Полицията нападна и преби феновете на ЦСКA

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Полицията нападна и преби феновете на ЦСКA

Мнениеот Кашчей » 26 авг 2010 20:38

cska_90 написа:Изображение

А сега де??? :roll:

Хайде де :mrgreen:

Изображение

та какво искаш да ни кажеш с тази снимка?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 26 авг 2010 20:58

Е не е ли ясно??Нали бяха арестувани, защото са затворили булеварда --ама май не е точно така, или аз съм сляп?
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 авг 2010 21:20

cska_90 написа:Е не е ли ясно??Нали бяха арестувани, защото са затворили булеварда --ама май не е точно така, или аз съм сляп?

Ма от твоята снимка-всички са слепи ;) Добре, че и аз снимах, от същото място :mrgreen:

Виж, снимката показва събитието в даден момент от времето, а не в продължение.С твоята доказваш едно, а друг може с друга да докаже друго.Ти каза и ,че не си бил там(ако си спомням добре).

Молба:не пускай друг път нещо, което се казва снимка, но не показва нищо, когато си защитаваш позицията!Има хиляди програми, които могат да я направят видима и поносима за гледане, а като такава повече ще ти защити мнението.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 26 авг 2010 21:28

Кашчей написа:
cska_90 написа:Е не е ли ясно??Нали бяха арестувани, защото са затворили булеварда --ама май не е точно така, или аз съм сляп?

Ма от твоята снимка-всички са слепи ;) Добре, че и аз снимах, от същото място :mrgreen:

Виж, снимката показва събитието в даден момент от времето, а не в продължение.С твоята доказваш едно, а друг може с друга да докаже друго.Ти каза и ,че не си бил там(ако си спомням добре).

Молба:не пускай друг път нещо, което се казва снимка, но не показва нищо, когато си защитаваш позицията!Има хиляди програми, които могат да я направят видима и поносима за гледане, а като такава повече ще ти защити мнението.

И какво и е невидимото??Твоята е същата!! :shock:
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 авг 2010 21:36

cska_90 написа:
Кашчей написа:

И какво и е невидимото??Твоята е същата!! :shock:

Верно ли е същата?Искаш да кажеш, че твоята, правена с телефон и показваща само ярки надписи и тъмнина е същата, като моята?Та аз прекарах твоята по два пъти през две програми, за да придобие някакъв вид, който да покаже какво има на снимката ти!Това е "моята" снимка-твоята, но подобрена.
И как ще докажеш с това, че булевардът не е бил затворен и не е имало арестувани?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “ЦСКА”