Не,аз им се радвам гратисTPAKTOP написа:haha написа:Ами,наслаждаваме се на спектаклите,които изнасят червените
А ти плати ли си десетях лева?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Не,аз им се радвам гратисTPAKTOP написа:haha написа:Ами,наслаждаваме се на спектаклите,които изнасят червените
А ти плати ли си десетях лева?
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
danko_sot написа:Ей такива момчета харесвам, на 17 години е този Бонев ,но не се е посвенил да нарита Нелсън. Тва момче отсега ви казвам, че го чака голямо бъдеще при нас. Мисля, че Павката за такива войници говореше наскоро
danko_sot написа:Ей такива момчета харесвам, на 17 години е този Бонев ,но не се е посвенил да нарита Нелсън. Тва момче отсега ви казвам, че го чака голямо бъдеще при нас. Мисля, че Павката за такива войници говореше наскоро
Koragg написа:danko_sot написа:Ей такива момчета харесвам, на 17 години е този Бонев ,но не се е посвенил да нарита Нелсън. Тва момче отсега ви казвам, че го чака голямо бъдеще при нас. Мисля, че Павката за такива войници говореше наскоро
Аааааааааааа,такива искаш,от малки биячи,като порастнат-алкохолици и всяка вечер на чалгаджийница.Ама от малки,нали?
danko_sot написа:Карай тва е само една контрола. павката сега ще каже точно това. Играхме добре , контролирахме мача, но две индивидуални грешки ни лишиха от победата с неговия характерен и леко забавен говорСлушайте сега! Аз вече взех да се замислям, ние при него все играем добре, ама накрая другия е победител
haha написа:Не,аз им се радвам гратис![]()
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
hristov25 написа:danko_sot написа:Ей такива момчета харесвам, на 17 години е този Бонев ,но не се е посвенил да нарита Нелсън. Тва момче отсега ви казвам, че го чака голямо бъдеще при нас. Мисля, че Павката за такива войници говореше наскоро
Дано запази хъса си. И някой ден на мач Левски - ЦСКА да срита някой син футболист.
Потребители, разглеждащи този форум: goshev, soilwork и 18 госта