Бялата лястовица
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Бялата лястовица
Без да искам да се намесвам в спора ви . Ще си позволя един въпрос - Как се казваше днешния ПФК Левски АД през 1997 ?- Защото според мен се казваше ФК "Левски 1914" ,а не ФК "Левски",както е записано в "документа". ФК " Левски" през 1997 беше съвсем различно юридическо лице и съвсем различен клуб от ФК "Левски 1914" ( на който по онова време президент и собственик беше Т. Лафчис). Или греша ,а
? Не ви ли се струва малко съмнитилен този "документ" издаден на името на бутафорен футболен клуб и влизаш в сила 7 години преди издаването му
. За първи път виждам документ ,който влиза в сила в продължение на 1 година
.
Аз съм наясно с нещата и няма да позволя група червени драскачи постоянно да преиначават истината и да говорят глупости за "Левски"!В случая ти написа:"след 1944 година ПФК левски не е платил нито един лев за наем или за ремонт на базите си".
Браво,Ники!Грандиозно заключение!Оказа се,че издалия тоя документ е "червен драскач"
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Old_death написа:Аз съм наясно с нещата и няма да позволя група червени драскачи постоянно да преиначават истината и да говорят глупости за "Левски"!В случая ти написа:"след 1944 година ПФК левски не е платил нито един лев за наем или за ремонт на базите си".
Браво,Ники!Грандиозно заключение!Оказа се,че издалия тоя документ е "червен драскач"Пред такова "гениално" умозаключение не мога да направя друго нещо освен да замълча!!!Иначе съм принуден да търпя расъжденията на всички фенове на клубът,спонсориран от държавата за задълженията на поддържания от мен клуб.Браво,дето викат вашите мургави комшии,еввала!
Ok,хубаво,но държа на отговор на зададените от мен въпроси
Кой направи чисто нов терен на стадион "Георги Аспарухов" през 2007г.?Кой ремонтира трибуните на стадион "Георги Аспарухов" през последните 10г.(табло,седалки,козирка)...?Кой изгради изкуствено игрище на стадион "Георги Аспарухов"?Кой построи общежитие на стадион "Георги Аспарухов"?
от niki87 на 18 Окт 2010 14:37
Old_death написа:
Аз съм наясно с нещата и няма да позволя група червени драскачи постоянно да преиначават истината и да говорят глупости за "Левски"!В случая ти написа:"след 1944 година ПФК левски не е платил нито един лев за наем или за ремонт на базите си".
Браво,Ники!Грандиозно заключение!Оказа се,че издалия тоя документ е "червен драскач" Пред такова "гениално" умозаключение не мога да направя друго нещо освен да замълча!!!Иначе съм принуден да търпя расъжденията на всички фенове на клубът,спонсориран от държавата за задълженията на поддържания от мен клуб.Браво,дето викат вашите мургави комшии,еввала!
Ok,хубаво,но държа на отговор на зададените от мен въпроси
Кой направи чисто нов терен на стадион "Георги Аспарухов" през 2007г.?Кой ремонтира трибуните на стадион "Георги Аспарухов" през последните 10г.(табло,седалки,козирка)...?Кой изгради изкуствено игрище на стадион "Георги Аспарухов"?Кой построи общежитие на стадион "Георги Аспарухов"?
И ти ли Бруте не четеш!Два пъти вече пиша какви суми е дал ЦСКА за наеми на базите си.Сто пъти обяснявам,че за сметка на това Левски не е дал и стотинка.Сам ли ще направиш сметката и ще си отговориш и ли да се отнасям към тебе като към първолак!Много си обидчив,но не се дръж като някакъв,ако не искаш да се отнасят както с такъв с тебе!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Old_death написа:И ти ли Бруте не четеш!Два пъти вече пиша какви суми е дал ЦСКА за наеми на базите си.Сто пъти обяснявам,че за сметка на това Левски не е дал и стотинка.Сам ли ще направиш сметката и ще си отговориш и ли да се отнасям към тебе като към първолак!Много си обидчив,но не се дръж като някакъв,ако не искаш да се отнасят както с такъв с тебе!
Левски не плаща наем,защото влага пари в базата си и я подобрява.Както се казва-ето ви стадиона без наем,но го поддържайте,защото ние не можем
А ето ги и тях
- blue avalanche
- Контакти:
Old_death написа:от blue avalanche на 18 Окт 2010 14:19
Old_death написа:
от niki87 на 18 Окт 2010 13:50
Old_death написа:
През цялата си история след 1944 година ПФК левски не е платил нито един лев за наем или за ремонт на базите си.Стадиона му е бил построен,поддържан и подарен от държавата.
Това наистина ли го мислиш?Човек,много сериозно се излагаш се с подобни твърдения
Ники,това не са твърдения,а истина,потвърдена от фактите.С акт номер 00643 от 20.05 1997 година,подписан от д-р инж.Веселин Стойков,заведен в регистър 643 ,държавната собственост,намираща се в София на Улица "Тодорини кукли"-47(базата на Левски),се трансформира в частна.Този акт е направен на базата на писмо 04 04 0011 от 05.05.1997 от Министерството на финансите.Изрично е посочено,че тоя акт влиза в сила от 1990 година и не е посочен срок.Това говори за вечни времена.Какво не ти стана ясно?
Това със "синьото" отгоре,държавата ли го направи?
Ти олигофрен ли си или ти изнася да се държиш като такъв?За последен път ще ти пиша и преставам да си губя времето с теб,Пиша с голями букви,защото имам чувството че имаш проблеми със зрението.
ЛЕВСКИ НЕ Е ДАЛ НИТО СТОТИНКА ЗА НАЕМ НА БАЗИТЕ СИ,КОЕТО ИМАЙКИ ПРЕДВИД ИСКАНИТЕ 80000 МЕСЕЧЕН НАЕМ ОТ ЦСКА ВОДИ ДО ИКОНОМИЯ ОТ НАД 10 МИЛИОНА ЛЕВА ЗА ПЕРИОДА ОТ 1990 ГОДИНА ДО СЕГА.НАПРАВИ СИ САМ СМЕТКАТА КОЛКО ПАРИ СА ВЛОЖЕНИ В СТАДИОНА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИЯ РЕМОНТ И КОЛКО ИКОНОМИЯ Е НАПРАВИЛ БАТКОВ.НАРОЧНО НЕ ГОВОРЯ ЗА ГОЛЯМИЯ РЕМОНТ ПРЕЗ 1997 ГОДИНА,ЗАЩОТО И НА СЛЕПИТЕ ИМ Е ЯСНО,ЧЕ ТОЙ БЕ НАПРАВЕН С ДЪРЖАВНИ ПАРИ.Капиш???
Айде и аз да ти напиша нещо(ама с малки букви).От дискусията тук,някои(кои ли са те) искат да внушат,че това е едва ли не единствения дълг на ЦСКА,за него е виновен Левски,а всичко друго е ОК.Триково пропускайки,че ЦСКА дължи още мноо-о-го на още мно-о-о-го.В ЦСКА НЕплащането е издигнато в култ!Това е като "Априлската линия"!Това е веруюто!Вие изплатихте ли се на Миньор?Пак ли Левски е виновен за това?
Гарибов: "Преди сезона решихме, че няма да плащаме данъци, а ще купуваме футболисти"
От тук нататък какво да говорим?Каквото и да се изплюе в посока Левски,каква тежест има?
Едно въпросче:
Когато ТИТАН купуваха ЦСКА не знаеха ли,че за Българска Армия се плаща наем и колко е той?
Последна промяна от blue avalanche на 18 окт 2010 17:48, променено общо 1 път.
niki87 написа: Левски не плаща наем,защото влага пари в базата си и я подобрява.
По-точно Левски не плаща наем и затова влага пари. Има малка разлика. Тоест първо е дадено разрешение да не се плаща наем. Клубът не е решил на своя глава да инвестира и да стиска палци да не му искат наем след това.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
ДокладвайОтговори с цитатRe: Бялата лястовица
от vaskonti на 18 Окт 2010 17:14
niki87 написа:
Левски не плаща наем,защото влага пари в базата си и я подобрява.
По-точно Левски не плаща наем и затова влага пари. Има малка разлика. Тоест първо е дадено разрешение да не се плаща наем. Клубът не е решил на своя глава да инвестира и да стиска палци да не му искат наем след това.
Само си губиш времето.Аз вдигнах ръце,а тия могат да се правят на олигофрени колкото си искат.Май им отива
Old_death написа:ДокладвайОтговори с цитатRe: Бялата лястовица
niki87 написа:
Само си губиш времето.Аз вдигнах ръце,а тия могат да се правят на олигофрени колкото си искат.Май им отива
Не знам кой се прави на олигофрен,но със сигурност някой беше затапен от няколко простички въпроса,на които не му изнася да отговори и мълчи като....
от niki87 на 18 Окт 2010 19:33
Old_death написа:
ДокладвайОтговори с цитатRe: Бялата лястовица
niki87 написа:
Не знам кой се прави на олигофрен,но със сигурност някой беше затапен от няколко простички въпроса,на които не му изнася да отговори и мълчи като....
Отговорих няколко пъти на твоите "простички" въпроси,а ако искаш да ми кажеш в очите като какво мълча,можеш да ми пишеш на личен.Ще ти се уреди желанието.Може да глаголстваш колкото си искаш,но човек,който не разбира от няколко повторения ,се нарича олигофрен,а аз не съм длъжен да повтатям по цял ден и да ви ойдисвам на акъла!Хайде сега бягай на "Тодорини кукли" под мустака на Батков за да научиш поредната новина за синята изрядна лястовица и за дълговете на ЦСКА!