Отзиви за играта на Килиан Шеридън

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Отзиви за играта на Килиан Шеридън

Мнениеот vaskonti » 27 сеп 2010 19:22

deepblue1963 написа:Ма какво значение има в какъв отбор ще играе Шеридън след ЦСКА и колко добър ще бъде след хикс години,като тука "брули крушите" и "чисти от голлинията"?Ето това не можах да разбера от вашите коментари.

Въпроса е не в какъв отбор ще играе Шеридън след 12 години. Ок, ще ти задам същият въпрос с обратен знак - на какво ниво е бил Божов на 21 години? Бил ли е младежки национал? Бил ли е смятан за обещаващ талант? И на фона на отговорите на тия въпроси прибави и факта, че Шеридън има 3 годишен договор с ЦСКА. И ако все още ти е трудно да ме разбереш, просто ще ти кажа, че в Шеридън има бъдеще, а в Божов има...не знам какво, ти кажи! А че правел пропуски от голлинията, ако това беше сериозен критерий отдавна Йовов не трябваше да е в Левски. Мога да ти покажа подобни фрапиращи пропуски от всеки нападател по света. Не знам какъв трябва да си за да си вадиш заключения от едно отделно положение. Например защо не си извадиш генерално заключение от втория му гол оня ден, а го съдиш по пропуска му по-рано в същия мач?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 27 сеп 2010 21:00

vaskonti написа:
deepblue1963 написа:Ма какво значение има в какъв отбор ще играе Шеридън след ЦСКА и колко добър ще бъде след хикс години,като тука "брули крушите" и "чисти от голлинията"?Ето това не можах да разбера от вашите коментари.

Въпроса е не в какъв отбор ще играе Шеридън след 12 години. Ок, ще ти задам същият въпрос с обратен знак - на какво ниво е бил Божов на 21 години? Бил ли е младежки национал? Бил ли е смятан за обещаващ талант? И на фона на отговорите на тия въпроси прибави и факта, че Шеридън има 3 годишен договор с ЦСКА. И ако все още ти е трудно да ме разбереш, просто ще ти кажа, че в Шеридън има бъдеще, а в Божов има...не знам какво, ти кажи! А че правел пропуски от голлинията, ако това беше сериозен критерий отдавна Йовов не трябваше да е в Левски. Мога да ти покажа подобни фрапиращи пропуски от всеки нападател по света. Не знам какъв трябва да си за да си вадиш заключения от едно отделно положение. Например защо не си извадиш генерално заключение от втория му гол оня ден, а го съдиш по пропуска му по-рано в същия мач?

Аз мога да ти изброя десетки "младежки национали" и то не на Ейре(като им гледам мъжете,смятай какви им са младежите-това м/у другото),които са в "девета глуха"."Младежки национал" отда-а-а-вна не е някакъв критерий.Кевин Амунеке има 2 мача за национала.Къде е Амунеке сега?Морозс-22 мача за национала.Е,и?Гарсес-58 мача за национала.Къде са те сега?Имаше ли хляб в тях и кой го изяде?Но-о-о,щом си го харесвате-ваша воля.От моя гледнаточка,като фен на Левски,ще кажа:"Колкото повече си го "харесвате",по-добре за нас!"
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 сеп 2010 21:42

И какви са им мъжете на Ейре? Щяха да са на световно за сметка на Франция ако не беше един волейболист! А къде сме ние? Борим се за предпоследно място в групата! И въобще не ми сравнявай отбори като Литва с Ейре! На ирландците почти целият им мъжки отбор заедно с младежите играе в най-доброто първенство в света, литовците играят ганкиното в Литва! Както винаги даваш невероятно "точни" примери! От моя гледна точка, като фен на ЦСКА грам идея си нямам защо влизаш в тоя форум с цел да се заяждаш, както правиш на практика във всяка една тема в тоя форум. Тоест мога да предположа няколко причини да го правиш, ама няма да ги пиша защото ще трябва да падна доста ниско.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
ruslankonev
Контакти:

Re: "Дървото" Шеридън

Мнениеот ruslankonev » 27 сеп 2010 23:08

cska_90 написа:Ай стига сте ми го хвалили тоя-първо да се научи как се спира топката!! :evil:

Абе, ти не стига че си от бунтарите ами и капацитет се извъди, не можел да спира топката ако ти ми изредиш 5-ма футболисти в А група които без проблеми ще спрът топката след 20-30 метров пас (аз дори се съмнявам че има кой да даде такъв дълъг пас точно ) ще те черпя една бира преди мача с Порто.(о забравих че ти няма да ходиш) :twisted: :twisted:
1948

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 28 сеп 2010 00:41

ruslankonev написа:
cska_90 написа:Ай стига сте ми го хвалили тоя-първо да се научи как се спира топката!! :evil:

Абе, ти не стига че си от бунтарите ами и капацитет се извъди, не можел да спира топката ако ти ми изредиш 5-ма футболисти в А група които без проблеми ще спрът топката след 20-30 метров пас (аз дори се съмнявам че има кой да даде такъв дълъг пас точно ) ще те черпя една бира преди мача с Порто.(о забравих че ти няма да ходиш) :twisted: :twisted:

Веднага мога да ти посоча един-Жоазиньо.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 28 сеп 2010 02:00

ruslankonev написа:

Е със сигурност техниката не му е силната страна ;) , дано има други :roll: .
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 28 сеп 2010 10:53

След Дембеле, Шеридън е най-добрия нападател в България. Надявам се да го изгоните скоро, както сте почнали.

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 28 сеп 2010 12:01

Шеридън е много по-класен футболист от дърводелеца дембеле които тича като муха без глава и единствените му силни качества с голямото му желание здравата физика и многото тичане ... бори се,но никакви класа не лъха от този футболист ... не съм го виждал да отправя удар извън наказателното поле,а и не е отборен играч. Шеридън е много по-класен футболист ! Дембеле игра в България и сега в лефски вече е на предела на възможностите си,докато Шеридън тепърва ще ни радва...виждат се вече далечни удари,комбинативност,техника и добра скорост впредвид ръста му ... :) така че не го сравняваите с разни измислени гари и т.н. Начина по които пипа топката Шеридан подсказва за футболен интелект, всяко едно отиграване е с идея ,много комбинативен футболист ! Успех му желая в най-големия клуб в България ЦСКА !!!

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ !!!
catch me ... if you can !

CristianoRonaldoo
Контакти:

Мнениеот CristianoRonaldoo » 28 сеп 2010 15:34

BaLoN написа:Шеридън е много по-класен футболист от дърводелеца дембеле които тича като муха без глава и единствените му силни качества с голямото му желание здравата физика и многото тичане ... бори се,но никакви класа не лъха от този футболист ... не съм го виждал да отправя удар извън наказателното поле,а и не е отборен играч. Шеридън е много по-класен футболист ! Дембеле игра в България и сега в лефски вече е на предела на възможностите си,докато Шеридън тепърва ще ни радва...виждат се вече далечни удари,комбинативност,техника и добра скорост впредвид ръста му ... :) така че не го сравняваите с разни измислени гари и т.н. Начина по които пипа топката Шеридан подсказва за футболен интелект, всяко едно отиграване е с идея ,много комбинативен футболист ! Успех му желая в най-големия клуб в България ЦСКА !!!

НЕ! Не мога. Опази ме боже. Шеридън бил по - добър от Дембеле. Убий ме, моля те.
[strike]Комунизъм[/strike]

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 28 сеп 2010 20:00

CristianoRonaldoo написа:
BaLoN написа:Шеридън е много по-класен футболист от дърводелеца дембеле които тича като муха без глава и единствените му силни качества с голямото му желание здравата физика и многото тичане ... бори се,но никакви класа не лъха от този футболист ... не съм го виждал да отправя удар извън наказателното поле,а и не е отборен играч. Шеридън е много по-класен футболист ! Дембеле игра в България и сега в лефски вече е на предела на възможностите си,докато Шеридън тепърва ще ни радва...виждат се вече далечни удари,комбинативност,техника и добра скорост впредвид ръста му ... :) така че не го сравняваите с разни измислени гари и т.н. Начина по които пипа топката Шеридан подсказва за футболен интелект, всяко едно отиграване е с идея ,много комбинативен футболист ! Успех му желая в най-големия клуб в България ЦСКА !!!

НЕ! Не мога. Опази ме боже. Шеридън бил по - добър от Дембеле. Убий ме, моля те.

Че кой е па тоя Дембеле бе ? Един Късметлия който вкара на слабите отбори голове и 1 гол на нас който беше след явно негово нарушение и подарак от страна на съдията ( "Да живее синьото БФС" нали ) ... осъзнаи се бе !!!
catch me ... if you can !

Върни се в “ЦСКА”