БОЙКОТ срещу Управлението в ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Обръщение към феновете на ЦСКА!

Мнениеот vaskonti » 13 окт 2010 22:53

cska_90 написа:
vaskonti написа:
cska_90 написа:Щото другите не идват-по ена или друга причина!!
Ама фактите са си факти
С Локо миналата година-7000, тая 400
С Фулъм -38000, с Порто-15000!!

Мда, много е лесно когато отборът върви да се ходи на стадиона, а като има проблем да "бойкотираш". Сам го доказа с този пост.
И между другото, миналата година пак Титан бяха собственици.

На мене ли приказваш-защото аз бях и след 0-3 от Минъор и след 0-2 от Литекс и нав секи мач с изк лючение на 2-3 гостувания!!Давал съм си последните пари за да мога да ходя из цяла България,скъсал съм си гъза от пътуване посред нощ-а на другият ден съм ставал в 6 часа, подкрепял съм 90 мин БЕЗ да млъкна и за секунда,така,че опитай с нещо друго!И живот и здраве като се оправят нещата с Титан -пак ще бъда там ВСЕКИ МАЧ!! ;) ;) ;) Защото там ми е мястото!!!

Да, ама тогава си подкрепял отбора. А сега саботираш единствено същия този отбор, той отнася контрата! По цял свят подобни протести са правят на стадиона, а не по кръчмите! А ти продължавай да ми говориш кой е истински фен и кой не! Всъщност, и друг път съм казвал, че ти наистина си истински фен, обичащ отбора си, но си избрал крайно грешен начин да помагаш! Не просто не помагаш, а саботираш отбора! Не Титан!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 13 окт 2010 22:58

vaskonti е изцяло прав. С тези ми коментари изглежда, че едва ли не съм нахлул потник на Титан. Не е така. Правят мизерии, правят грешки и на мен ми се насъбират повече. Но предни са ги правили в пъти по големи и съм ги изтърпявал, защото не мога да оставя ЦСКА. Не мога да гледам по телевизията важен мач. По принцип подкрепям бойкота в някви граници, които просто да подсещат ръководителите ни, че не сме някой селски тим в който да си правят каквото искат. Ако не се сещат тогава още по силен бойкот, но в никакъв случай такъв в който изоставяш отбора. Отиваш на стадиона, пееш си песните, опъваш транспаратните, създаваш суматоха, скандираш против Титан и отново си запяваш песните. Просто защото обичаш ЦСКА. Независимо от какво.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 13 окт 2010 23:03

Васконти,

Виж сега-миналата година -бяха нови -нормално да им дадеме време и го направихме!!!Поне-аз-дал съмвсичко -ковто зависи от мене!!Има много неща които не знаеп-първоначално бойкота или протеста всъщност е замислен да е НА СТАДИОНА-но хората са били заплашвания-че ако го направят -ще ги пречукат!!Видя или може би не си какво стана на мача с Локо-аз бях там и поне мога да ти кажа!!!Сам разбирам ,че това е начина-но няма как да стане!!И не си прав-Партизан-казаха бойкот и на стадиона нямаше НИТО един фен-защо те могат-а ние не!!!???Едни поляци-не мога да се сетя кои точно в момента три години имаха бойкот и сега чак се разбраха!!
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 13 окт 2010 23:05

mironi88 написа:vaskonti е изцяло прав. С тези ми коментари изглежда, че едва ли не съм нахлул потник на Титан. Не е така. Правят мизерии, правят грешки и на мен ми се насъбират повече. Но предни са ги правили в пъти по големи и съм ги изтърпявал, защото не мога да оставя ЦСКА. Не мога да гледам по телевизията важен мач. По принцип подкрепям бойкота в някви граници, които просто да подсещат ръководителите ни, че не сме някой селски тим в който да си правят каквото искат. Ако не се сещат тогава още по силен бойкот, но в никакъв случай такъв в който изоставяш отбора. Отиваш на стадиона, пееш си песните, опъваш транспаратните, създаваш суматоха, скандираш против Титан и отново си запяваш песните. Просто защото обичаш ЦСКА. Независимо от какво.

Пробвахме и за малко не ни биха-е как да го праивием -на Славия запяхме вън боклуците и никой не запя с нас!Какво значи изоставям отбора-кои отбор-Тибони,Шеридън,Караджов-айде стига-на тия аако мислиш,че им пука!!Никога не съм изоставял отбора-и в момента не го правя-защото това -което правим е само и единствено в името на ЦСКА-всички ще се убедите скоро!
Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 13 окт 2010 23:12

Можете и на стадиона, стига да го правите достатъчно културно. Тъпо е да се опъват транспаранти с надпис "Боклуците вън"! Това, извинявай, ама е слабоумно! Онзи ден надписите за ДЮШ, стадион и адекватно поведение са пример за адекватен протест, ако щете бели кърпички махайте! Но при положение, че се псува каруцарски и издигате ебати надписите, как очаквате да реагират отсреща? Примерите с Партизан и поляците са абсолютни изключения, масово се протестира именно на стадиона! Защото така хем подкрепяш отбора, хем протестираш директно в лицето на собственика(но културно все пак) и хем ВИ ПОКАЗВАТ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА И ПОЛУЧАВАТЕ ГЛАСНОСТ! Предлагам ти пак да помислиш(те) върху стратегията ви на протест, заради доброто на ЦСКА!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 13 окт 2010 23:16

vaskonti написа:Можете и на стадиона, стига да го правите достатъчно културно. Тъпо е да се опъват транспаранти с надпис "Боклуците вън"! Това, извинявай, ама е слабоумно! Онзи ден надписите за ДЮШ, стадион и адекватно поведение са пример за адекватен протест, ако щете бели кърпички махайте! Но при положение, че се псува каруцарски и издигате ебати надписите, как очаквате да реагират отсреща? Примерите с Партизан и поляците са абсолютни изключения, масово се протестира именно на стадиона! Защото така хем подкрепяш отбора, хем протестираш директно в лицето на собственика(но културно все пак) и хем ВИ ПОКАЗВАТ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА И ПОЛУЧАВАТЕ ГЛАСНОСТ! Предлагам ти пак да помислиш(те) върху стратегията ви на протест, заради доброто на ЦСКА!

Плаката заради които скочиха на бой-прочел ли си го-имаше ли боклуци-нямаше!!И какво дойдоха мутри и се направиха на мъже!!!Абе нормално е тявоето мислене-не се учудвам-защото и аз допреди две години имах същото - не ходих по мачове-просто защото не бях в София-ходех де ма доста рядко!!Просто човек -когато гледа от страни и не е запознат е така!!!Както и да е-важното е да се оправиме!
Изображение

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 14 окт 2010 00:02

cska_90 , при 1:0 за Сливен в Сливен твоите авери започнаха неистово да скандират "Вън боклуците от ЦСКА" ... Какъв дебил трябва да е един футболист , за да тръгне мъжки да се бори и да обръща резултат ? Тогава стана , щото чужденците си мислиха , че ги подкрепяте ... Даже Гьоре след мача благодари на публиката за обрата. Ама на 90 % от следващите мачове при такава обстановка няма да стане. А човек , който пее или вдига лозунги против ЦСКА не е фен на ЦСКА ... Това за " ... боклуците" вие го пеете /скандирате/ на футболистите , докато играят. Ако имате нещо против Титан , то ходете пред офисите им , и там вече , ако имате дупе скандирайте и се правете на интересни. Говорите за мутри ... Мутри мойто момче вече няма. На тези днешните им викат , че са "бели якички". Техните пари са по - чисти и от момина сълза ... Много сте закъсняли да ги атакувате. Когато наистина бяха мутри вие и подобните мълчахте , щото знаехте за последиците. Сега ревете , ама няма за какво ... Тия дето ви бият и ще продължат да ви бият , си ви бият съвсем законно , щото демокрацията е основана на частната собственост. А ЦСКА в момента е частна собственост , която такива като теб поругават. Така е навсякъде в бялата Европа .., в Англия , която се води за родината на футбола е същото. Просто частна собственост , бизнес един вид. Ама щом ти се яде бой или ти плащат , или си мазохист , трети вариант няма. Партизан това , Цървена звезда онова ... Ние друже живеем в България , а не в Сърбия. Ако по ти допадат тамошните методи , то подай си молба за сръбско поданство. Видя снощи какво стана с националния отбор на Сърбия ... Това ли гласите да се случи и на ЦСКА ? Една пирамида се строи от долу нагоре , няма как да я построиш по друг начин , а ако има , то той ще е изоснови сбъркан. Титан в момента строят базата ... Това е основата на тази пирамида ... Без нея няма да има и върхове. Дано успеят и нов стадион да построят ... Вече втората стъпка е ДЮШ , при положение , че има къде да тренират дечицата. И най - накрая идват резултатите на първия отбор. Без първите два етажа няма как да се изкачиш на несъществуващ трети. Ако искахте да помогнете на ЦСКА , то цанете се да работите на Панчарево , та по - скоро да изградят базата , вместо да се наливате с бира на дървеното и да кроите въздушни планове за саботажи. И за два часа да отидете и да помогнете пак е нещо ... А каузата е обща и се казва ЦСКА. Някакви заплахи от типа "Скоро ще видите ..." вече не хващат декиш. И с вас и без вас ЦСКА ще го има ...

П.П. Сърбия не е била комунистическа държава и там нещата са на съвсем друга основа ...
Последна промяна от viroglav на 14 окт 2010 00:06, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 14 окт 2010 00:05

Това за скандирането го споделям и аз след головете в Севлиево.
ИзображениеИзображение

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 14 окт 2010 00:10

mironi88 написа:Това за скандирането го споделям и аз след головете в Севлиево.

Да не говорим , че започна още на предсезонната подготовка в Самоков , когато играхме контрола с някакви шушляци ... От тогава започна и черния ПР срещу ЦСКА по медиите. И си правя извода , че някой плаща , за да е постоянно напечена обстановката в ЦСКА. ;)

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 14 окт 2010 01:04

Да не говорим , че започна още на предсезонната подготовка в Самоков , когато играхме контрола с някакви шушляци ... От тогава започна и черния ПР срещу ЦСКА по медиите. И си правя извода , че някой плаща , за да е постоянно напечена обстановката в ЦСКА. ;)

Че обстановката в ЦСКА както в спортно-технически така и в организационен план не е цветуща спор няма. Но че е в пъти по добра от това, което ни се представят в медиите е сигурно. И аз съм съгласен, че някой плаща за да няма спокоен ден в ЦСКА.
ИзображениеИзображение

Върни се в “ЦСКА”