ВЪН дучето от ЦСКА ! БЕЗРЕЗЕРВНА подкрепа за ТИТАН

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

jeliazko_sat
Контакти:

Re: ВЪН дучето от ЦСКА ! БЕЗРЕЗЕРВНА подкрепа за ТИТАН

Мнениеот jeliazko_sat » 25 окт 2010 16:04

нормално то михов като видя цимбика по канал 3 да говори за цска е взел решението барзо

PsyNRG
Контакти:

Мнениеот PsyNRG » 25 окт 2010 16:10

Не защитавам Дучето но за да кажете, че е продал мача в мездра за 3000лв. или нз вече колко са трябва да помислите защо ?

ако се разтърсите ще откриете че дучето има собствен бизнес, а именно внос на лекарства. До колкото знам и голям част от сопфарма е зареждана именно от него, по този повод според мен е страшно глупаво да мислите, че се е продал за някакви си 3000 лв. или нз колко си били. Според вас човек който има собствен бизнес има пари и така нататък би ли си съсипвал нервите заради един футболен клуб ако не го прави от любов към него ??? Логично е като искате хореография да се дават пари от някъде защо си мислите че всичко е безплатно ????????????????? Но може би разчитате на фен клубовете където със вашия умопомрачаващ принос от 50ст. всичко се оправя ???!?!?!?!?!!!???

КРЕДИТ НА ДОВЕРИЕ ЗА ТИТАН ( поне докато се разбере каква ще е новата политака ) И ПЪЛНА ПОДКРЕПА ЗА КЛУБА !!!!!

Потребителски аватар
Azz
Контакти:

Мнениеот Azz » 25 окт 2010 16:11

пернишките боклуци нахлуват по терените по Мездра? и тебе те е измазал Дучето...

ей, ако съм на мястото на ТИТАН първото нещо дето ще направя като ремонт на Армията ще са едни професионални камери, ще подаря на МВР 2-3 стола пред монитрите, да правят клипове и снимки...да се видят лумпените дето палят, трошат, взривяват!

Днес, чета в една тема едно такова лумпенче седнало да ни говори за плоцейски произвол...бил на 16 и нищо не можели да му направят...ей такива са всичките дето са седнали да протестират-промити от Дучето, за да може той да се пребори за ония хиляди дето са му ги спрели напоследък!

Потребителски аватар
benquick
Контакти:

Мнениеот benquick » 25 окт 2010 16:14

z.a.l.e.z.a написа:Моята лична позиция като фен на ЦСКА.
1.Твърдо против управлението на Титан.
2.Твърдо против начина по който се саморазправиха вчера с част от "феновете" на ЦСКА.
3.Твърдо против с мен на стадиона да има хора като Главата Луканката и тем подобни индивида наричащи себе си хора.
4.Твърдо за президент Валентин Михов.
5.Твърдо за обединение на феновете с обща позиция,представена от нормален човек,а не от наркомана и пияницата Дучето.
6.ЦСКА това съм АЗ,ЦСКА това е нормалният фен който седи до мен на стадиона,ЦСКА това е бащата който е завел малкия си син на мач на любимия отбор.ЦСКА не са лумпените в раководството или тези които се опитват да ни представляват.
Към журналистите: Докато има живи нормални фенове на този отбор,ЦСКА няма да умре за това моля не ни пращайте в лудници или да погребвате отбора ни.

САМО ЦСКА.

+1000000 Напълно те подкрепям за това мнение!!!Мисля че това са нещата от които се нуждае ЦСКА за да излезем от батака в които се намираме в момента,щото не можем да
продължаваме така.
vaskonti написа:
flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става :mrgreen:

То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия... :)
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си :)

Потребителски аватар
Kolec
Контакти:

Мнениеот Kolec » 25 окт 2010 16:19

benquick написа:
2.Твърдо против начина по който се саморазправиха вчера с част от "феновете" на ЦСКА.
3.Твърдо против с мен на стадиона да има хора като Главата Луканката и тем подобни индивида наричащи себе си хора.
5.Твърдо за обединение на феновете с обща позиция,представена от нормален човек,а не от наркомана и пияницата Дучето.
6.ЦСКА това съм АЗ,ЦСКА това е нормалният фен който седи до мен на стадиона,ЦСКА това е бащата който е завел малкия си син на мач на любимия отбор.ЦСКА не са лумпените в раководството или тези които се опитват да ни представляват.
Към журналистите: Докато има живи нормални фенове на този отбор,ЦСКА няма да умре за това моля не ни пращайте в лудници или да погребвате отбора ни.

САМО ЦСКА.

+1000000 Напълно те подкрепям за това мнение!!!Мисля че това са нещата от които се нуждае ЦСКА за да излезем от батака в които се намираме в момента,щото не можем да
продължаваме така.

+1
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 25 окт 2010 16:37

benquick написа:

САМО ЦСКА.

продължаваме така.

-0 против съм за това тъпо мнение
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 25 окт 2010 16:45

Титанчовците се опитват да изкарат други хора виновни за цялата разруха в ЦСКА. Хайде сега, Дучето ли е най-големият виновник за цялата неадекватна политика и управление на клуба. Въобще не искам да го защитавам, ясно е, че и той има облага от ЦСКА, но по този начин сега се появават теми като тази - Подкрепа за Титан и тн., само ни хвърлят прах в очите и отклоняват вниманието от себе си...

За да тръгнем нагоре трябва да се очистим от всички паразити, които живеят на гърба на клуба и смучат от него.
Последна промяна от Awesome на 27 окт 2010 10:23, променено общо 1 път.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Мнениеот sven_goran » 25 окт 2010 17:44

това е най-слабия отбор на ЦСКА за всички времена... и не Дучето играе на терена или управлява тима, така че стига с глупости се занимавахте! Май трябва ЦСКА да се "пречисти" като Ботев Пд, за да се видят истинските ЦСКА-ри тогава! :shock:

Потребителски аватар
Yanev
Контакти:

Мнениеот Yanev » 25 окт 2010 18:04

Абе не те ли е срам да говориш такива глупости .. Дучето ли ги кара да правят тези глупости според тебе ?? Ти ходил ли си въобще някога в сектор Г,та да имаш смелостта да определяш кой какъв е ?? Трябвало мощно песни да се пеят .. Ами пеите поне,бе,половината селтаци в сектор Г мълчат,след като ни вкарат първия гол .. Искате ли да играем във В група ? Това ли искате ? Еми намираите си тартор и да затъваме,защото БФС ще спре да ни прикрива и ще ни прати там,където трябва да сме .. Това,че милееш за ЦСКА не значи ли,че искаш отбора да жъне успехи .. Разбирам,че и във В група пак ще подкрепяте ЦСКА,но това ли искате да ни се подиграва говеждата сган,че сме затънали дотам .. Нямаме гол в ЛЕ,нямаме играчи с потенциал,нямаме стадион .. ДУЧЕТО ЛИ Е ВИНОВЕН ??

Очаквам да размислиш отново над това,което си написал .. :shock: :shock: :shock:
Това е чувството,което в нас гори ..
Изображение

joro bad

Мнениеот joro bad » 25 окт 2010 19:00

mite.1979 написа:
zavinagicska написа:
BaLoN написа:Нека първо помоля модераторите да остават темата за да чуем много и различни мнения ... Сигурен съм,че много ще се пише тук и има какво да се каже.Покажете,че има демокрация тук и че се толерира мнението навсеки. Обеден съм че темата ще има широк обществен отзвук... нека го чуем

Време е за промяна ! Време е някой да изхвърли истинските боклуци от ЦСКА !!! Тези за които парите са важни нямат място при нас феновете ! Тези които не милеят за ЦСКА,а е важното за тях,че са им спрени парите и не правят нищо друго освен да се опитват да съсипят ЦСКА с протести и измислени бойкото с една едничка цел ... да докажат на ТИТАН,че по-добре да дават парите и да не воюват с тях защото "видите ли с истинските фенове на ЦСКА никой не може да воюва и те винаги печелят" ! Но тези "истинските фенове" знаят ли изобщо защо се води тази война ? Знаят ли кой я започна ? Дават ли си сметка,че нещата които биват карани да правят ще донесат само и единствено проблеми ,както на отбора така и на себе си,но ще спечелят Дучето,Главата и тем пододни силуети които си мислят,че притежават сектор Г ?! Всички тези фенове на които им е втълпено,че правят всичко това в името на ЦСКА дават ли си сметка,че нещата които правят са в пълна вреда на ЦСКА ,но са в името и в парите на Дучето ???! (възможно ли е дучето да е направил тази страшна мизерия на мача с Мездра за 50 000 лв от гриша Ганчев и ако е така до каде ще му отиде наглостта ...?) Защо винаги биват карани непълнолетни деца да хулиганстват,да чупят,рушат да се бият на нахлуват на стадиони и т.н. ,а Дучето после се появява с някое измислено интервю от някое РПУ с думите:"бият децата,как не ги е срам !!! Полицеиски произвол ... блаблабла " само че полицията не бие без причина,а това че деца са били там и са нарушили по някакъв начин закона дали не е подбудено от Дучето ??? Стига с тези измислени диктатори и анархисти !!! За тези които наистина обичат ЦСКА ще кажа: ЦСКА сега се нуждае от безрезервна подкрепа и мощни скандирания и песни. Време е да внушим самочувствие на футболистите и ръководството ! Време е да покажем,че уважаваме тези които дават парите в ЦСКА и че можем да ги подкрепяме ! Време е да бъдем заедно и да бъдем единни за общото благо в името на ЦСКА ! Не трябва да позволяваме на шепа хора ,които не обичат ЦСКА,но са там уж като такива , да ни докарат до "В" група !!! ВРЕМЕ Е ЗА ПРОМЯНА !!! ВРЕМЕ Е ДА СЛОЖИМ НОВ ТАРТОР НА АГИТКАТА ,защото можеби това което ни дърпа назад е именно той ?!!! Аз съм фен на ЦСКА и обичам този клуб и винаги съм уважавал Дучето,но нещата които стават сега са грозни,използват се феновете за водене на някаква лична война за пари между него и Калоян Стоянов ! Защо феновете трябва да бъдат манипулирани чрез сладкодумен диктат ??? ! :twisted: :evil:

За всичко това аз съм готов да кажа : ВЪН Дучето от ЦСКА ! Можем ли да сменим този вече не знам колко годишен лидер и предводител на агитката и има ли истински достоен заместник които може да го наследи ???

Много моля тази тема да не бъде местена и трита.Благодаря ви

Абе Дучето ли ме кара мен да съм против управлението по този начин на клуба, аз не ходя в Г сектор Дучето ли кара 14, Банда север ,усф, торсида пловдив,горди и други големи фракции да не ходят на мач, ами нали ако клуба ни върви ще викаме за титан с двете ръце, всички искаме цска да има стадион ,да има школа ,да има правилно управление.Дучето ли купува футболисти или слага некъдърни треньори,Дучето ли кара изявени журналисти цскари да пишат за начина по който се управлява любимият ни отбор аман от предатели. Сега да видим дали Михов ще приеме и ще видим дали титан си спазват обещанието да не му се мешат.

Абсолюттно си прав!За разлика от титан ,Дучето си върши перфектно работата и е нормално да получава пари!Това му го казах и на този Калоян,докато беше в сектора вчера на стадиона,а онези на терена получават доста и нищо неправят,а ни карат да се срамуваме,а Дучето и неговете хореографии ни карат да се гордееме!

Леле мале, гордееш се от дебел, нечистоплътен смешник, интересуваш се само от феникийските знаци!!! Сега като му отрязаха парите, защо няма хореография,защо няма фенове,нали е истински фен, нали би направил всичко за любимия клуб. И аз мога да правя чудеса с чужди пари и половината да остават за мен :idea: ?????? Ами свирките които правеше на Божков, докато отвори еврофутбол в Младост от който си живурка добре, ами цените на екскурзийте, за които половината пари се покриват от ръководството, за да има повече фенове уж, но доста от парите отиват в джоба на дебелия, парите от фен магазина и още много, много интересни подробности за 15-25 годишните манипулирани фенове и тяхната заблуда за дучка :!: :idea: :idea: :idea:

Върни се в “ЦСКА”