Гордея се!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Гордея се!
+ за България!браво на Левски! и дано ЦСКА продължава в същия дух.....
Въобще защо тука пишат левскари не знам!Имаме си тема за нашия мач там да си пишем.Ако някой иска, да си направи тема относно дали левскарите се радват за загубата на цска и да там да си пишат такива неща от рода на : " аз се радвам за загубата на цска" и " ей го поредното малоумно говедо".Но това за мен е супер гнусна тема мисля че е тъпо да се разтяга.
Левскари не се излагайте да пишете в такава тема и за цска в момент в който Левски се представи добе.Радвайте си се на нашата победа и ги оставете хората да си пишат за цска или пък да се "гордеят" както го прави автора.
Левскари не се излагайте да пишете в такава тема и за цска в момент в който Левски се представи добе.Радвайте си се на нашата победа и ги оставете хората да си пишат за цска или пък да се "гордеят" както го прави автора.
Да кажа и аз своето мнение във форума на ЦСКА. Не мога да кажа, че съм се радвал за загубата им, но немога и да кажа че съжелявам. Незнам кога ще видим по-слаб Бешикташ, чудех се как Бурсаспор са станали шампиони / вече не
/ . Бешикташ вкараха гол при втория си удар в очертанията на вратата, а червените ако имаха един Гара вместо ония дърводелец спокойно щяха да им мушнат поне 2 гола на фесовете.

lucio написа:Да кажа и аз своето мнение във форума на ЦСКА. Не мога да кажа, че съм се радвал за загубата им, но немога и да кажа че съжелявам. Незнам кога ще видим по-слаб Бешикташ, чудех се как Бурсаспор са станали шампиони / вече не/ . Бешикташ вкараха гол при втория си удар в очертанията на вратата, а червените ако имаха един Гара вместо ония дърводелец спокойно щяха да им мушнат поне 2 гола на фесовете.
Дърводелец... Това само в България се дават такива прогнози от изиграни 3-4 мача! ЕВАЛА!
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
sl321 написа:Въобще защо тука пишат левскари не знам!Имаме си тема за нашия мач там да си пишем.Ако някой иска, да си направи тема относно дали левскарите се радват за загубата на цска и да там да си пишат такива неща от рода на : " аз се радвам за загубата на цска" и " ей го поредното малоумно говедо".Но това за мен е супер гнусна тема мисля че е тъпо да се разтяга.
Защото братле модераторите са ни балъци и като гледам на никой от тях не му пука за Цска. Жалко
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
TheClub написа:lucio написа:Да кажа и аз своето мнение във форума на ЦСКА. Не мога да кажа, че съм се радвал за загубата им, но немога и да кажа че съжелявам. Незнам кога ще видим по-слаб Бешикташ, чудех се как Бурсаспор са станали шампиони / вече не/ . Бешикташ вкараха гол при втория си удар в очертанията на вратата, а червените ако имаха един Гара вместо ония дърводелец спокойно щяха да им мушнат поне 2 гола на фесовете.
Дърводелец... Това само в България се дават такива прогнози от изиграни 3-4 мача! ЕВАЛА!
Аз мислех същото за Гошо Христов и за Миро Антонов, но . . . . . . . . виж това си е мое мнение не те ангажирам с него

Определено МНОГО ДОБРО ПРЕДСТАВЯНЕ И НА ДВАТА НИ ОТБОРА В ЛИГА ЕВРОПА!!!
За разлика от сините обаче, които с помощта на великата си публика и прекрасните Жоазиньо (какъв демараж, техника, бие и с 2та крака този пич), Дембеле (супер класа - Левски са нямали такъв от времето на Сираков), ЦСКА играха на ръба на възможностите си, но нямаха късмет...
Шеридън скъса нервите на всички, а пропуснаха и Маркиньос, и Нелсън...
Но и двата ни отбора играха с класа, не отговаряща на слабите продукции, които се изнасят в А група.
СПОРЕД МЕН БЪЛГАРСКИТЕ ОТБОРИ НЯМАТ СЛАБИ МАЧОВЕ НА ПЪЛНИ СТАДИОНИ И Е КРАЙНО ВРЕМЕ ПУБЛИКАТА ДА ПОЧНЕ ДА СЕ ЗАВРЪЩА, ЗАЩОТО ПРЕТЕНЦИИТЕ СА ИМ МНОГО, А ЗАДАВАТЕ ЛИ СИ ВЪПРОСА КАК СЕ ИГРАЕ ПРЕД 2000 ЛЮПЕЩИ СЕМКИ И ПСУВАЩИ ВСЕКИ ГРЕШЕН ПАС ПИЯНИ ГАМЕНИ?
ХАЙДЕ УСПЕХ в следваяите мачове и на Левски, и на ЦСКА!!!
За разлика от сините обаче, които с помощта на великата си публика и прекрасните Жоазиньо (какъв демараж, техника, бие и с 2та крака този пич), Дембеле (супер класа - Левски са нямали такъв от времето на Сираков), ЦСКА играха на ръба на възможностите си, но нямаха късмет...
Шеридън скъса нервите на всички, а пропуснаха и Маркиньос, и Нелсън...
Но и двата ни отбора играха с класа, не отговаряща на слабите продукции, които се изнасят в А група.
СПОРЕД МЕН БЪЛГАРСКИТЕ ОТБОРИ НЯМАТ СЛАБИ МАЧОВЕ НА ПЪЛНИ СТАДИОНИ И Е КРАЙНО ВРЕМЕ ПУБЛИКАТА ДА ПОЧНЕ ДА СЕ ЗАВРЪЩА, ЗАЩОТО ПРЕТЕНЦИИТЕ СА ИМ МНОГО, А ЗАДАВАТЕ ЛИ СИ ВЪПРОСА КАК СЕ ИГРАЕ ПРЕД 2000 ЛЮПЕЩИ СЕМКИ И ПСУВАЩИ ВСЕКИ ГРЕШЕН ПАС ПИЯНИ ГАМЕНИ?

ХАЙДЕ УСПЕХ в следваяите мачове и на Левски, и на ЦСКА!!!
kroko1914 написа:Независимо от резултатите на бг-отборите днес и различните емоции в двата лагера, си мисля, че големите губещи са качествени отбори като Литекс, Берое, Локо сф, Черноморец, може би изпускам накой-друг тим, които поради една или друга причина не са в евротурнирите. Така че, нека първенството ни да продължава в правилна посока и да се надяваме повече отбори, заедно с привържениците да изживеят подобни усещания! Успех!!!
Лол."Качествените" отбори на Литекс и Берое бяха в евротурнирите!!!
НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА
- bobonikolov
cTpaHHo написа:Cvetan_92 написа:drakata написа:На мен пък ми е кеф че цесека паднаха в 90+ минута. И въобще не ми говорете че това било не Българско. И дайте да престанем с това нали сме били Българи дайте да подкрепяме Българските отбори. Ако си мислите че някой от Барселона е от Реал М. или обратното защото били Испанци, много се лъжете. Тук всеки се радва на загубата на другия, но гледа да спазва добрият тон и изпада в крайно лицемерие. Никога ама никога не мога да бъда от цесека, независимо с кой играят.
+1
+1
+ факта , че селекцията на Бешикташ НЕ Е 90 млн евро. Това е БЮДЖЕТА ИМ! Стига сте писали глупости.
Бешикташ са слаб отбор всъщност и за последните две години турското първенство изостава. За справка тази година турците имат два класирани отбора в Европа - Бешикташ и Бурсаспор. Толкова колкото и България - Левски и ЦСКА.
Бешикташ са слаб отбор и това се видя отлично. Имат точно двама футболисти - Гути и Куарешма. Гути играе ганкиното цял мач и се крие по терена. Куарешма вече е класа.
Впечатление ми направи ,че срещата се игра на ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НИСКИ ОБОРОТИ. В смисъл , само 15 минути преди това белгийци и левскари летяха по терена , а турци и цесекари имаха време да се ебават с топката и терена. Нямам идея защо така.
Бях пожелал равен на ЦСКА за мача, заспах към 75тата минута от скука ама ме събуди възгласа на коментатора , разбрах че ЦСКА пада отново и заспах по сладко.
Корекция-играчите на Бешикташ струват приблизително толкова-96 млн. евро.Знаеш ли кое ме кара да се гордея с ЦСКА от снощи?Факта,че един отбор,чиято обща цена на играчите е 11млн.евро не се даде на отбор,чиито играчи струват 96 млн.Факта,че играчите на ЦСКА още не си знаят имената,но все пак играха като равен с равен с Бешикташ,при това на стадион,пълен с 40 хиляди турци,които за цял мач викаха точно 2 минути и то когато ни вкараха гола.И това ми било най-шумната публика.
Ето и справка за цените на играчите:
ОТБОРЪТ НА ЦСКА:
1. Здравко Чавдаров - 100 000
12. Иван Караджов - 900 000
2. Павел Виданов - 300 000
4. Костадин Стоянов - 900 000
6. Джузепе Акуаро - 400 000
19. Апостол Попов - 100 000
22. Марко Еспозито - 600 000
25. Йордан Минев - 500 000
27. Мартин Дечев - не се посочва трансферна сума
30. Фабрицио Грило - 400 000
5. Тодор Янчев - 500 000
8. Румен Трифонов - 350 000
10. Лукас Трекаричи - не се посочва
17. Атанас Зехиров - 50 000
18. Борис Галчев - 250 000
20. Николай Манчев - 150 000
21. Коста Янев - 850 000
23. Уилям Тиеро - 800 000
24. Александър Тонев - 225 000
28. Маркиньос - 400 000
-. Мишел Платини - 600 000
3. Томи Костадинов - не се посочва
7. Спас Делев - 600 000
9. Дормушали Саидходжа - 150 000
14. Димитър Илиев - 350 000
16. Кристиан Тибони - 400 000
26. Килиън Шеридън - 700 000
29. Грегори Нелсън - 100 000
ОБЩА СТОЙНОСТ: 10 675 000 евро
Чужденци: 10 (35,7%)
ОТБОРЪТ НА БЕШИКТАШ
1. Рюстю Реджбер - 1 500 000
21. Хакан Арикан - 1 700 000
90. Юмут Кая - 50 000
99. Генк Гьонен 1 000 000
3. Исмаил Кьойбаши - 4 500 000
19. Ибрахим Юзюлмез - 1 000 000
20. Ибрахим Тораман - 7 000 000
22. Ерсан Гюлюм - 1 000 000
27. Матео Ферари - 8 000 000
30. Томаш Запоточни - 3 200 000
44. Ерхан Гювен - 1 200 000
77. Радвам Симсек - 750 000
5. Михаел Финк - 3 000 000
7. Рикардо Куарешма - 10 000 000
9. Роберто Хилберт - 2 500 000
14. Гути - 5 500 000
15. Родриго Табата - 3 500 000
17. Екрем Даг - 4 000 000
18. Несип Уйсал - 1 500 000
26. Онур Байрамоолу - 100 000
28. Фабиан Ернст - 6 500 000
29. Юсуф Симсек - 1 200 000
55. Мехмет Аурелио - 3 000 000
8. Нихат Кахведжъ - 5 000 000
11. Марсио Нобре - 1 500 000
13. Бобо - 9 500 000
23. Филип Холошко - 6 700 000
33. Фатих Теке - 1 500 000
ОБЩА СТОЙНОСТ: 95 900 000
Чужденци: 13 (46,4%)
Справка:transfermarkt.de
bomberman64 написа:crap написа:Малките душици изплуваха. Чесно казано и мен ме хвана яд от победата на ФК Левкси, но не защото са били или защото съм анти-лескар, ами защото знам какви коментари ще изплуват във форума. Това което искам да кажа, е че много голяма част от сините драскачи, в този форум, по никакъв начин не заслужават такъв красив мач. Вместо да са на 7мото небе, те тръгнали пак да злорадстват. Това е жалко. Още е рано да се гордеем, особенно ние ЦСКА'рите. Играхме безлично-в глуха защита. Отпред бяхме трагични. Страхотен М'Боли и Янчев.
А до колкото за наръганото момче... какво да ви кажа. Агитките са пълна кочина. Сини, червени... все тая! Трябват камери, трябва правосъдие. Иначе хората няма да се върнат на стадионите.
крапчо, КРАСИВИЯ МАЧ ГО НАПРАВИХА ИГРАЧИТЕ ДОЛУ НА ТЕРЕНА!!!ТИ СИ НАПЪЛНО В ПРАВОТО ДА НЕ СЕ РАДВАШ НА ПОБЕДАТА НА ЛЕВСКИ !НИЕ И НЕ ГО ЖЕЛАЕМ ,СТРАННО ЗВУЧИ ОТ УСТАТА ЧЕРВЕН ФЕН ДА ХВАЛИ ПОБЕДИТЕ НА ЛЕВСКИ !ПОЧТИ КАТО БОГОХУЛСТВОСЪЩО И ОБРАТНОТО Е РЕЦИПРОЧНО
ЗА ТОВА НЯМА ЗАЩО ДА СЕ СЪРДИТЕ ЧЕ НИЕ СЕ РАДВАХМЕ НА НАШАТА ПОБЕДА 99% И СИ ОСТАВИХМЕ ОНЗИ 1% ЗА ДА СТАНЕ ЩАСТИЕТО НИ ПЪЛНО ЗА МИГА В КОЙТО ЦСКА ЗАГУБИ ОТ БЕШИКТАШ
![]()
![]()
СЕГА СМЕ 100% ЩАСЛИВИ !!!А ВИЕ,ВИЕ СЕ СВРЕТЕ НЕЙДЕ И СИ БЛИЖЕТЕ РАНАТА , ЩОТО СИ Е ГОЛЯМА И КЪРВИ ДОСТА ,ДВА ПЪТИ ДА ТЕ ГРЪМНАТ НА ЕДНО И СЪЩО МЯСТО ЗА ЕДНА НОЩ!ЩЕ ДА Е ДОСТА ТЕЖИЧКО
![]()
На черното бяло небива да се казва. Иначе не смятам, че съм гръмнат двапъти на едно и също място... не ги приемам толкова на сериозно нещата.
YA GUNNERS YA