Ексклузивно! Пребиха Дучето и неговите хора
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Ексклузивно! Пребиха Дучето и неговите хора
Малко им е на тези боклуци. Бой докато не ги изкриват.
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !
- mertezaker
- Контакти:
Мисля, че с протеста на бойкотиращите фенове се постигна обратен ефект- Титан ще разкарват боклуците от агитката
mertezaker написа:Мисля, че с протеста на бойкотиращите фенове се постигна обратен ефект- Титан ще разкарват боклуците от агитката
А дано, Дучето и неговите боклуци да зачезнат и да го запомним като един мазен "собственик" на Еврофутбол в Младост.
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
mertezaker написа:Мисля, че с протеста на бойкотиращите фенове се постигна обратен ефект- Титан ще разкарват боклуците от агитката
това също не е лошо ,но не по този начин на стадиона!главата иначе е уникален боклук,който е пребил пред очите ми в сектора доста хора с неговите стюарди.само незнам къде беха хората му днеска на стадиона големите мъже.а това че дучето получавал пари няма лошо според мен,защото той си върши работата-обединява феновете и прави страхотни хореографии,докато футболистите получават също немалко пари,но прават "спектакли",които не ми се гледат
Вие хубаво ще ги разкарате Дучето и неговите хора, а с този Цимбика какво правите, а?
- berboegeytaK
да го пребият ,той къде се криеше до сега ,че не вдигна агитката да си свърши работата,или от Титан му бутнаха някой лев и той се скри в миша дупка.и него трябва да го сменят !
Друг път ще си искажа мнението,за вас така наречените 'фенове',защото толкова много неща ще кажа,че ще ви засегна много,а в момента нямам време,говоря за всички дето ходят по мачовете и изгониха истинските естети на играта,тези които ходеха да гледат много отбори без да са им заклети фенове,а дано вкарат истински закони та да се намалят тези така наречени фенове и да почнат любителите на играта да ходят по стадионите със семействата си без притеснения,защото ВИЕ изгонихте масата хора,които посещаваха мачовете,а не техните управници.Ама стига толкова,защото 1 седмица,няма да ми стигне да плювам по ВАС.Гледайте да сте живи и здрави,другото са измислици-премислици.
Към CSKA_90 ... Преди мача ни с Рапид ти казах нещо , ако още го помниш ... Сети се сега за тези ми думи и не ми се прави повече на голям биткаджия и бабаит , който щял да направи нещо много прецедентно и изненадващо за всички , ама истински ЦСКА - ри. Щото ти и протестиращите или уж бойкотиращите люде на Дучето не сте от ЦСКА. Вие сте от отбора на "шумолящите банкноти". Вие не искате ЦСКА да има бъдеще , вие се грижите за своите нека така ги наречем "джобни" , които Дуче и сие взимахте досега от ЦСКА. Тъпото обаче е , че ти и твоите приятели не взимате нищо ... Вие сте роби ... Вие сте слуги на някакви си хора , които се вживяват в приватизатори на сектор Г. Дучето си го казва и директно - Сектор Г е мой и аз командвам в него. Е , за да могат и други , обичащи ЦСКА да ходят в този емблематичен сектор Г и да не ги пребиват хората на този дебил Димитър Ангелов , ако например пеят или не пеят някоя песен фалшиво днешните събития трябваше мнооого отдавна да се случат. Дучето повече няма да ви бъде робовладелец , както беше досега. ЦСКА - ри чувствайте се свободни да посещавате спокойно сектор Г , който е на всички червени фенове и не се притеснявайте повече от действията или бездействията на този откровен боклук Дучето и ръководените от него наркоманчета. Дучето междувпрочем няма и един ден трудов стаж през последните двайсет години и живее на гърба на обичания от всички нас клуб ЦСКА. ЦСКА - ри , да ви е честит свободния вече сектор Г 

Явно не само на стадиона е забранено да изказваш мнение.....
ВЪН ДУЧЕТО ОТ ЦСКА !!! ВЪН НА БОКЛУЦИТЕ ,КОИТО БОИКОТИРАТ ОТ ЦСКА,А НЕ ПОДКРЕПЯТ БЕЗРЕЗЕРВНО !!! ВЪН ХУЛИГАНИТЕ ОТ ЦСКА !!!
БРАВО ЦИМБИК !!! РЕСПЕКТ ! ВРЕМЕ Е НЯКОЙ ДА ИЗХВЪРЛИ БОКЛУКА !!!
БРАВО ЦИМБИК !!! РЕСПЕКТ ! ВРЕМЕ Е НЯКОЙ ДА ИЗХВЪРЛИ БОКЛУКА !!!
catch me ... if you can !