Rodn1 написа:Явно имаме различни гледни точки....Не обичам да гледам как падаме никъде и няма да ми е приятно.POPCORN написа:кой е казал, че трябва да се мериме с тях бе?и по какво мислиш че ще се мериме?Защото между ЦСКА и Ман сити не може да има сравнение в каквото и да е!Ти не разбираш ли ,че за нас това е успех...в моментното състояние на ЦСКА.И не само тая година всяка година като влезнем в Лига Евроап трявба да се радваме, защото сме скапана държава, нямаме стадиони нямаме нищо!за какво сравнение ми говориш?Боли ме кура, че ще ни бият всички.отобир като фенербахче където имат сумати пари и са дали сумати пари за селекция няма да играят никъде, а някакъв пиклив отбор къудето сме в момента ще играем в лига европа!Е как няма се радвам... аз тряба да съм луд да не се радвам
Стига сме спорили,ЧЕСТИТО КЛАСИРАНЕ В ЛЕ!
еми и аз не обичам, ама не може само да се бие!никъде го няма по света това!Пък и в момента е смешно да искаме да биеме всеки мач, при положение,че всички са контузени новите ни играчи не са сравботени....!Честито и от мене!