Твърдо зад Титан и Емил Костадинов
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Твърдо зад Титан и Емил Костадинов
На ТИТАНИТЕ трябва да им се вдигне паметник някъде около Герена. сигурен съм че сините запалянковци ще им носят цветя дълги години
- blue avalanche
- Контакти:
Колкото повече ТИТАН и Коща-толкова по-добре за нас!И аз заставам зад тях!Па,ако докарате и Дуци-леле-мале...
Tитаните вече горчиво съжаляват за Любо Пенев, Г.И. за нищо не става, на Емо Костадинов му се плачеше вчера, едва ли не му пука за отбора както го обвиняават някои! МК Жорето не ще да се маха щото иска компенсация, после две години ще папка от тия парички! Да но го изгонят по скоро и да идва Ангел Червенков, той знае как се реди отбор, показа го след като изхвърлиха МЪрлЮ от Латекса!
Титаните ги подкрепям, те бяха единствените които дадоха пари след мазния индиец, това е достйно за уважение, и аз искам Роман Абрамович но за сега това са БГ реалностите!
Титаните ги подкрепям, те бяха единствените които дадоха пари след мазния индиец, това е достйно за уважение, и аз искам Роман Абрамович но за сега това са БГ реалностите!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха 
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

- POPCORN
- Контакти:
Найвници са тези, които вярват на Титан!Били платили..титан и плащане не може да бъдат в едно изречение!Откакто Титан са начело на клуба с всяка година става по-зле положението в клуба!Да при Томов не играхме в Шампионска лига, ама имахме отбор, имахме тренер, имахме публика, имахме и къде да тренират децата!Най-важното е,1е имахме много качествени футболисти!А сега футболистите са ни пълни аматиори и не става чеп за зеле от тях!Кой ги докара?Томов ли?Костадинов и титант!Тази великолепна игра и тази смешна ситуация в която се намираме го дължиме на Титан!Къде са парите?Защо не си връщаме борчовете?Къде отидоха парите от Гранден?Нали бяхме взели към 2 милиона ?Всеки ден излизат нови задължения, а не си погъсяваме старите!Щом нямат пари за ЦСКА да се махат!По-добре да почнем като Ботев!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
DANS написа:Tитаните вече горчиво съжаляват за Любо Пенев, Г.И. за нищо не става, на Емо Костадинов му се плачеше вчера, едва ли не му пука за отбора както го обвиняават някои! МК Жорето не ще да се маха щото иска компенсация, после две години ще папка от тия парички! Да но го изгонят по скоро и да идва Ангел Червенков, той знае как се реди отбор, показа го след като изхвърлиха МЪрлЮ от Латекса!
............ не оглупявай, момче ! Червенков ще ви вкара директно във Б група ! Този го "разкриха" в Шотландия и го изритаха. После и Гришата го "разкри" и го изрита ..... С посредствени футболисти и нас може да се оправи само Гочето .... поне няма да изпаднете .....
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !
Добър средноевропейски отбор у нас може да се изгради само с много качествени чужденци- примерно около 5 човека, не повече. Но и петимата да са с класа над българите. Останалите трябва да са българи. Има качествени бг футболисти, има млади таланти в Б-я. И в ЦСКА също има. Само им трябва един качествен треньор да ги научи да играят и да може да ги подреди. Не ми казвайте например, че Тонев и Делев не стават. Напротив и двамата имат много качества. Миналата година Делев направи страхотен мач срещу Динамо. На него просто му трябва повече пространство. Ако треньорът познава добре качествата му и е добър стратег, той може да осигури това пространство на Делев, има си тактически механизми. Или да го пуска в мачове, в които се играе на контраатака. Миналата година при Любо Пенев най-добрите мачове на ЦСКА бяха на контраигра. Аз си спомням много добре. Даже и срещу Берое им играхме така и ги бихме с 3:0 доколкото помня. Дръпвахме се назад и изчаквахме хитро съперника да дойде по-смело в нашта половина и после- хоп. Напреде бързи топки с бързи пасове към И. Стоянов, Делев и другите. После е факт, че повечето отбори се усетиха и проблемите дойдоха от това, че ни беше трудно да намерим начин да разбием бентовете на по-слабите отбори, които се затварят отзад. Вчера пак така- не можем да намерим начин да отключим вратата на Калиакра, не можем да освободим празни пространства, няма разнообразие в играта. Гьорето е прав, липсва класически плеймейкър. Сега се говореше за бразилец от Селта, но доколкото разбрах нещата са се уталожили. Но не казвайте, че всички играчи на ЦСКА са слаби. Нека им дадем шанс, не мисля че са толкова зле. Един Павел Виданов колко сме го плюли, в това число и аз. Но тва са млади момчета, трябва да им се даде време и повече мачове и шансове. Виданов се вижда, че е израснал, но колко мача изигра в Европа и срещу Бешикташ, Порто. Миналата година с Базел, Рома, Фулъм. Сега за националите с Уелс игра много добре. Така се става футболист. Трупа се постепенно увереност и самочувствие, не става от само себе си. Става с мачове и то срещу класни отбори. Гьорето според мен трябва да си ходи също. Но не може да се отрече че и той направи хубави неща за ЦСКА. Дойде в ненормална ситуация, вписа се много добре. Вдигна отбора за няколко мача. Добри мачове общо взето в Европа. Но основната му заслуга беше доста подобрената игра в защита на ЦСКА. И вчера смея да твърдя стояхве добре отзад. Единствено ни хванаха на някои контпрри накрая, като се открихме. Но ето Виданов и Акуаро оформиха добра двойка. Сега и Минев се завърна. К. Стоянов и той ще се върне скоро предполагам. Отзаде се подобрихме, но отпреде нещата не вървят. И Гьорето там няма много идеи в главата си. Пуска грешни състави според мен. Срещу Порто излиза с двама нападатели- Платини и Шеридън. Срещу Калиакра с един! А ся де? Вие ми кажете каквва е логиката на това нещо. Може би Калиакра имат по-силна халфова линия от Порто и Гьорето за тва се опитва да насити средата срещу Калиакра. Другото е, че вчера пусна Трекаричи в средата на терена, но се видя, че той не е за там. Трябваше или да го извади или да го пусне на фланга. А според мен аржентинецът още не е за титуляр. Но явно пак се спускат някакви давления отгоре кой да играе и кой не. Иначе защо и Платини игра вчера пак толкоз време? Той го гледам че е надебелял дори. Като цяло Гьорето още сигурно не познава абсолютно всички силни и слаби страни на играчите си, все пак е от 3 месеца начело на клуба. Но вече ще бъде отстранен. Това е една порочна практика. Трябва да се заложи на един специалист и един директор, които да работят ЗАЕДНО в тандем и ЗАЕДНО да понасят отговорността. ЗАЕДНО да направят една цяла подготовка и да направят селекция, като пак казвам поне на 60-70 процента играчите трябва да са българи, а чежденците да са най-много 5-6 обаче да са КЛАСА. Не като сегашните. В момента най-добрият ни чужденец е М Боли, но парадокса е, че след два месеца си тръгва. Нелсън не е нищо особено. Има добри финтове, но слаб завършващ удар. Бавен е, няма нюх пред гола. Тиеро е дупка. Трекаричи му трябва още време докато свикне с отбора и футбола у нас, да си подобри физиката. За момента няма никакъв смисъл да играе. Акуаро е класа, за мен той показва напослесък, че поне той е добро попълнение. Но какво да кажем за другите италианци?! Шеридън също му е трудно да свикне, но смятам, че той трябва да получи повече шансове. Пък и много пари са дадени за него. Може би ирландецът му трябва повече време за да разкрие потенциалът си. Маркиньос може би е време да бъде продаден и зимата да се вземе някой класен плеймейкър от чужбина. Но от бъргарите има няколко играчи, които имат много добри качества. Пак казвам Делев и Тонев има хляб в тях, особено Тонев. Трябва просто да се работи с тях и най-вече с Делев да го научат най-после как се играе крило. Виданов показва класа. К. Стоянов също го показа с Бешикташ. Дечев е млад и талантлив. Янчев е вездъсъщ. Йордан Минев си е добър бек. К. Янев кога ще му дадат шанс? Галчев става за резерва. И така, но трябва нов треньор и най-вече нов спортен директор
Последна промяна от danko_sot на 18 окт 2010 09:49, променено общо 1 път.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
cvetan написа:На ТИТАНИТЕ трябва да им се вдигне паметник някъде около Герена. сигурен съм че сините запалянковци ще им носят цветя дълги години
Аз съм левскар и искам да ти кажа,че ми дреме на оная работа и за вашето отборче и за Титан!!!
Оправяите се както искате и не ни месете в боклучарника си!!!
Желая успех на отбора срещу австрийците!
kalo написа:cvetan написа:На ТИТАНИТЕ трябва да им се вдигне паметник някъде около Герена. сигурен съм че сините запалянковци ще им носят цветя дълги години
Аз съм левскар и искам да ти кажа,че ми дреме на оная работа и за вашето отборче и за Титан!!!
Искаш да кажеш, че не ти носи дори малко наслада и смях, че ЦСКА е в толкова трагично състояние? Дори и за развеселяване? Не вярвам

Едит: Навсякъде в тая тема се чуват неща за подкрепа от страна на феновете към отбора. Айде да видим колко ще се съберем и дали не си приказвате ей така. Елате на мача с Рапид толкова, колкото бяхме с Порто, за да видя, че има поне малък смисъл от всичките тея 7 страници писане до момента.
Едит: danko_sot , на Маркиньос му е време от 4 години и вече не съм сигурен 8 или 9 треньора да се маха, но продължава да стои. Не знам какъв им е фетиша към него, но вече не вярвам докато не стане време за мумифициране да се махне...
Последна промяна от Allein на 18 окт 2010 10:00, променено общо 1 път.
- POPCORN
- Контакти:
kalo написа:cvetan написа:На ТИТАНИТЕ трябва да им се вдигне паметник някъде около Герена. сигурен съм че сините запалянковци ще им носят цветя дълги години
като не ти пука ,защо пишеш в този форум а?Тия с не ми пука ,гледам си само моя отбор...отдавна се изтърка приятелю!
Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- blue avalanche
- Контакти:
"„Гьоре Йовановски вече не е треньор на ЦСКА София, след като клубът го уволни след последния мач на тима в неделя”, пише сайтът macedonianfootball.com (на снимката).
„Йовановски и неговият тим не успяха да победят Калиакра у дома и клубната управа не мислиха твърде много за бъдещето на Йовановски”, продължава македонският сайт."
„Йовановски и неговият тим не успяха да победят Калиакра у дома и клубната управа не мислиха твърде много за бъдещето на Йовановски”, продължава македонският сайт."