Тези,където плюете по Дочев сте много зле и нищо не разбирате явно от футбол.Ето сега и Подуене паднаха от Черноморец с 1:2,ама съм сигурен,че няма да има трагедии като миналата седмица.Но това е на заден план.Мисля че е глупаво да повтаряме,дали Дочев трябва или не трябва да бъде треньор на ЦСКА.Сигурен съм обаче,че ако му се даде време да доразвие проекта "ЦСКА на Дочев" ще има много доволни и от тези,които сега го плюят,защото им тежи липсата на точки.И на мен ми е тежко,че от три кръга нямаме нито една победа,но няма какво да се прави.Силно се надявам утре съобщението да гласи,че Павката остава,защото иначе нещата ще са доста непредказуеми и вече няма да е ясно дали ще има излизане от ситуацията.Една смяна на треньора винаги всява хаос,това на всички е ясно.А Дочев е нашият човек.И понеже е тъпо сега да почнем да обясняваме "за" и "против",давам ви линкче,не е нито рекламно,нито за някакви точки,който се интересува да прочете това,което съм написал и да си помисли сериозно ли е Павел Дочев да бъде махнат след месец и половина работа и 5 официални мача-лична позиция,на никого не натяквам мнението си,но смятам че така е правилно.Според мен той трябва задължително да има кредит на доверие,иначе повтаряме грешките отпреди,а това е безсмислено.
http://statiite.com/2010/08/%D0%BF%D0%B ... %BA%D0%B0/