deepblue1963 написа:Ма какво значение има в какъв отбор ще играе Шеридън след ЦСКА и колко добър ще бъде след хикс години,като тука "брули крушите" и "чисти от голлинията"?Ето това не можах да разбера от вашите коментари.
Въпроса е не в какъв отбор ще играе Шеридън след 12 години. Ок, ще ти задам същият въпрос с обратен знак - на какво ниво е бил Божов на 21 години? Бил ли е младежки национал? Бил ли е смятан за обещаващ талант? И на фона на отговорите на тия въпроси прибави и факта, че Шеридън има 3 годишен договор с ЦСКА. И ако все още ти е трудно да ме разбереш, просто ще ти кажа, че в Шеридън има бъдеще, а в Божов има...не знам какво, ти кажи! А че правел пропуски от голлинията, ако това беше сериозен критерий отдавна Йовов не трябваше да е в Левски. Мога да ти покажа подобни фрапиращи пропуски от всеки нападател по света. Не знам какъв трябва да си за да си вадиш заключения от едно отделно положение. Например защо не си извадиш генерално заключение от втория му гол оня ден, а го съдиш по пропуска му по-рано в същия мач?