Левски може да подобри рекорд в Европа

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

ivan.stefanov
Контакти:

Re: Левски може да подобри рекорд в Европа

Мнениеот ivan.stefanov » 09 сеп 2010 11:06

blue avalanche написа:
stannn написа:Е да бе те Бате са Ливърпул. Няма смисъл да споря с такива като тебе. Вие си знаете само едно. Играете с най големите отбори в света и ако ги биете което не се случва често сте мега сила. А ако паднете виждаш ли те са големи, а нашия футбол е слаб. Да ти припомня ли, че взехче точка от победителя в Лига Европа. Сега очаквам да кажеш ама те играли с резервите. А Лацио с с кой отбор игра? Може би с всичките титуляри плюс няколко мега звезди.

Нямам спомени Фулъм да е спечелил ЛЕ,но може и да ми се губи един сезон,знам ли?Щом ни бият,значи са "Ливърпул"!Или смяташ,че вие ще ги изгермечите,ако ги срещнете?Те и едни други смятаха така(сега вече говоря за Литекс).Ако гледаме представянето от последните 2-3 сезона,И ЗА ВАС,И ЗА НАС тези отбори са си грандове!А,за твое сведение,резултатите от преди 30г. никого не вълнуват!Те и Дин Тбилиси са печелили КНК(ако ме разбираш).

Еми играли са, спечелили са. Вие като не сте играли не искате да ви се разправя за преди 30 години... защото ви е неудобно. '89 сме играли полуфинал за КНК. Това не е преди 30 години.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 сеп 2010 11:20

ivan.stefanov написа:
blue avalanche написа:
stannn написа:Е да бе те Бате са Ливърпул. Няма смисъл да споря с такива като тебе. Вие си знаете само едно. Играете с най големите отбори в света и ако ги биете което не се случва често сте мега сила. А ако паднете виждаш ли те са големи, а нашия футбол е слаб. Да ти припомня ли, че взехче точка от победителя в Лига Европа. Сега очаквам да кажеш ама те играли с резервите. А Лацио с с кой отбор игра? Може би с всичките титуляри плюс няколко мега звезди.

Нямам спомени Фулъм да е спечелил ЛЕ,но може и да ми се губи един сезон,знам ли?Щом ни бият,значи са "Ливърпул"!Или смяташ,че вие ще ги изгермечите,ако ги срещнете?Те и едни други смятаха така(сега вече говоря за Литекс).Ако гледаме представянето от последните 2-3 сезона,И ЗА ВАС,И ЗА НАС тези отбори са си грандове!А,за твое сведение,резултатите от преди 30г. никого не вълнуват!Те и Дин Тбилиси са печелили КНК(ако ме разбираш).

Еми играли са, спечелили са. Вие като не сте играли не искате да ви се разправя за преди 30 години... защото ви е неудобно. '89 сме играли полуфинал за КНК. Това не е преди 30 години.

Да,бе...То съвсем прясно-преди 20г.Лацио я спечелиха преди 10г.(ако ме разбираш)...Като сте толкова "велики" в Европа,а ние сме такива слабандурници,значи,където ни хванете,трябва да ни спуквате от бой.Пък туй А група,Купа на България-малиййй.За закуска.Ма нещо не ви се получава.Защо ли?

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 09 сеп 2010 11:40

TPAKTOP написа:
Adramelech написа:
Нали се сещаш защо на Левски му се падат такива отбори? А това за Оксер и Леверкузен ... сигурно Оксер са супер слаб отбор, нали?

ЗАщо? Заради клубния коефициент ли си мислиш? :? Че то по тая логика ние сега с нашия късмет трабва да се нареждаме между Интер и Барса в момента :roll: А тия Оксер кво толкова ги хвалите? Какви са те и какви успехи имат? :? Оксер нямат никакви успехи нито в Европа нито във Франция! Левъркузен година по-рано от мача с нас играха на 4 финала!!! Е, вярно че не взеха нито една от купите но самия факт че играеш Финал за ШЛ, финал за БЛ, финал за купата на Германия и финал за Суперкупата на Германия говори само по себе си. Ако вашето грандиозно влизане в групите на ШЛ и още по-грандиозното излизане от тях е успех тогава Левъркузен в нашите очи е бил междугалактическия шампион по футбол!

Абе то и Динамо Москва не са кой знае какъв гранд, ма вие не преставате да се хвалите, че сте ги отстранили, нали? И да те питам ... знаеш ли какво значи ПОСТАВЕН и НЕПОСТАВЕН отбор? Ако знаеш нямаше да ме питаш това за коефициента! И май забравяш, че Леверкузен като играха с вас бяха в криза. Аз не помня Левски да е излязъл от групите на ШЛ, ма от твоите пръсти в божите уши и очи и дано скоро го познаеш това.

Много ми е чудно, защо цесекарите винаги отричат успехите на Левски... Първо беше, "говедата ако вземат точка в тая група ще е успех". Левски не само взе точка, а дори излезе от групата. Почнаха оправдания, че сме имали голям късмет, ОМ не били играли и куп други. Стигнахме 1/4 финал и вие все още отричате, че това си бе постижение, на фона на това, че от много години никой БГ отбор не бе достигал 1/4 финал за който и да е ЕКТ! И като каза ШЛ, самото влизане в групите си бе успех. Когато вие влезнете там, тогава ще имате право да казвате, че не е кой знае какво! Ако ще преди това да сте отстранили отбор от ранга на ТКЗС-то.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 09 сеп 2010 11:45

Adramelech написа:Абе то и Динамо Москва не са кой знае какъв гранд, ма вие не преставате да се хвалите, че сте ги отстранили, нали? И да те питам ... знаеш ли какво значи ПОСТАВЕН и НЕПОСТАВЕН отбор? Ако знаеш нямаше да ме питаш това за коефициента! И май забравяш, че Леверкузен като играха с вас бяха в криза. Аз не помня Левски да е излязъл от групите на ШЛ, ма от твоите пръсти в божите уши и очи и дано скоро го познаеш това.

Много ми е чудно, защо цесекарите винаги отричат успехите на Левски... Първо беше, "говедата ако вземат точка в тая група ще е успех". Левски не само взе точка, а дори излезе от групата. Почнаха оправдания, че сме имали голям късмет, ОМ не били играли и куп други. Стигнахме 1/4 финал и вие все още отричате, че това си бе постижение, на фона на това, че от много години никой БГ отбор не бе достигал 1/4 финал за който и да е ЕКТ! И като каза ШЛ, самото влизане в групите си бе успех. Когато вие влезнете там, тогава ще имате право да казвате, че не е кой знае какво! Ако ще преди това да сте отстранили отбор от ранга на ТКЗС-то.

Виж сега за мача с Динамо - Вие точно ни бяхте отписали че сме нямали никакъв шанс кото изтъквахте бюджета им от милиони евро
за групите на ШЛ - под излизане имах предвид отпадане
за Левъркузен - бяха в криза но играха 4 финал за ШЛ макар да се борят за оставане в Бундес Лигата
Освен фурора ви в Купата на УЕФА аз друг успех на левски дори само в един мач не помня :?
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 09 сеп 2010 12:08

Adramelech написа:Абе то и Динамо Москва не са кой знае какъв гранд, ма вие не преставате да се хвалите, че сте ги отстранили, нали?

Ето ти едно повърждение че вие ни отписахте и след подобни очаквания за разгром няма как да не се хвалим. Разгледай темата и виж всички ваши мнения и очаквания. Ето я и саматаТЕМА
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
infallible
Контакти:

Мнениеот infallible » 09 сеп 2010 12:16

Спорите кой е по-добър ЦСКА или левски ли? (:
След 20 години ще влезна в същия форум да вида резултата.. не ви ли омръзна..
И САМО ЦСКА (:
ЕДНА ЛЮБОВ!

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 09 сеп 2010 12:20

infallible написа:Спорите кой е по-добър ЦСКА или левски ли? (:
След 20 години ще влезна в същия форум да вида резултата.. не ви ли омръзна..
И САМО ЦСКА (:

След 20 години ще се гледаме като холограми :mrgreen:

Потребителски аватар
gacobacov
Контакти:

Мнениеот gacobacov » 09 сеп 2010 19:41

тая тема е за лок и дел

Върни се в “ЦСКА”