ЦСКА- Ботев Враца

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

haha

Re: ЦСКА- Ботев Враца

Мнениеот haha » 10 авг 2010 20:28

TPAKTOP написа:
haha написа:Ами,наслаждаваме се на спектаклите,които изнасят червените :lol:

А ти плати ли си десетях лева? :lol:
Не,аз им се радвам гратис 8-) :lol:
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

levskimo
Контакти:

Мнениеот levskimo » 10 авг 2010 20:28

Спокойно бре ;) Това е само контрола... ама виж следващия сезон може и да е дерби тоя мач :lol:

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 10 авг 2010 20:28

Ей такива момчета харесвам, на 17 години е този Бонев ,но не се е посвенил да нарита Нелсън. Тва момче отсега ви казвам, че го чака голямо бъдеще при нас. Мисля, че Павката за такива войници говореше наскоро ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 10 авг 2010 20:29

Якото ще е ако го е контузил :)
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Koragg
Контакти:

Мнениеот Koragg » 10 авг 2010 20:30

danko_sot написа:Ей такива момчета харесвам, на 17 години е този Бонев ,но не се е посвенил да нарита Нелсън. Тва момче отсега ви казвам, че го чака голямо бъдеще при нас. Мисля, че Павката за такива войници говореше наскоро ;)

Аааааааааааа,такива искаш,от малки биячи,като порастнат-алкохолици и всяка вечер на чалгаджийница.Ама от малки,нали?

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Мнениеот hristov25 » 10 авг 2010 20:31

danko_sot написа:Ей такива момчета харесвам, на 17 години е този Бонев ,но не се е посвенил да нарита Нелсън. Тва момче отсега ви казвам, че го чака голямо бъдеще при нас. Мисля, че Павката за такива войници говореше наскоро ;)

Дано запази хъса си. И някой ден на мач Левски - ЦСКА да срита някой син футболист.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
Image

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 10 авг 2010 20:32

Koragg написа:

Аааааааааааа,такива искаш,от малки биячи,като порастнат-алкохолици и всяка вечер на чалгаджийница.Ама от малки,нали?

Добре ти ся за кво влезна в нашта тема и само се заяждаш? Пич не става така. Тъпо е. Вземете се стегнете малко левскарите, къв ви е проблема. Айде марш от тука. Вече станахте банални!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

На линия
Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 10 авг 2010 20:32

danko_sot написа:Карай тва е само една контрола. павката сега ще каже точно това. Играхме добре , контролирахме мача, но две индивидуални грешки ни лишиха от победата с неговия характерен и леко забавен говор :) Слушайте сега! Аз вече взех да се замислям, ние при него все играем добре, ама накрая другия е победител ;)

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 10 авг 2010 20:32

haha написа:Не,аз им се радвам гратис 8-) :lol:

А между другото 10лв за подобно шоу са много малко пари! Сметни колко трябва да се даде за театър+КЕЧ+футбол! :lol:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Koragg
Контакти:

Мнениеот Koragg » 10 авг 2010 20:33

hristov25 написа:

Дано запази хъса си. И някой ден на мач Левски - ЦСКА да срита някой син футболист.

Това ли ви радва армейци,да сритал някой син футболист.Не да си оправите отбора,а на другия ако може да му зле.Трагедия сте,голяма! :evil:

Върни се в “ЦСКА”