mistreated написа:blue avalanche написа:mistreated написа:Не му обръщайте внимание, той определено отдавна е за хапчета. Даже си мисля, че и хапчета няма да му помогнат.
Каквото и да съм написал,никого не съм обидил на личностна основа,което не може да се каже за такива като теб,например.И последно-колко трябва да разбира от волейбол човек,за да разбере,че вчера ЦСКА победи отбора на Зенит,който,так или иначе,вече се е класирал за следващата фаза от турнира.Виж,да се победи този отбор във фазата на елиминациите или "Файнъл фор" е друго нещо.Само че там,май,нещо ни няма.Защо ли?
ПП.Вчера Аякс победи Милан в Милано.Е,и?
Хм, интересно как се е класирал Зенит за фазата на елиминациите след само 2 изиграни кръга (преди снощната им загуба). Нима ЦСКА не е само на 3 точки от тях, а Унтерхахинг на 1, нима няма още 3 мача да се изиграят? Да не говорим, че Зенит ги устройва само и единствено първото място в групата, за да избегнат много силните италиански, руски и полски отбори на елиминациите.
Изказването ти пак преминава прага на идиотизма.
Между другото Аякс е един велик тим, така че, който и отбор да победи никога няма да е изненада. По повод поредната ти глупост за победата им в Милано.
1.Примерът с Аякс беше за една безсмислена победа.Но виждам,че трудно схващаш!Затова обяснявам:Милан продължава за елиминациите в ШЛ,Аякс-НЕ!
2.Изобщо не е интересно как Зенит вече се е класирал при положение,че има 2 домакинства(на Кан и ЦСКА) на аутсайдерите в групата.
3.Как се "избягват" отбори,след като следващата фаза е плейофи,жребият за които още не е изтеглен?