. Да знаеш колко бяха с Барса например?
Да ти кажа аз на ЦСКА-Ливърпул отидох на мач в сектор Г - 20 лева
сектор Б бяха 25
сектор В - 35
сектор А - от 40 до 50 лева
Много хора не могат и сега да си позволят да отидат на тия цени.
А за мачовете със Вердер и Сиони не ми обяснявай защото пълен беше само Б
Old_death написа:АЛО, КОМРЛЕКСИРАНОТО ПРАСЕ, СПРИ СЕ ВЕЧЕ ДА ГРУХТИШ И ДА ОВОНЯВАШ ВСИЧКО С МИРИЗМАТА СИ НА КОЧИНА!!! БА ТИ КАПУТА СИ!!! КАКВО ИСКАШ БЕ ТЪПАК?! ГЛУПИ ТРЯБВА ДА РАЗБЕРЕ, ЧЕ НЕ Е КОМУНИЗМА, КОГАТО ВСИЧКО СЕ ПРАВЕШЕ ЗА СМЕТКА НА ХОРАТА!!! ЩОМ ПРАВИШ ТЪРЖЕСТВО - ПЛАЩАШ! ЩОМ ВОДИШ ПЕРЛИ И ДИАМАНТИ И СИ ОБЕЩАЛ НАЙ-ВИСОКИТЕ ЗАПЛАТИ - ПЛАЩАШ! ИМАШ ДАНЪЦИ И ЗАДЪЛЖЕНИЯ - ПЛАЩАШ!!! А КАТО НЕ ГО ПРАВИШ - ПРЕСАТА ГО КОМЕНТИРА!!! АЙДЕ ПИТАЙ МАМА И ТАТЕ, КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ АКО В НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА НЕ ПОПЪЛНЯТ ДЕКЛАРАЦИИ ЗА ДОХОДИТЕ ЗА ПРЕДИШНАТА ГОДИНА!!! РАЗБИРАШ ЛИ ПУБЕРЧЕ - В ТОЗИ ЖИВОТ ВСИЧКО СЕ ПЛАЩА!!! И РАЗНИ ТАРИКАТИ КАТО ГЛУПИ РАНО ИЛИ КЪСНО ГРИЗВАТ ДРЪВЦЕТО!!! АЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ И СТИГА С ГЛУПАВИТЕ ТЕМИ!!! МЕЖДУ ДРУГОТО ТИ ТРЯБВА ДА СИ НЯКОЙ ОТ ПРЕДПОЛАГАМ БАННАТИТЕ DANCHO70 ИЛИ BGArmy, НО КОЙТО И ДА СИ - ТЪПАК СИ!!!!!!
Виж какво моето момче.Не съм си позволявал тонът,който ти си позволяваш,но съвсем не съм учуден,имайки предвид на кой клуб симпатизираш и какви позиции защитаваш.Държанието ти е типично за човек,който няма какво да каже и единствения начин за опониране са обидите и ругатните.Като признак на по добро от демонстрираното от теб възпитание,ще прескоча обидните ти епитети.В поуста,който предизвика изблика ти на амок,зададох само един елементарен въпрос,на който ти не пожела да отговориш.Защо след като в пресата се изпуснаха сведения,че в Левски се играе за същите пари както и в ЦСКА,а са платени в пъти по малко данъци,никой не алармира прокаратурата и ръководните органи в Футболната централа за да се разгледа това?Защо след като и на децата е ясно,че в тоя клуб крадат държавата с нереално ниски данъци никой не взима мерки за това?Това е същността на въпросът.От тук натам можеш да ми говориш колкото си искаш глупости във високопарния тон на лицето Т. Русев,но няма да постигнеш нищо.Защото се оказва,че Лупи е постъпил глупаво,изкарвайки ЦСКА от сивата икономика,а разните наречени от тебе тарикати продължават да скубят държавата и данъкоплатжите под закрилата на самата държава и БФС.Няма смисъл да питам мама и тате,защото не са между живите,но съм напълно съгласен с тебе,че който яде трябва и да си плаща.Защо вие ядохте по 20000 лева заплати,а плащахте за 220 лева?Ето това е въпросът.Всеки говори за промени във нашия футбол,ама явно под промени разбира запазване на привилегированото положение на отборът,на който симпатизирате.
Роден съм през 1959 година и трябва да си много безочлив за да ме наречеш пубер.Имам претенции,че зная по добре от теб какво е комунизъм,така че не ми излизай с изтърканите фрази за него като начин на живот.Що се отнася за автентичността ми като юзер,можеш спокойно да провериш датата ми на регистрация и данните на посочените от тебе потребители.Нямам мужда от няколко регистрации за да защитавам вижданията си.И последно.Първо погледни кой пише в чужд форум а после давай квалификации кой къде.Поддържай си мафиотското отборче,но поне се постарай да бъдеш конструктивен и да не ругаеш като хамал!овонява
Ей, червен педал, моето момче можеш да наричаш само гаджето си!!! И не ми се прави на толкова интересен , защото ти не си нищо повече от поредното тъпо, ама много тъпо прасе, за което всички и всичко е срещу Кочината!!! Да ти еба майката керлива комунист противен!!!
Пепино, на Вердер имаше 18 000 човека, на Сиони 23 000. Не знаех, че Б на Герена събира толкова, но както кажеш.
Олд Дет, аз безпристрастност на журналистите не защитавам. Казвам, че те не подкрепят никой отбор, а си гледат интереса. Ако днес имат полза да плюят Левски ще го плюят, ако утре имат полза да плюят цска го правят. И това се вижда. Да, журналистите са напълно безпристрастни и то защото са подвластни на парите и тиражите си. Всъщност, журналисти няма - има дебили, на които може да си платиш, за да имаш статия каквато искаш. Относно актуалното състояние - не, вие не дължите 75 стотинки, освен ако не сте платили ония ден. А Левски дължи толкова пари за коя година? Щото за 2007ма не дължи със сигурност-ако справката е за 2008 - то данъците за 2008 се плащат след март 2009. Не забравяй, че цска дължи пари за 2006та!!!
Прав си, че върху гражданските договори се плащат данъци, но там вече ги плаща получаващия парите, т.е. играчите, а не Левски. А справката е за Левски, нали, не знам някой да е казал, че Гонзо не си плаща данъците? Правиш ли тънката разлика, която сам даже си обяснил в мнението си - художниците, артисти си плащат извън ведомството. Точно така.
Левски е собственост на офшорка и това е изключително разпространен начин за избягване на данъци, разрешен от закона. В англия не знам как е, може и да е забранено, тук няма. Въпросната офшорка е регистрирана в Кипър и извършва дейността си там, съответно плаща данъци по техните закони. Ако виждаш проблем тук, щото и аз го виждам де - той е в законодателната уредба, а не в Левски. Никой не може да обвинява батков, че иска да си спести пари, когато има легален начин за това.
Въпросите за чорни не ги разбирам - всъщност, това, в което обвинявате- че батков пере неговите пари тук не е вярно. Ако беше така щеше да е добре за страната - какво по-хубаво руски пари да влизат у нас. Истината, за съжаление е доста по-гадна. А вашето комунистическо минало си е факт, но много се отклонихме от темата
Олд Дет, аз безпристрастност на журналистите не защитавам. Казвам, че те не подкрепят никой отбор, а си гледат интереса. Ако днес имат полза да плюят Левски ще го плюят, ако утре имат полза да плюят цска го правят. И това се вижда. Да, журналистите са напълно безпристрастни и то защото са подвластни на парите и тиражите си. Всъщност, журналисти няма - има дебили, на които може да си платиш, за да имаш статия каквато искаш. Относно актуалното състояние - не, вие не дължите 75 стотинки, освен ако не сте платили ония ден. А Левски дължи толкова пари за коя година? Щото за 2007ма не дължи със сигурност-ако справката е за 2008 - то данъците за 2008 се плащат след март 2009. Не забравяй, че цска дължи пари за 2006та!!!
Прав си, че върху гражданските договори се плащат данъци, но там вече ги плаща получаващия парите, т.е. играчите, а не Левски. А справката е за Левски, нали, не знам някой да е казал, че Гонзо не си плаща данъците? Правиш ли тънката разлика, която сам даже си обяснил в мнението си - художниците, артисти си плащат извън ведомството. Точно така.
Левски е собственост на офшорка и това е изключително разпространен начин за избягване на данъци, разрешен от закона. В англия не знам как е, може и да е забранено, тук няма. Въпросната офшорка е регистрирана в Кипър и извършва дейността си там, съответно плаща данъци по техните закони. Ако виждаш проблем тук, щото и аз го виждам де - той е в законодателната уредба, а не в Левски. Никой не може да обвинява батков, че иска да си спести пари, когато има легален начин за това.
Въпросите за чорни не ги разбирам - всъщност, това, в което обвинявате- че батков пере неговите пари тук не е вярно. Ако беше така щеше да е добре за страната - какво по-хубаво руски пари да влизат у нас. Истината, за съжаление е доста по-гадна. А вашето комунистическо минало си е факт, но много се отклонихме от темата
На армията с танк ще влезем ей!
Като сте толкова готини си напрейте и вие вестник, нали гЛупи е умен... кат не ви е кеф да четете Стандарт, четете работническо дело. Кат не ви е кеф да четете гонг.бг не пишете в техния сайт, имате си ваш... официален при това, тва е ваща си медия. Утре моа кажа, че официалният сайт на цдна-Чавдар(или както е по-модерно да му се вика-ПФК Чорба) е платена медия и там се лансират само антисини идеи от журналисти с червени очила...
Като сте толкова готини си напрейте и вие вестник, нали гЛупи е умен... кат не ви е кеф да четете Стандарт, четете работническо дело. Кат не ви е кеф да четете гонг.бг не пишете в техния сайт, имате си ваш... официален при това, тва е ваща си медия. Утре моа кажа, че официалният сайт на цдна-Чавдар(или както е по-модерно да му се вика-ПФК Чорба) е платена медия и там се лансират само антисини идеи от журналисти с червени очила...
ГУНДИ Е ВЕЧЕН
Ей, червен педал, моето момче можеш да наричаш само гаджето си!!! И не ми се прави на толкова интересен , защото ти не си нищо повече от поредното тъпо, ама много тъпо прасе, за което всички и всичко е срещу Кочината!!! Да ти еба майката керлива комунист противен!!!
Ето това е разликата между истинския фен и лумпенът,който си ти.Наричам моето момче един субект който може би е на годините на синът ми,без да желая да го обиждам за възрастта му.Можеш да ме наречеш прасе тогава,когато построят стадиона на ЦСКА върху кочина,както е построен вашия върху говедарник.За сексуалната ми ориентация можеш да разпиташ майка си.Може би ще ти каже нещо по тоя въпрос!За сравнение на интелекта между двама ни красноречиво говори сравнението на езика между моите и твоите поустове.Четейки написаното от тебе и такива като теб,стигам до извода че ви е правил един и същи партиен секретар!Но явно е бил на кило ракия,когато е работил по въпросът.Това бе,което исках да ти кажа.Ако имаш да кажеш нещо конструктивно по въпросът,можеш и да измучиш.но ако имаш намерение само да ругаеш,по добре затрай.Излагаш само себе си и клубът,който защитаваш.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
tprodanov написа:Пепино, на Вердер имаше 18 000 човека, на Сиони 23 000. Не знаех, че Б на Герена събира толкова, но както кажеш.
Виж сега, не знам от къде се видял колко хора е имало на тези мачове, но ако си прочел в някой вестник със сигурност бройката е съвсем различна. Аз работа във вестник и доста "син" и мога да ти кажа как се определят такива неща. Ще ти дам пример ... за кампанията "Не сте сами" за концерт дойде Глен Хюз. На концерта на Ал. Невски имаше 5000 души. На другия ден челното заглавие на вестника беше "30000 пяха с Глен Хюз"
Аз не можах да ти го обясня,или ти не ме разбра.Ще се опитам отново.Прав си че масово явление е регистрирането на офшорки с цел укриване на данъци от държавата.Но това се отнася само за данъците на фирмите,регистрирани като офшорни.Тук говориме за футболистите като физически лица и данъкоплатци.Те са граждани на България и по нейните закони трябва да платят данъци за всичките си доходи,придобити на територията на страната.Разбра ли разликата.Никой не е говорил за неизплатени данъци от собственика на Левски,който и да е той.
И за да се върнем на темата,мога да ти кажа,че не съм съгласен с твърдението ти,че журналистиката в България се отнася по един и същ начин с двата клуба.Вие имате сравнителен медиен комфорт,който бе нарушен само по време на издънките ви в Европа.Докато при нас се работи в обстановката на непрекъснати медийни нападки.Даже се съмнявам дали това не е целенасочено с цел да се отблъсват кандидатите за инвеститори на отбора.Просто се води необявена война със всички позволени и непозволени средства срещу ЦСКА.И медиите са в челните редици на фронтовата линия.