Извънредно! ЦСКА е в Лига Европа!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Извънредно! ЦСКА е в Лига Европа!

Мнениеот POPCORN » 27 авг 2010 00:15

Rodn1 написа:
POPCORN написа:кой е казал, че трябва да се мериме с тях бе?и по какво мислиш че ще се мериме?Защото между ЦСКА и Ман сити не може да има сравнение в каквото и да е!Ти не разбираш ли ,че за нас това е успех...в моментното състояние на ЦСКА.И не само тая година всяка година като влезнем в Лига Евроап трявба да се радваме, защото сме скапана държава, нямаме стадиони нямаме нищо!за какво сравнение ми говориш?Боли ме кура, че ще ни бият всички.отобир като фенербахче където имат сумати пари и са дали сумати пари за селекция няма да играят никъде, а някакъв пиклив отбор къудето сме в момента ще играем в лига европа!Е как няма се радвам... аз тряба да съм луд да не се радвам
Явно имаме различни гледни точки....Не обичам да гледам как падаме никъде и няма да ми е приятно.
Стига сме спорили,ЧЕСТИТО КЛАСИРАНЕ В ЛЕ!

еми и аз не обичам, ама не може само да се бие!никъде го няма по света това!Пък и в момента е смешно да искаме да биеме всеки мач, при положение,че всички са контузени новите ни играчи не са сравботени....!Честито и от мене!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 27 авг 2010 00:17

loituma написа:Killer защо трябва винаги предварително да говорите ? За какво изобщо влизате за да се заяждате ? А ако Левски изгубят 6 мача ? Миналата година ЦСКА влезе с гръм и трясък в групите на ЛЕ и се провали! Левски спечели една победа срещу юношите на Лацио ( ако ми кажеш поне 1 играч от този отбор тогава ЕВАЛА) и стана огромен успех. Бай Ганьо говори за анонимниците на ЦСКА ... А Беверен, Бате, Жилина и Дебрецен също бяха анонимници, да не говорим за Тампере. Ама сините ги направиха отбор!!!

Жокер ти давам .... Игра на Световното и стигна до полуфинал ... вратар е .... и още мнооого мнооого др. !

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 27 авг 2010 00:17

gilento93 написа:
Гуу написа:
soilwork написа:"При такава игра и някой гранд от Европа може да го отнесе", коментира Батков
:lol:

Какво, ти съмняваш ли се ?
Аз специално не, Левски тази вечер даде сериозна заявка за спечелването на Лига Европа. :lol: :lol: :lol:

Еми защо пък не.Левски ще спечели Ле а ЦСКА ще бъдат втори. :) :) :)

Мда, голям финал ще е... :lol:

Иначе шегата настрана, но е нормално Батков да е леко неадекватен тази вечер (той винаги е неадекватен, ама днес му е простено), все пак емоциите са били фоста големи ;)

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 27 авг 2010 00:18

ЦСКА към Батков: Мълчи, както го правеше през последните две години!

Спортният директор на ЦСКА Емил Костадинов защити червените от нападките на синия бос Тодор Батков, който след днешната победата на Левски над шведския АИК с 2:1, заяви, че тимът от "Герена" мачка грандове, а червените играят с аматьори, след което се засмя. "Батков хубаво не говореше през последните две години. По-добре да не говори много и сега, защото има много мачове в България, а и в Европа", даде съвет легендарният български футболист на Тодор Батков.

Мамка му и прасе, казаха му го ! :D

FIDEL
Контакти:

Мнениеот FIDEL » 27 авг 2010 00:18

TheClub написа:Не че нещо но имам добро предчувствие за нашия отбор. Имам надежди да станем машина. Просто го усещам, че потенциала е голям и ако се сработи можем да си вдигнем класата доста :)

Иде ми да се изсера на тавана :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 27 авг 2010 00:18

Отпаднаха Галатасарай, отпаднаха, че и Фенербахче, и Астън Вила, и Аустрия Виена, и Селтик и кой ли още не. Дори БАТЕ се качиха в трета урна, а бяха 6 места след нас! Така че доста силни отпаднаха, ние имаме 2 отбора там - трябва да се радваме. Дано пак имат късмет при жребия и поне от 4-та урна се паднат по-леки съперници, че да натрупаме малко точици. Иначе за изказванията на Борат какво да говорим, ако не беше смешно щеше да е трагично.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 авг 2010 00:19

плуеме го костадинов, ама само той ни защитава .. другите собствениците ала бала са като мишки мълчат!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 27 авг 2010 00:19

FIDEL написа:
TheClub написа:Не че нещо но имам добро предчувствие за нашия отбор. Имам надежди да станем машина. Просто го усещам, че потенциала е голям и ако се сработи можем да си вдигнем класата доста :)

....

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 авг 2010 00:19

FIDEL написа:

айде да си сереш в другия форум направо?Става ли?
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 27 авг 2010 00:20

POPCORN написа:плуеме го костадинов, ама само той ни защитава .. другите собствениците ала бала са като мишки мълчат!

Нека собствениците ни да си мълчат, така е по-добре, не искам червен вариант на Батков, който само да излага отбора ни. ;)

Върни се в “ЦСКА”