Валентин Михов няма да е президент на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

mOvE_
Контакти:

Re: Валентин Михов няма да е президент на ЦСКА

Мнениеот mOvE_ » 25 окт 2010 16:58

Аз да ви попитам, като се махнат Титаните, кой ще ви вземе....да не си мислите, че се е извила опашка от кандидат купувачи, който да си дават парите ей така, и при 2 загуби някакви наркоманчета да ги псуват...не става така. Божков не ви харесваше - псувахте го. Дойде Томов, и той не ви хареса и него го псувахте. Дойдоха Титаните...историята се повтаря. Същата история беше и с нашите наркоманчета, които псуваха Батков....

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 25 окт 2010 16:59

e........голям рев. Голям беше и когато предложиха на Михов. Айде стига вече. То или ще се плюе кандидата или ще се плюе по Титан, че кандидата се е отказал.

По-хубаво да се разсъждаваме на тема: Нов президент/треньор

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 25 окт 2010 16:59

delqnski47 написа:
dodo7271 написа:delqnski47, ама и ти даде един пример :) :) :) Според мен Митал, никога, ама абсолютно никога, не е искал да има нещо общо с ЦСКА. Това бе една грандиозна далавера, свързана най-вече с Кремиковци. ЦСКА беше бонус и ако се поровиш в нета, ще видиш, че това се признава от Весела Лечева, тогава спортен министър. Това едно. Второ, Митал спря да налива пари в ЦСКА два или три месеца, след като купи клуба. Оттам нататък настъпи звездният час на Томов.

Е па точен пример си дадох!Глейзър бъркат ли се в работата на САФ,както Титан в работата на Димитър Пенев(Любо Пенев,Йоан Андоне,Павел Дочев,Гьоре Йовановски)

То оставаше и да се бъркат в работата на САФ. Темата е за съвсем друго. Мисълта ми е, че никъде по света собствениците не дават парите си на някой друг да ги управлява. Глейзър всяко лято викат САФ и му казват: Имаш 100 милиона евро за трансфери. Ти си избираш играчите. Всичко останало в клуба обаче се върти от Глейзър. Значи, аз не мога да си представя, че Титан ще дадат пари на Валентин Михов и ще му кажат - ти ги управлявай, а печалбите (билети, рекламни права, тв-права, трансфери и т.н) също ги използвай ти. Как ще стане това? Титан може да са всякави, ама не са идиоти.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
mgj8
Контакти:

Мнениеот mgj8 » 25 окт 2010 17:00

Когато ЦСКА ставаше евробоец феновете нямаха думата!Когато ЦСКА редеше една до друга шампионските си титли феновете си гледаха само мачовете!Какво щеше да направи Дучето след онова 7-2 на Левски?Фенклубовете нямат работа в управлението на клубовете.
Последна промяна от mgj8 на 25 окт 2010 17:04, променено общо 1 път.
Светът е оцелял, защото се е смял-просто не е гледал БГ футбол!

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 25 окт 2010 17:01

http://www.novsport.com/news117305_1003.html
Според вас това сериозно ли е. Нашичкия нищо незнаел, много е заинтересован значи.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 окт 2010 17:10

delqnski47 написа:
Че кой приказва, че Държавата е против тях.. нали вие :mrgreen: Държавата не ви давала стадиона, Държавата ви взела базите (които никога не са били ваши).. Държавата това, Държавата онова.. и все против ЦСКА...Даже Държавата дължала милиони, десетки милиони на ТИТАН-АС, та затова не можели да покрият разходите си ;)

Саше,сега какво се оказа??Че държавата ни била направила услуга така ли?За ''пореден път държавата-майка помогна на ЦСКА в труден момент'' като този път уредила собственик за отбора :mrgreen:
Ваште тъпи бисери тоолкова ме радват :mrgreen:

Делянски, ако Държавата нямаше интерес да сте в А група... къде щяхте да сте сега бе, пич?
Може ли чак до такава степен да не мислите?
Ама вие искате хем да сте в А група, хем да ви оправят стадиона, хем нищо да не давате насреща-нагличко не е ли?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

donkostadin
Контакти:

Мнениеот donkostadin » 25 окт 2010 17:13

Абсолютно против бях Валентин Михов да ни стане президент.
1.Винаги отива там къде има в момента пари-беше спортно технически на Литекс и Славия
2.Как ви звучи президента на ЦСКА да е акционер в Левски?(все едно лапорта да има акции в реал мадрид)
3.Стана президент на ЦСКА веднага след милионите от ХРИСТО СТОИЧКОВ-ако беше невороятен мениджър нямаше кой да ни стигне с 4 млн. долара по онези времена-той взе , че докара никому неизвестния Гъоко Хаджиевски и още трима македонци.
4.Моля , поправете ме , но не си спомням да е направил нещо за българският футбол-освен едно 20 годишно живуркане-ако не се лъжа и за женският футбол маи отговаряше.
5. Значи като съберем всичко какво се получава?
акционер в Левски
директор в Литекс
Директор в Славия
и президент в ЦСКА
май само Гигов го е изпуснал за Локо/СФ/
Айде няма нуджа от такива президенти

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 25 окт 2010 17:15

Откъде да знаят Титан за отказа, те ако знаеха само за тези 2 години, нямаше да сме на тоя хал, май по гадното от да си мразен е да си жалък.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 25 окт 2010 17:21

Кашчей написа:
delqnski47 написа:
Че кой приказва, че Държавата е против тях.. нали вие :mrgreen: Държавата не ви давала стадиона, Държавата ви взела базите (които никога не са били ваши).. Държавата това, Държавата онова.. и все против ЦСКА...Даже Държавата дължала милиони, десетки милиони на ТИТАН-АС, та затова не можели да покрият разходите си ;)

Саше,сега какво се оказа??Че държавата ни била направила услуга така ли?За ''пореден път държавата-майка помогна на ЦСКА в труден момент'' като този път уредила собственик за отбора :mrgreen:
Ваште тъпи бисери тоолкова ме радват :mrgreen:

Делянски, ако Държавата нямаше интерес да сте в А група... къде щяхте да сте сега бе, пич?
Може ли чак до такава степен да не мислите?
Ама вие искате хем да сте в А група, хем да ви оправят стадиона, хем нищо да не давате насреща-нагличко не е ли?

Пич...Държавата НЕ се интересува ЦСКА да е в А група!Държавата се интересува ЕДИНСТВЕНО от 2-та милиона и половина лева,които ЦСКА й дължи!
Нито повече,нито по малко.....
А туй ''хем да ви оправят стадиона'' не знам с коя част на тялото го измъдри!С главата или с г***
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 25 окт 2010 17:24

сега всички цесекари може да си отдъхнат

Върни се в “ЦСКА”