Павел Дочев напусна ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

difeza
Контакти:

Re: Уволниха Дочев!

Мнениеот difeza » 15 авг 2010 22:21

zino написа:Какъв тренер трябва да си,за да пуснеш и държиш НЕДОРАЗУМЕНИЕТО Мигел цял мач?!?!?Обръщаш мача със защитна тактика срещу 10 човека от селския отбор на Видима?!?

Кой е селски отбор бе ? когато имате стадион,отбор,ръководство като Видима,а не сте разграден лайнен двор без никаква перспектива тогава говори.

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 15 авг 2010 22:27

zino написа:Какъв тренер трябва да си,за да пуснеш и държиш НЕДОРАЗУМЕНИЕТО Мигел цял мач?!?!?Обръщаш мача със защитна тактика срещу 10 човека от селския отбор на Видима?!?

ти и Мигел сте недоразумение но ти си доста повече от него искам твоята оставка а не на Дочев
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

bakalina
Контакти:

Мнениеот bakalina » 15 авг 2010 22:35

emi_loko_plovdiv_usa написа:

ти и Мигел сте недоразумение но ти си доста повече от него искам твоята оставка а не на Дочев
ама пача първо избери от кои отборси тогава искаи оставки

Потребителски аватар
red_eraser
Контакти:

Мнениеот red_eraser » 15 авг 2010 22:36

Време беше да го махнат този измислен треньор отборът ще тръгне нагоре сигурен съм в четвъртък мача е 3-0 за нас !!
А НИЕ СМЕ ЦСКА!!!

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 15 авг 2010 22:49

Гледайте в cska.bg не ги слушайте тия сайтчета.Там пише, че утре в 14:00 ще се разбере бъдещето на Дочев.

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 15 авг 2010 23:02

[center]ЦСКА: В понеделник в 14:00 обявяваме съдбата на Дочев[/center]

В понеделник в 14:00 часа от ръководството на ЦСКА ще обявяват каква ще е съдбата на старши треньора на отбора Павел Дочев и неговия екип. Това информира официалната страница на „червените”.

Ето съобщението, което бе публикувано на сайта на „армейците” в неделя вечер:

Утре в 14:00 часа със съобщение в официалния сайт на ПФК ЦСКА ръководството на клуба ще обяви своята позиция. Ще стане ясно дали армейците ще имат нов треньор или Павел Дочев и неговият екип ще продължат да ръководят "червените".

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=152101

Oчевидно всичко ще стане ясно утре, нека видим какво ще "измъдрят" титаните.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 15 авг 2010 23:04

Ако не друго, тоя път поне се опитват да помислят малко. Утре ще видим колко е бил сполучлив опита.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Мнениеот hristov25 » 15 авг 2010 23:06

Според мен добре действат не се поддават на емоциите, което е добре и показва, че са помъдрели.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
[center]Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
Image[/center]

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 15 авг 2010 23:08

Тези,където плюете по Дочев сте много зле и нищо не разбирате явно от футбол.Ето сега и Подуене паднаха от Черноморец с 1:2,ама съм сигурен,че няма да има трагедии като миналата седмица.Но това е на заден план.Мисля че е глупаво да повтаряме,дали Дочев трябва или не трябва да бъде треньор на ЦСКА.Сигурен съм обаче,че ако му се даде време да доразвие проекта "ЦСКА на Дочев" ще има много доволни и от тези,които сега го плюят,защото им тежи липсата на точки.И на мен ми е тежко,че от три кръга нямаме нито една победа,но няма какво да се прави.Силно се надявам утре съобщението да гласи,че Павката остава,защото иначе нещата ще са доста непредказуеми и вече няма да е ясно дали ще има излизане от ситуацията.Една смяна на треньора винаги всява хаос,това на всички е ясно.А Дочев е нашият човек.И понеже е тъпо сега да почнем да обясняваме "за" и "против",давам ви линкче,не е нито рекламно,нито за някакви точки,който се интересува да прочете това,което съм написал и да си помисли сериозно ли е Павел Дочев да бъде махнат след месец и половина работа и 5 официални мача-лична позиция,на никого не натяквам мнението си,но смятам че така е правилно.Според мен той трябва задължително да има кредит на доверие,иначе повтаряме грешките отпреди,а това е безсмислено.
http://statiite.com/2010/08/%D0%BF%D0%B ... %BA%D0%B0/

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 15 авг 2010 23:11

Roger_Federer написа:Тези,където плюете по Дочев сте много зле и нищо не разбирате явно от футбол.Ето сега и Подуене паднаха от Черноморец с 1:2,ама съм сигурен,че няма да има трагедии като миналата седмица.Но това е на заден план.Мисля че е глупаво да повтаряме,дали Дочев трябва или не трябва да бъде треньор на ЦСКА.Сигурен съм обаче,че ако му се даде време да доразвие проекта "ЦСКА на Дочев" ще има много доволни и от тези,които сега го плюят,защото им тежи липсата на точки.И на мен ми е тежко,че от три кръга нямаме нито една победа,но няма какво да се прави.Силно се надявам утре съобщението да гласи,че Павката остава,защото иначе нещата ще са доста непредказуеми и вече няма да е ясно дали ще има излизане от ситуацията.Една смяна на треньора винаги всява хаос,това на всички е ясно.А Дочев е нашият човек.И понеже е тъпо сега да почнем да обясняваме "за" и "против",давам ви линкче,не е нито рекламно,нито за някакви точки,който се интересува да прочете това,което съм написал и да си помисли сериозно ли е Павел Дочев да бъде махнат след месец и половина работа и 5 официални мача-лична позиция,на никого не натяквам мнението си,но смятам че така е правилно.Според мен той трябва задължително да има кредит на доверие,иначе повтаряме грешките отпреди,а това е безсмислено.
http://statiite.com/2010/08/%D0%BF%D0%B ... %BA%D0%B0/

И аз съм на същото мнение!

Върни се в “ЦСКА”