ЦСКА - Зенит 3:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: ЦСКА - Зенит 3:2

Мнениеот blue avalanche » 09 дек 2010 16:43

mistreated написа:
blue avalanche написа:
mistreated написа:Не му обръщайте внимание, той определено отдавна е за хапчета. Даже си мисля, че и хапчета няма да му помогнат.

Каквото и да съм написал,никого не съм обидил на личностна основа,което не може да се каже за такива като теб,например.И последно-колко трябва да разбира от волейбол човек,за да разбере,че вчера ЦСКА победи отбора на Зенит,който,так или иначе,вече се е класирал за следващата фаза от турнира.Виж,да се победи този отбор във фазата на елиминациите или "Файнъл фор" е друго нещо.Само че там,май,нещо ни няма.Защо ли?
ПП.Вчера Аякс победи Милан в Милано.Е,и?

Хм, интересно как се е класирал Зенит за фазата на елиминациите след само 2 изиграни кръга (преди снощната им загуба). Нима ЦСКА не е само на 3 точки от тях, а Унтерхахинг на 1, нима няма още 3 мача да се изиграят? Да не говорим, че Зенит ги устройва само и единствено първото място в групата, за да избегнат много силните италиански, руски и полски отбори на елиминациите.
Изказването ти пак преминава прага на идиотизма.

Между другото Аякс е един велик тим, така че, който и отбор да победи никога няма да е изненада. По повод поредната ти глупост за победата им в Милано.

1.Примерът с Аякс беше за една безсмислена победа.Но виждам,че трудно схващаш!Затова обяснявам:Милан продължава за елиминациите в ШЛ,Аякс-НЕ!
2.Изобщо не е интересно как Зенит вече се е класирал при положение,че има 2 домакинства(на Кан и ЦСКА) на аутсайдерите в групата.
3.Как се "избягват" отбори,след като следващата фаза е плейофи,жребият за които още не е изтеглен?

Milen_B
Контакти:

Мнениеот Milen_B » 09 дек 2010 19:06

blue avalanche написа:Обикновено,като няма "футболни радости",се появяват теми на волейболна,баскетболна,хокейна и всякакви други тематики.Ей колко сме страшни:бихме Зенит!Ей колко сме страшни бихме Левски със 100-0 на хокей!Ей колко сме страшни...Ние ги бием,пък после хората си вземат купите.Впрочем,нямаше ли форум "Волейбол"?

Има форум "Волейбол", имаШЕ и тема за този мач там

Milen_B
Контакти:

Мнениеот Milen_B » 09 дек 2010 19:11

Кой каквото иска да си говори, само ще цитирам първите думи от коментара за мача в сайта на CEV:
"The Russian machine of Zenit KAZAN just can’t win in Bulgaria".

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 дек 2010 19:35

blue avalanche написа:
TodorT написа:Лавина, продължаваш да се изказваш некомпетентно и смешно :oops: Толкова па злоба.... Абе човек, гордей се, че си БЪЛГАРИН... Гордей се, че днес европейската преса пише за българския ЦСКА, който победи фаворита за титла в ШЛ по волейбол... Ти гледа ли мача :?: Видя ли как победихме :?: Ама не, та не ... ти си от ония болни левскари, където не признават нищо и никой ! И аз съм левскар, но ми стана кеф и се гордея с успеха на кръвния враг снощи ... Преди всичко бъди БЪЛГАРИН :idea: И моля те, престани да се изказваш неподготвен... излагаш се :oops:

Гледам,че не си толкова критичен към "червените" ти събратя,които изписаха тонове мастило как "великия,червен ЦСКА" победил незнам си кой си,как натрили носа на "нещастните" левскари,как,всъщност,побеждавайки Зенит,са победили Левски,как на волейбол винаги били по-добрите...Дрън,дрън...Само ще им кажа,че много бързо забравиха доминацията на Левски-Сиконко.
Ако Левски беше на мястото на ЦСКА,знаеш ли каква помия щеше да се излее тука?Горе-долу същата,каквато се изля като бихме Лацио в Рим.Същият този Лацио,дето тази година е кандидат-шампион на Италия.Така,че да не се правим на по-големи патриоти,отколкото сме.Щото с "червената" общност се познаваме твърде добре,нали?

Я кажи, наистина ли бихте СЪЩИЯ този Лацио, който сега се бори за титла? :lol: Според мен бихте дубъла на юношите им, как мислиш? :lol:

Зенит във волейбола е един от най-добрите отбори в Европа, ти това щом отричаш значи си или крайно заблуден или просто газ пикаеш от яд. Избери си.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 дек 2010 19:50

vaskonti написа:
blue avalanche написа:
TodorT написа:Лавина, продължаваш да се изказваш некомпетентно и смешно :oops: Толкова па злоба.... Абе човек, гордей се, че си БЪЛГАРИН... Гордей се, че днес европейската преса пише за българския ЦСКА, който победи фаворита за титла в ШЛ по волейбол... Ти гледа ли мача :?: Видя ли как победихме :?: Ама не, та не ... ти си от ония болни левскари, където не признават нищо и никой ! И аз съм левскар, но ми стана кеф и се гордея с успеха на кръвния враг снощи ... Преди всичко бъди БЪЛГАРИН :idea: И моля те, престани да се изказваш неподготвен... излагаш се :oops:

Гледам,че не си толкова критичен към "червените" ти събратя,които изписаха тонове мастило как "великия,червен ЦСКА" победил незнам си кой си,как натрили носа на "нещастните" левскари,как,всъщност,побеждавайки Зенит,са победили Левски,как на волейбол винаги били по-добрите...Дрън,дрън...Само ще им кажа,че много бързо забравиха доминацията на Левски-Сиконко.
Ако Левски беше на мястото на ЦСКА,знаеш ли каква помия щеше да се излее тука?Горе-долу същата,каквато се изля като бихме Лацио в Рим.Същият този Лацио,дето тази година е кандидат-шампион на Италия.Така,че да не се правим на по-големи патриоти,отколкото сме.Щото с "червената" общност се познаваме твърде добре,нали?

Я кажи, наистина ли бихте СЪЩИЯ този Лацио, който сега се бори за титла? :lol: Според мен бихте дубъла на юношите им, как мислиш? :lol:

Зенит във волейбола е един от най-добрите отбори в Европа, ти това щом отричаш значи си или крайно заблуден или просто газ пикаеш от яд. Избери си.

Така-а-а-а...Такива като тебе,дето се изказват неподготвени,най ги обичам!Сред футболистите,играли срещу Левски,чета:
Муслера(този не беше ли на световното),Скалони,Каванда,Диаките,Перпетуини...
Отварям на сегашния състав на Лацио и познай какво виждам?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 дек 2010 20:04

Мамата си джаса, единия с 5 мача за цяла година като резерва, другите без мачове, за сметка на това 18 годишни...абе сериозно отборче сте били, няма спор. Единствено вратаря е от първия отбор, пуснали са го да разцъква :)

Вместо да се чудиш как да си излееш жлъчката, най-добре замълчи. Победата над Зенит е супер успех и само такива като теб могат да го омаловажават.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Milen_B
Контакти:

Мнениеот Milen_B » 09 дек 2010 20:16

vaskonti написа:Мамата си джаса, единия с 5 мача за цяла година като резерва, другите без мачове, за сметка на това 18 годишни...абе сериозно отборче сте били, няма спор. Единствено вратаря е от първия отбор, пуснали са го да разцъква :)

Вместо да се чудиш как да си излееш жлъчката, най-добре замълчи. Победата над Зенит е супер успех и само такива като теб могат да го омаловажават.

Губиш си времето, Vaskonti, ако очакваш обективност.
Турнир по тенис с участието на Бойко Борисов - това беше първата нoвина извън футбола в днешното спортно шоу Гонг. Толкова за обективността.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 дек 2010 20:33

vaskonti написа:Мамата си джаса, единия с 5 мача за цяла година като резерва, другите без мачове, за сметка на това 18 годишни...абе сериозно отборче сте били, няма спор. Единствено вратаря е от първия отбор, пуснали са го да разцъква :)

Щом е постигната от ЦСКА,всяка победа(дори над Сл.герой в контрола) е супер успех.Нито за момент не съм се съмнявал!
ПП.Когато ние бихме Лубе Банка,пак ли така мислеше?Само не ми казвай,че Зенит е по-титулуван от италианците.
Толкоз по въпроса!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 10 дек 2010 10:03

Имах удоволствието да бъда на мача срещу Зенит и да съчетая това уникално шоу със Студентския празник! 8-) Беше уникално в залата - не млъкнахме 5 гейма, а играчите се отблагодариха мъжки. Мислех си, че ще ни отупат с 0-3 за един час някъде, но много се радвам, че сгреших. :)
Койоо не е ходил на такова зрелищно събитие, просто не е живял!
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “ЦСКА”