Rivaldo10 написа:Отрязани греди , скандирания "К*рви сте" , побой над играчи , непрекъснати бойкоти , копиращи всички и тръгващи си в 70-тата минута фенове! Това е цска!
Наркотиците и ''София Запад''!Това е ПФК ''Левски''...
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Rivaldo10 написа:Отрязани греди , скандирания "К*рви сте" , побой над играчи , непрекъснати бойкоти , копиращи всички и тръгващи си в 70-тата минута фенове! Това е цска!
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

cska_90 написа:Заслужава си го!!!Да легенда е-всички сме плакали на гола срещу Франция и сме го боготворяли-не сме му отричали и успехите!!!И за една година.разруши всичко-алчността му го превърна от герой в мижетурка!!
Кашчей написа:cska_90 написа:Заслужава си го!!!Да легенда е-всички сме плакали на гола срещу Франция и сме го боготворяли-не сме му отричали и успехите!!!И за една година.разруши всичко-алчността му го превърна от герой в мижетурка!!
Що не залеете и на Ицо тогава?Той нали дойде една година да ви помага, па си би шута след два мача, щото от Саудитска Арабия му дадоха доста кинти за 2-3 месеца игра?Или той не е жаден за пари?Или някой друг беше казал, че трябва да му сложат златни топки ... пред Българска армия

delqnski47 написа:Rivaldo10 написа:Отрязани греди , скандирания "К*рви сте" , побой над играчи , непрекъснати бойкоти , копиращи всички и тръгващи си в 70-тата минута фенове! Това е цска!
Наркотиците и ''София Запад''!Това е ПФК ''Левски''...
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта