Ултрасите на ЦСКА продължават бойкота

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Noir
Контакти:

Re: Ултрасите на ЦСКА продължават бойкота и срещу Литекс

Мнениеот Noir » 09 сеп 2010 20:26

Колко е бюджетът на клуба?

В момента от 1.1 милиона лева свалихме разходите на 500 хиляди лева на месец, което е наполовина. Годишният бюджет трябва да е около 6 милиона лева, но това е минимумът.

Ето ти думи на Борисов ... за какви 3-4 говориш ти не знам:) Ти ми даваш приходи за 2 години -> 2х6=12... това е минимумът :) Пари не се дават за свободните агенти само на ФМ :)

Noir
Контакти:

Мнениеот Noir » 09 сеп 2010 20:29

cska_90 написа:
Noir написа:Не ме разбирай погрешно - въобще не съм във възторг от управлението на Титан и не казвам да им пеем възхваляващи песни. Просто тея искания в тази декларация са малко без покритие някак... Един лош навик на Титан е да си говорят така си ... така беше и за Любо и за много други неща... ако са изпаднали в безизходна ситуация и са дали Гранден без пари не вярвам те да са хората, които да си го признаят. Същото важи и за бюджета...
Я съспостави какви са загубите за Титан, ако не идвате сега в Г и какви са загубите за отбора от липса на повече подкрепа... кажи ми кои са по-големи и кои - по-скъпи.

Кой отбор- този с келеша Карджов,с италианските наемници -полуаматъори,с ГИГАНТА Шеридън дето от 100 паса 150 му са грешни,с комисионера КостадинОФФ-това май не е моят, не е нашият ЦСКА!!!

На света има само един ЦСКА София... ако този не е твоя, то твоя не съществува! Питай феновете на Ливърпул дали това техния отбор, колкото и да мразят собствениците ... Това е отбор с история, а не съвкупност от играчи - те идват и си отиват. Подкрепата е към отбора, а не към преходните звезди минали през клуба!!!
Ще кажа само, че това е отбора с Тошко Янчев, дори само той да бе си заслужаваше, но има и други...
Последна промяна от Noir на 09 сеп 2010 20:33, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 09 сеп 2010 20:33

Noir написа:
cska_90 написа:
Noir написа:Не ме разбирай погрешно - въобще не съм във възторг от управлението на Титан и не казвам да им пеем възхваляващи песни. Просто тея искания в тази декларация са малко без покритие някак... Един лош навик на Титан е да си говорят така си ... така беше и за Любо и за много други неща... ако са изпаднали в безизходна ситуация и са дали Гранден без пари не вярвам те да са хората, които да си го признаят. Същото важи и за бюджета...
Я съспостави какви са загубите за Титан, ако не идвате сега в Г и какви са загубите за отбора от липса на повече подкрепа... кажи ми кои са по-големи и кои - по-скъпи.

Кой отбор- този с келеша Карджов,с италианските наемници -полуаматъори,с ГИГАНТА Шеридън дето от 100 паса 150 му са грешни,с комисионера КостадинОФФ-това май не е моят, не е нашият ЦСКА!!!

На света има само един ЦСКА София... ако този не е твоя, то твоя не съществува! Питай феновете на Ливърпул дали това техния отбор, колкото и да мразят собствениците ... Това е отбор с история, а не съвкупност от играчи - те идват и си отиват. Подкрепата е към отбора, а не към преходните звезди минали през клуба!!!

Не ме разбра-разбира се че ЦСКА е моя отбор!!!!Името,еблемта,историята-това е моят ЦСКА!!Но това АД не е мое!!!
Изображение

Noir
Контакти:

Мнениеот Noir » 09 сеп 2010 20:35

Ама ти не разбираш, че друго АД няма и няма да има - невъзможно е! За момента това е ЦСКА, това е отбора, който обичаш ... да не ЦСКА на Стойчо, не е и ЦСКА на Никодимов, Пенев и др ... но е ЦСКА и има нужда от подкрепа!

Потребителски аватар
etgecata1
Контакти:

Мнениеот etgecata1 » 09 сеп 2010 20:36

И какво ще постигнете като 100-200 човека бойкотирате мача.
ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО....
ЦСКА има нужда от подкрепа в този мач.
Подкрепете ЦСКА а не Титан...
Отидете на мача ако не в сектор Г, то поне в В или А.
Опънете транспаранти срещу Титан, скандирайте срещу тях, но бъдете на стадиона и подкрепете ЦСКА.
Скандиранията и транспарантите ще имат повече отзвук, отколкото 100 човека да гледат мача в някакво кафе
Последна промяна от etgecata1 на 09 сеп 2010 20:37, променено общо 1 път.
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 09 сеп 2010 20:37

Noir написа:Колко е бюджетът на клуба?

В момента от 1.1 милиона лева свалихме разходите на 500 хиляди лева на месец, което е наполовина. Годишният бюджет трябва да е около 6 милиона лева, но това е минимумът.

Ето ти думи на Борисов ... за какви 3-4 говориш ти не знам:) Ти ми даваш приходи за 2 години -> 2х6=12... това е минимумът :) Пари не се дават за свободните агенти само на ФМ :)

Еми да дават се ама дребни суми на мениджъра-не милиони!!!
Борисов -когато дойде на въпрос за бюджета отговори,че ще е съобразен с действителността и няма да се изхвърлят и че смята,че бъджет в рамките на 4-6 мил е оптимален!!!
Сам казваш-това прави прави 12!!
А те само от явни сделки са спечелили повече!!! ;) Разликата в джоба!!!А и тези 12 са дадени под формата на заеми от тяхната фирма майка към ЦСКА!!Нещо като Кремиковци!!!
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 09 сеп 2010 20:38

Явно няма да се разбрем-правете каквото искате!!! ;)
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 сеп 2010 20:38

cska_90 написа:

Не можеш постояно да критикуваш Титан и в същото време да не признаеш и добрите неща(малко или много),които са направили!През цялото време защитаваш едните(Сектор Г) и плюеш другите(Титан)!Тъй като си твърде песимистично настроен към Титан,всяка тяхна стъпка която са я направили и я правят(добра или лоша),ти веднага скачаш и почваш да ги плюеш!
Ето сега поставяш разни оценки на футболисти,които ЦСКА е привлякъл в редиците,които са изиграли 1,2 мача(а някои дори и толкова не са играли) и казваш,че те не са добри...всички до един!Били от Серия Ц!Ти какво искаш..от А ли да взимаме???
Друг по конкретен случай с трансферите е Райс М'боли!Значи отначало като се говореше,че ще дойде под наем ти започна да пишеш,че това било голяма простотия да го взимаме под наем!Демек си искал да го вземем за постоянно...поне така излиза от коментара ни!След това излезна някаква партенка,че ще идва за 1+1 години-страхотна новина(въпреки,че не е вярна),но въпреки това ти отново нападна Титан - Вместо да го взимаме този ''негър'',трябвало да вземем някво 18 годишно лапе от Видима!?!?
Ето така разсъждавате всички протестиращи!Все си измисляте разни условия,оправдания и какво ли още не!От многото протести не мислите правилно!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 сеп 2010 20:40

cska_90 написа:Явно няма да се разбрем-правете каквото искате!!! ;)

Определено няма да се разберем!Някои хора не мислят трезво...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 09 сеп 2010 20:41

delqnski47 написа:
cska_90 написа:

Не можеш постояно да критикуваш Титан и в същото време да не признаеш и добрите неща(малко или много),които са направили!През цялото време защитаваш едните(Сектор Г) и плюеш другите(Титан)!Тъй като си твърде песимистично настроен към Титан,всяка тяхна стъпка която са я направили и я правят(добра или лоша),ти веднага скачаш и почваш да ги плюеш!
Ето сега поставяш разни оценки на футболисти,които ЦСКА е привлякъл в редиците,които са изиграли 1,2 мача(а някои дори и толкова не са играли) и казваш,че те не са добри...всички до един!Били от Серия Ц!Ти какво искаш..от А ли да взимаме???
Друг по конкретен случай с трансферите е Райс М'боли!Значи отначало като се говореше,че ще дойде под наем ти започна да пишеш,че това било голяма простотия да го взимаме под наем!Демек си искал да го вземем за постоянно...поне така излиза от коментара ни!След това излезна някаква партенка,че ще идва за 1+1 години-страхотна новина(въпреки,че не е вярна),но въпреки това ти отново нападна Титан - Вместо да го взимаме този ''негър'',трябвало да вземем някво 18 годишно лапе от Видима!?!?
Ето така разсъждавате всички протестиращи!Все си измисляте разни условия,оправдания и какво ли още не!От многото протести не мислите правилно!

Еми имам мнение!!Ако не съм прав ти обещавам да те черпя??Навит ли си??
Изображение

Върни се в “ЦСКА”