Шефът на НАП: „Само ЦСКА беше изряден...“

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Re: Шефът на НАП: „Само ЦСКА беше изряден...“

Мнениеот amoros » 06 окт 2010 16:44

Ама разбира се, парламента е нищо повече от една селска седянка и всеки може да си говори каквото му скимне. Разните му там комисии, например тази по корупция, всъщност са клубове по интереси и единствената цел на хората там е да си убиват времето с празни приказки.
И като спомена ревизионни актове, кога точно ще излязат резултатите от ревизията в Левски, вече цяла година се точи? Добре си спомням, че ревизията в ЦСКА се следеше в медиите ден по ден, интересно кога точно ще се чуе нещо за Левски по въпроса?[/quote]
Не знам на какъв се правиш,но точно в доклада на Кр. Стефанов към ПК по корупция името на ПФК Левски липсваше. Първоначално журналисти от Ринг Тв (Т.Шабански и Н.Маданска - известни с фенските си пристрастия обявиха,че ревизият в Левски не е приключила понеже нарушенията били много големи). 10 дни по-късно на пресконференция Кр.Стефанов обяви на пресконференция ,че ПФК Левски АД няма задължения към НАП. Малко по-късно КР.Стефанов гостува в студиото на Ринг и отново потвърди ,че към 31.08.2009 Левски е нямал задължения към НАП- това вече ти го писах вчера- караш ме да се повтарям ;) .
Всеки има право да вярва на каквото си иска,но ако вярваш на някои болни мозъци ,а не на собствените си сетива не е белег на особено добър разсъдък ;) .
Ще си позволя един чисто приятелски съвет,това че често спорим не значи че изпитвал лоши чувства към които и да е фен на ЦСКА- напротив всички ние обичаме футбола ,а това че подкрепяме различни отбори няма никакво значение. За мен най-големия проблем на ЦСКА са болните мозъци на някои фенове които се представят за журналисти и редовно представят желаното от феновете за действително.(Същото важи и за "синята " страна на монетата но в много по-малка степен ;)) . Което води до свръх нереалистични очаквания и до голямо напрежение в отбора и при първия неуспех положението става неконтролируемо и се започва един див хаос. Например -последната селекция - за мен играчите които дойдоха в ЦСКА са добри за българските условия и според мен с тях ЦСКА имаше сили да се бори успешно за медал(титлата за мен беше малко висока топка за този отбор на ЦСКА),но свръхочакванията и последвалото разочарование доведоха до сегашното състояние на ЦСКА ,като за мен ЦСКА много много трудно ще се класира в зона УЕФА след загуби като домакин от преки конкуренти шансовете не са никак добри.[/quote]
Как да имат задължения Левски към НАП като са си ги платили.Но ако вземаха тая скромна заплата Тасевски и Жоазниньо,щяха да заиграят в друг отбор.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 окт 2010 17:51

honda написа:
vaskonti написа:
DrAvalanche написа:
За твое съжаление обявите, пък били те и в парламента, не служат за установяване на данъчни нарушения. За целта се ползват ревизионни актове

Ама разбира се, парламента е нищо повече от една селска седянка и всеки може да си говори каквото му скимне. Разните му там комисии, например тази по корупция, всъщност са клубове по интереси и единствената цел на хората там е да си убиват времето с празни приказки.
И като спомена ревизионни актове, кога точно ще излязат резултатите от ревизията в Левски, вече цяла година се точи? Добре си спомням, че ревизията в ЦСКА се следеше в медиите ден по ден, интересно кога точно ще се чуе нещо за Левски по въпроса?

Не знам на какъв се правиш,но точно в доклада на Кр. Стефанов към ПК по корупция името на ПФК Левски липсваше. Първоначално журналисти от Ринг Тв (Т.Шабански и Н.Маданска - известни с фенските си пристрастия обявиха,че ревизият в Левски не е приключила понеже нарушенията били много големи). 10 дни по-късно на пресконференция Кр.Стефанов обяви на пресконференция ,че ПФК Левски АД няма задължения към НАП. Малко по-късно КР.Стефанов гостува в студиото на Ринг и отново потвърди ,че към 31.08.2009 Левски е нямал задължения към НАП- това вече ти го писах вчера- караш ме да се повтарям ;) .
Всеки има право да вярва на каквото си иска,но ако вярваш на някои болни мозъци ,а не на собствените си сетива не е белег на особено добър разсъдък ;) .
Ще си позволя един чисто приятелски съвет,това че често спорим не значи че изпитвал лоши чувства към които и да е фен на ЦСКА- напротив всички ние обичаме футбола ,а това че подкрепяме различни отбори няма никакво значение. За мен най-големия проблем на ЦСКА са болните мозъци на някои фенове които се представят за журналисти и редовно представят желаното от феновете за действително.(Същото важи и за "синята " страна на монетата но в много по-малка степен ;)) . Което води до свръх нереалистични очаквания и до голямо напрежение в отбора и при първия неуспех положението става неконтролируемо и се започва един див хаос. Например -последната селекция - за мен играчите които дойдоха в ЦСКА са добри за българските условия и според мен с тях ЦСКА имаше сили да се бори успешно за медал(титлата за мен беше малко висока топка за този отбор на ЦСКА),но свръхочакванията и последвалото разочарование доведоха до сегашното състояние на ЦСКА ,като за мен ЦСКА много много трудно ще се класира в зона УЕФА след загуби като домакин от преки конкуренти шансовете не са никак добри.

Не знам вече на какъв език да го напиша, колко пъти трябва да се каже едно и също за да проумеете....сигурно двайсе пъти само в тая тема се каза, че не става въпрос за задълженията, а за УКРИТИ доходи и от там укрити данъци...
Данните за тия заплати не бяха изнесени в доклада на шефа на НАП, а от тогавашния шеф на комисията по корупция Яне Янев. А той очевидно няма как да си ги изсмуче от пръстите.

що се отнася до
За мен най-големия проблем на ЦСКА са болните мозъци на някои фенове които се представят за журналисти и редовно представят желаното от феновете за действително.(Същото важи и за "синята " страна на монетата но в много по-малка степен ;))

определено за "синята" страна на монетата нещата не са по-различни, а зависят от моментното състояние на отбора. например миналата година по същото време нещата бяха точно обратно на сегашните.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 06 окт 2010 21:56

Днес министър Свилен Нейков даде още един пример за изрядността на ЦСКА. Сутринта в "Здравей, България" във връзка със задълженията на ЦСКА за "Българска армия" каза "...вече нещата са в съда". Той сигурно не е чел "Уикенд" и не е разбрал за изрядността на ЦСКА.

ето и линк към предаването http://play.novatv.bg/play/234366/
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 окт 2010 22:14

DrAvalanche написа:Днес министър Свилен Нейков даде още един пример за изрядността на ЦСКА. Сутринта в "Здравей, България" във връзка със задълженията на ЦСКА за "Българска армия" каза "...вече нещата са в съда". Той сигурно не е чел "Уикенд" и не е разбрал за изрядността на ЦСКА.

ето и линк към предаването http://play.novatv.bg/play/234366/

Министър Нейков съди ЦСКА от повече от година, та му вярвам, колкото вярвам и в Дядо Коледа.Такива лаладжии с лопати да ги ринеш и в Парламента, и в Правителството, че и в съдебната система, което е още по-страшно :evil:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 06 окт 2010 22:42

vaskonti написа:Не знам вече на какъв език да го напиша, колко пъти трябва да се каже едно и също за да проумеете....сигурно двайсе пъти само в тая тема се каза, че не става въпрос за задълженията, а за УКРИТИ доходи и от там укрити данъци...
Данните за тия заплати не бяха изнесени в доклада на шефа на НАП, а от тогавашния шеф на комисията по корупция Яне Янев. А той очевидно няма как да си ги изсмуче от пръстите.

що се отнася до
За мен най-големия проблем на ЦСКА са болните мозъци на някои фенове които се представят за журналисти и редовно представят желаното от феновете за действително.(Същото важи и за "синята " страна на монетата но в много по-малка степен ;))

определено за "синята" страна на монетата нещата не са по-различни, а зависят от моментното състояние на отбора. например миналата година по същото време нещата бяха точно обратно на сегашните.

Укритите доходи/данъци не се считат за задължения?- А аз си мислех,че се считат :mrgreen: .
Ами нали точно Кр.Стефанов предостави тези данни на ПК по корупция . Яне Янев нито има правомощията нито компетентността да прави ревизии. Все пак да не забравяме ,че възпитаник на Висшия Селскостопански Институт в Пловдив .
Между другото ,когато Яне Янев ги изнесе ,Кр.Стефанов стоеше до него ,ако си спомняш,но не си го гледал явно.
Затова ще помогна малко на паметта ти. На 01.10.20009 малко преди началото на мачовете от ЛЕ Левски-Лацио и Рома -ЦСКА цитирания от теб г-н Яне Янев гостува в студиото на Дарик и коментира точно дискутираните въпроси. На въпроса " Как ще коментирате появилите се напоследък мнения, че ЦСКА е изряден и Ал.Томов е извадил заплатите на светло?", Яне Янев отговори-"Като абсолютно неверни" Последва въпроса "Как ще коментирате изсказването на Т.Батков(Т.Батков няколко часа по-рано беше направил изсказване в което упрекваше Титан в казанската афера и също така твърдеше че ЦСКА дължи на държавата 7 мил.лв),че ФК ЦСКА дължи на държавата 7 мил.лв.?" Я.Янев отговори:"Нямам право да давам подробности ,но цитираната сума е близко до истината..."
На станалата легендарна среща между ПК по корупция и президентите на ФК ,на която присъсътваше и Кр.Стефанов,собственика на ЦСКА Ив.Иванов се опита да каже ,че в ФК ЦСКА няма укриване на доходи и Яне Янев много рязко го прекъсна и със заплашител тон му каза дава ли си сметка ,че говори пред ПК и ,че думите му се записват и той носи отговорност за тях и Ив.Иванов веднага млъкна. Мисля че това отговаря на въпроса колко е бил изряден ЦСКА?
И един последен въпрос ,който доста пъти съм го задавал, но досега не съм получил и опит за отговор. Защо след като за отнемането на лиценза на ЦСКА през 2008 са виновни Т,Батков и синьото БФС, настоящите собственици на ЦСКА заведоха дело(поне така твърдят ;) ) срещу Ал.Томов/Пр.Митал в Люксембург за нанесени щети вследсвие на което е довело до неиздаване на лиценз на ПФК ЦСКА АД? Все пак защо не завеждат дело срещу виновника(според червените журналисти) ,а срещу чистия като сълза Ал.Томов?
определено за "синята" страна на монетата нещата не са по-различни, а зависят от моментното състояние на отбора. например миналата година по същото време нещата бяха точно обратно на сегашните
Общо взето са същите и за синята страна на монетата само дето е синята журналистика е доста по-малобройан и по-малко креслива.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 07 окт 2010 09:23

Укритите доходи/данъци не са официални задължения до момента, в който не се установят, че са укрити. След това освен, че стават задължения, самото укриване става и наказуемо, това си е престъпления според НК. А ако само си имаш задължения, без да си укривал доходи, търпиш и съответните санкции, но те са преди всичко имуществени. Между другото точно 3 дни преди да вземат лиценза на ЦСКА НОИ не издаде ли бележка, че има споразумение с ЦСКА за разсрочване на дълговете? Все пак подобен документ се признава като достатъчен за да няма санкции срещу отбора. Защо не беше взет в пред вид този документ? Все пак ЦСКА тогава можеше да гарантира тези задължения защото предстоеше участие в ШЛ, имаше доста добри играчи, при продажбата на които щеше да се вземе прилична сума? Защо повече от месец преди това Батков беше сигурен, че Левски ще участва в ШЛ, а не ЦСКА? Ако според теб Янев и Стефанов не са казвали подобни неща как така в парламента се изнасят данни, че в ЦСКА отчитат заплати средно по 3500лв, в Левски 800, а в Литекс 250? Това бяха официално казани цифри. Ясно е, че при тези заплати Левски са платили дължимите данъци. Трудното е обаче да се докаже, че не това са реалните заплати. Това, което аз знам е, че още Лафчис е въвел практика на играчите да се открива офшорна фирма в Кипър и там да им се превежда остатъка за да се избегнат тези данъци, но както се сещаш подобно нещо няма как да се докаже или поне е много трудно. Вероятно и в ЦСКА е имало подобна схема, но така или иначе през 2008г. ЦСКА обявява в пъти по-големи заплати от останалите отбори. Затова и друг път съм казвал, че съм си запазил около 0.1% вяра(не повече), че Томов казва истината и че е бил прецакан точно заради това изкарване на заплатите на светло.
Както и да е, очевидно е, че всеки си има своите аргументи. Истината кой знае каква е всъщност. Но е доста наивно да се мисли, че във футбола, където трудно можеш да намериш клуб, който да не е собственост на някой мафиот, само ЦСКА е грешникът. Абсолютно навсякъде е имало и има какви ли не незаконни действия, особено от сорта на укриване на доходи.
[/center]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 07 окт 2010 14:07

vaskonti написа:Укритите доходи/данъци не са официални задължения до момента, в който не се установят, че са укрити. След това освен, че стават задължения, самото укриване става и наказуемо, това си е престъпления според НК. А ако само си имаш задължения, без да си укривал доходи, търпиш и съответните санкции, но те са преди всичко имуществени. Между другото точно 3 дни преди да вземат лиценза на ЦСКА НОИ не издаде ли бележка, че има споразумение с ЦСКА за разсрочване на дълговете? Все пак подобен документ се признава като достатъчен за да няма санкции срещу отбора. Защо не беше взет в пред вид този документ? Все пак ЦСКА тогава можеше да гарантира тези задължения защото предстоеше участие в ШЛ, имаше доста добри играчи, при продажбата на които щеше да се вземе прилична сума? Защо повече от месец преди това Батков беше сигурен, че Левски ще участва в ШЛ, а не ЦСКА? Ако според теб Янев и Стефанов не са казвали подобни неща как така в парламента се изнасят данни, че в ЦСКА отчитат заплати средно по 3500лв, в Левски 800, а в Литекс 250? Това бяха официално казани цифри. Ясно е, че при тези заплати Левски са платили дължимите данъци. Трудното е обаче да се докаже, че не това са реалните заплати. Това, което аз знам е, че още Лафчис е въвел практика на играчите да се открива офшорна фирма в Кипър и там да им се превежда остатъка за да се избегнат тези данъци, но както се сещаш подобно нещо няма как да се докаже или поне е много трудно. Вероятно и в ЦСКА е имало подобна схема, но така или иначе през 2008г. ЦСКА обявява в пъти по-големи заплати от останалите отбори. Затова и друг път съм казвал, че съм си запазил около 0.1% вяра(не повече), че Томов казва истината и че е бил прецакан точно заради това изкарване на заплатите на светло.
Както и да е, очевидно е, че всеки си има своите аргументи. Истината кой знае каква е всъщност. Но е доста наивно да се мисли, че във футбола, където трудно можеш да намериш клуб, който да не е собственост на някой мафиот, само ЦСКА е грешникът. Абсолютно навсякъде е имало и има какви ли не незаконни действия, особено от сорта на укриване на доходи.

Точно това се опитвах да ти обясня- след като няма задължения ,явно и няма установени укрити доходи/задължения. Веднъж вече в този форум цитирах един урок ,който научих преди много години,когато бях в 4-ти клас -"вярно е това ,което може да бъде доказано че вярно, а не това което истина"- може да е малко вулгарно ,но е така. След като компетентните органи не откриха укрити доходи ,то трябва да приемем ,че такива е нямало. Ако имаш друга информация ,като доблестен гражданин би трябвало да предоставиш информациаята на съответните органи.всичко друго са фенски приказки.
Това за бележката от НОИ така и не станя ясно дали я има в действителнот или не . Появи се в един сайт( известен с ултрачервените си пристрастия) ,почти веднага съответният служител(ка) ,на който беше подписа излезе с декларация ,че не е издавал подобен документ и че подписа там не е негов. както и печата. Гарантирането на задълженията на ЦСКА е смешно участието в спортно състезание ,независимо какво и евентуалните печалби от него или пък от трансфери не могат да бъдат никаква гаранция,освен ако няма гарантирани приходи от организатора на състезанието - в случая такива няма. Сигурен съм ,че никоя банка не била дала гаранция с на довода"добри играчи, при продажбата на които щеше да се вземе прилична сума" - просто е смешно още повече ,че в онзи момент задълженията на собствениците на ЦСКА бяха около 2 млрд лв. Ти лично били дал пари на някой,който знаеш ,че има задължения много кратно превишаващи собствеността му?- Съмнявам се.
Само бих ти напомнил ,че в периода март- май 2008 на ЦСКА 3 пъти са правени одити и 3 пъти одитора е написвал в заключението ЦСКА не отговаря на критериите и трите пъти ръководството на ЦСКА е приемало резултатите и го е удостоверявало със съответния подпис ( на член на най-висшето ръководство)и печат. След като самото ръководство на ЦСКА ги е приело тогава за какво говорим? Т.Батков знаеше понеже беше изтекла информация ,аз самия също знаех,но не вярвах че ще се стигне до неиздаване на лиценз очаквах ,че в последния момент БФС ще си затвори очите. Между другото доколкото знам неиздаването на лиценза е било съгласувано с УЕФА. Познавайки Б.Михайлов съм сигурен ,че той не би предприел такава стъпка ,ако поне 5 пъти не се е консултирал с М.Платини. Неслучайно през есента на 2008 М.Платини и неговия заместник-Теодоридис(или нещо такова) бяха в София и гърка си го каза в прав текста на пресконференцията ,че е запознат детайлно със случая и неиздаването на лиценза е съгласувано с ръководството на УЕФА. Мисля ,че това е достатъчно дали ЦСКА е бил изряден или не.
Нито Янев нито Кр.Стефанов са изнесли официално какви са заплатите- Най малкото нямат право да го правят . Никога в парламента не е изнасяна официално ткава информация. Правиш ли разлика межди парламентарна комисия и парламент? - Явно не ,а разликата не е никак малка. Сумите ,които ти цитираш не са изнасяни никога официално. Те бяха заснети "нелегално" от оператор на Ринг ТВ на вече цитираната по-горе среща докато някакви документи бяха в ръцете на някой от присъсътващиете(мисля ,че беше Яне Янев - но лично на мен не ми стана ясно кой)без разрешението му- дори не се видя достатъчно ясно цялата таблица. От това ,което видях в тази таблица примерно за 2006 заплатата в ЦСКА е била баснословните 170 лв.... На следващия ден ПФК Левски и НАП излезнаха с декларация, че изнесените от Ринг ТВ данни не отговарят на истината Няколко дни по-късно след разрешение на Левски бяха публикувани "реалните " възнаграждения:
levski/viewtopic.php?f=1&t=32457
Които доста се различават от тези които си обявил. Между другото от Ринг ТВ поднесоха официалните си извинения- нещо което очевидно си пропуснал. Не знам от къде знаеш за въведената от Лафчис схема ,и ще ти бъда много благодарен ако ме осветлиш откъде я знаеш. Защото аз от 10 години работя в одиторска фирма( но не се занимавам със счетоводство ;) ) и според мен тази схема е безумна.. Бих дал съвета да коментираш неща ,които разбираш иначе рискуваш да напишеш някоя глупост. Все пак света не започва през 2008 г.
Така и не ми отговори- защо след като ЦСКА а били прецакани от БФС и Т.Батков, настоящите собственици завеждат дело за това срещу тогавашните ,а не срещу " големите им приятели" БФС и Т.Батков?- Все пак ,ако спечелят едно такова дело срещу БФС и Т.Батков Титаните ще бъдат вдигнати не до небесат а до Слънцето от червените фенове. 50 години напред никой фен на ЦСКА няма да си отвори устата срещу тях. Но те май не са се и опитали да завеждат такова дело, нищо че ЦСКА бил изряден.
Довода "всички са виновни, защо наказвате само мен" не може да мине в никой съд. Вината винаги е само персонална.Вече писах ,ако някой има някаква информация за укриване на доходи/данъци да ги предостави на съответните органи. Иначе приветствам и опитите да бъдат накарани футболистите да си докажат произхода на собствеността си - независимо от кой отбор са

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 07 окт 2010 19:59

Ясно, значи Яне разнася в парламента "някакви" таблички със съмнителни заплати, които обаче нямат никаква стойност понеже са били показани в някаква си парламентарна комисия. Виж, ако беше станало от трибуната на парламента, нещата щяха да са коренно различни. Питам се при това положение защо въобще се съставят каквито и да е комисии, след като трудът в тях няма никаква стойност?
В линка дето си пуснал се вижда, че за 1 година средната заплата в Левски скача 2.5 пъти. Разбира се, ти не виждаш нищо съмнително в това. Ти искаш документи, доказващи вина. Е, аз пък не искам документи, за мен подобно нещо е абсолютна индикация, че доходи са укривани. Ако не ти харесва, заведи дело срещу мен за клевета.
УЕФА няма нищо общо с отнетия лиценз, те просто приемат решението на съответната федерация. УЕФА въобще не се занимава с подробности от местен характер, пък било това и лиценза на всеки отбор. Пък бил този отбор и ЦСКА. И между другото, ако наистина Михайлов е съгласувал тази мярка с УЕФА, защо и до ден днешен повтаря с повод и без повод, че бил спасил ЦСКА въпреки разпоредбите на УЕФА? Няма ли тук едно леко противоречие?
За схемата на Лафчис знам от преди сигурно 10 години от човек, който по-късно ми беше казал, че Митал иска да продава ЦСКА буквално 6 месеца след като беше станал собственик на клуба. Казвал ми е и разни други неща, но признавам - не се наемам да кажа кое е истина и кое не. Това важи и за офшорките. А че работиш в одиторска фирма това съвсем не значи, че си наясно с всичко свързано с криене на доходи. В противен случай МОЖЕ БИ щеше да се на Хаваите и да си пиеш Мохито на плажа :) . Аз също не съм наясно с тия неща, просто изказах предположение за един от начините да се крият доходи. А бъди сигурен, че когато става въпрос за подобни суми със сигурност не се дават в брой под масата, а нещата се изпипват така, че да не е толкова лесно да се открият. Така си мисля поне:)
Що се отнася до делата, те се завеждат срещу този, срещу който има доказателства. А ако нямаш доказателства срещу друг, това не значи, че той е невинен. Не значи и обратното, разбира се.
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 окт 2010 20:53

Васконти,....
Питам се при това положение защо въобще се съставят каквито и да е комисии, след като трудът в тях няма никаква стойност?

Има едно старо правило, че ако един проблем не трябва да бъде разрешен, то се създава комися(особено парламентарна) за разрешаването му.Яне и Волен са карикатури в парламента.. или така им е изгодно да се държат, но на карикатурите мястото им е в изложбена зала, а не в Народното събрание.
Цялата схема с тези числа и "случайното" надникване на камерата ми напомнят твърде много на сапунка, в която някоя прислужница винаги е на линия, когато господарите си разкриват някоя ужасна тайна ;)

Всъщност, ти всички отбори ли искаш да бъдат наказани за укриване на доходи, или само "Левски" и "Литекс"?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 07 окт 2010 22:04

Кашчей написа:Васконти,....
Питам се при това положение защо въобще се съставят каквито и да е комисии, след като трудът в тях няма никаква стойност?

Има едно старо правило, че ако един проблем не трябва да бъде разрешен, то се създава комися(особено парламентарна) за разрешаването му.Яне и Волен са карикатури в парламента.. или така им е изгодно да се държат, но на карикатурите мястото им е в изложбена зала, а не в Народното събрание.
Цялата схема с тези числа и "случайното" надникване на камерата ми напомнят твърде много на сапунка, в която някоя прислужница винаги е на линия, когато господарите си разкриват някоя ужасна тайна ;)

Всъщност, ти всички отбори ли искаш да бъдат наказани за укриване на доходи, или само "Левски" и "Литекс"?

ЕКСТРА ..... след железният довод със сапунката вече не мисля ,че левски са укривали данъци ...... даже ако иска 100 пъти да каже обратното шефа на НАП или която и да е комисия или институция в България аз не вярвам .... АПЛОДИСМЕНТИ КАШЧЕЙ .......

И в същият дух да те питам ..... ти само ЦСКА ли искаш да накажат за просрочени данъци или искаш и Левски и Литекс да бъдат наказани за укриване на данъци ?

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Върни се в “ЦСКА”