cska_90 написа:Noir написа:Не ме разбирай погрешно - въобще не съм във възторг от управлението на Титан и не казвам да им пеем възхваляващи песни. Просто тея искания в тази декларация са малко без покритие някак... Един лош навик на Титан е да си говорят така си ... така беше и за Любо и за много други неща... ако са изпаднали в безизходна ситуация и са дали Гранден без пари не вярвам те да са хората, които да си го признаят. Същото важи и за бюджета...
Я съспостави какви са загубите за Титан, ако не идвате сега в Г и какви са загубите за отбора от липса на повече подкрепа... кажи ми кои са по-големи и кои - по-скъпи.
Кой отбор- този с келеша Карджов,с италианските наемници -полуаматъори,с ГИГАНТА Шеридън дето от 100 паса 150 му са грешни,с комисионера КостадинОФФ-това май не е моят, не е нашият ЦСКА!!!
Не можеш постояно да критикуваш Титан и в същото време да не признаеш и добрите неща(малко или много),които са направили!През цялото време защитаваш едните(Сектор Г) и плюеш другите(Титан)!Тъй като си твърде песимистично настроен към Титан,всяка тяхна стъпка която са я направили и я правят(добра или лоша),ти веднага скачаш и почваш да ги плюеш!
Ето сега поставяш разни оценки на футболисти,които ЦСКА е привлякъл в редиците,които са изиграли 1,2 мача(а някои дори и толкова не са играли) и казваш,че те не са добри...всички до един!Били от Серия Ц!Ти какво искаш..от А ли да взимаме???
Друг по конкретен случай с трансферите е Райс М'боли!Значи отначало като се говореше,че ще дойде под наем ти започна да пишеш,че това било голяма простотия да го взимаме под наем!Демек си искал да го вземем за постоянно...поне така излиза от коментара ни!След това излезна някаква партенка,че ще идва за 1+1 години-страхотна новина(въпреки,че не е вярна),но въпреки това ти отново нападна Титан - Вместо да го взимаме този ''негър'',трябвало да вземем някво 18 годишно лапе от Видима!?!?
Ето така разсъждавате всички протестиращи!Все си измисляте разни условия,оправдания и какво ли още не!От многото протести не мислите правилно!