Средния пръст на "европееца" Гонзо !

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Xapu1936

Re: Средния пръст на "европееца" Гонзо !

Мнениеот Xapu1936 » 02 авг 2010 12:46

Ultrablue:mnogo dobre znae6 4e mrazim cska mnogo kakto i te nas oba4e ima neshta koito sa taka brat i nemoga da razbera zashto go otri4ate 4ist faul na dembele i 4ista duspa za cska mnogo qsno se vijda 4e gara e zad za6titnika na cska i go blusna i sled tova ritna topkata a za duspata na cska sigurno pak nqmashe a ?

Потребителски аватар
federer_11
Контакти:

Мнениеот federer_11 » 02 авг 2010 12:47

Не знам, ама се надявах и на Гошо Петков след мача да ви покаже нещо, ама той пък ме разочарова... само се кефеше :lol:
Изображение

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 02 авг 2010 12:49

DrAvalanche написа:
lisynger написа:Голям мъжкар е Грозньо :!: Показва среден пръст на бащите с деца на 15 метра от тях

Ама много псуват тия деца. Явно има проблеми с възпитанието в червената публика.

Извинявай вчера не съм забелязвал как левскарчетата рецитират Шекспир :oops:
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Doktorut
Контакти:

Мнениеот Doktorut » 02 авг 2010 12:50

Xapu1936 написа:Ei bratle zashto se pravi6 na lud mnogo dobre vijda6 4e gara e zad za6titnika na cska i go buta na kakav se pravi6 v momenta a sigurno nqmashe duspa za cska miliev butna spas delev i tuk li nqmashe ?

Въпроса е че не го бута с ръка, а с тяло което си е 100% позволено Ако Акуаро беше играл добре с тяло щеше да се справи...самия Павел Дочев ти обясни че е грешка на защитника. Дузпите не ме вълнуват...аз искам моя отбор да вкарва от игра а не от дузпи. Теб щом те устройва да биете с измилсени дузпи вярвай си! В Европа както знаеш дузпа за Бг отбор се свири много трудно...големите отбори не разчитат на дузпи те просто си вкарват положенията!!!
Последна промяна от Doktorut на 02 авг 2010 12:52, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 02 авг 2010 12:50

z.a.l.e.z.a написа:Обаче големи фенове сте левскарите даже хореографията на мача на обратно си я бяха направили няма такъв смях и излагаци :) :) :) пак казвам майната му на Гонзо такъв като него не може да ме обид.

Е поне имаше достъчно хора да разпънат знамената - макар и на обратно , за разлика от вас - един жалък сектор не напълнихте , а сте домакини - кой сега е смешен а ?
По темата - Гонзо е доста емоционален и е нормално да избухне - след като цял мач банда чекиджийчета дрънкат глупости и го псиват вместо да си гледат жалкото подобие на отборче . Разбираема е злобата на червените към Георги Иванов - толкова кошмари им е докарал , толкова много пъти ги е бил и продължава да ги бие ...

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 02 авг 2010 12:52

UltraBlue написа:
lisynger написа:Голям мъжкар е Грозньо :!: Показва среден пръст на бащите с деца на 15 метра от тях

Абе какво се правите на светци бе... тея същите бащи с деца го псуваха като каруцари, ти сега на морален ще ми се правиш. Смешна работа сте :lol: А вие дето тръгнахте да биете бащите с децата във В сектор бе отворко??? И факли мятахте по тях, ама иначе сте много възпитани :evil:

Ми всичко си има защо, псуваха ли го преди да почне да се празни със шишета пред нашия сектор и милионите средни пръсти :?: Някой имаше ли крайно негативно отношение преди това :?:
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 02 авг 2010 12:54

z.a.l.e.z.a написа:Обаче големи фенове сте левскарите даже хореографията на мача на обратно си я бяха направили няма такъв смях и излагаци :) :) :) пак казвам майната му на Гонзо такъв като него не може да ме обид.

Добре че на вашата и се разбра нещо :mrgreen: Ако ми я обясниш, ще съм ти много благодарен 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 02 авг 2010 12:55

lisynger написа:
DrAvalanche написа:

Ама много псуват тия деца. Явно има проблеми с възпитанието в червената публика.

Извинявай вчера не съм забелязвал как левскарчетата рецитират Шекспир :oops:

Вчера като цяло наблегнаха на Рембо. Имаше и малко Шекспир към края, избрани моменти от "Сън в лятна нощ", но ти не си забелязал защото сигурно не познаваш текста, или по традиция към 70-та минута вече си бил извън стадиона
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 02 авг 2010 12:55

Xapu1936 написа:Ultrablue:mnogo dobre znae6 4e mrazim cska mnogo kakto i te nas oba4e ima neshta koito sa taka brat i nemoga da razbera zashto go otri4ate 4ist faul na dembele i 4ista duspa za cska mnogo qsno se vijda 4e gara e zad za6titnika na cska i go blusna i sled tova ritna topkata a za duspata na cska sigurno pak nqmashe a ?

Нито дузпа имаше, нито гола беше нередовен. Гледах ги на повторение и мога да го заявя. Футбола не е балет...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 02 авг 2010 12:57

lisynger написа:
UltraBlue написа:

Абе какво се правите на светци бе... тея същите бащи с деца го псуваха като каруцари, ти сега на морален ще ми се правиш. Смешна работа сте :lol: А вие дето тръгнахте да биете бащите с децата във В сектор бе отворко??? И факли мятахте по тях, ама иначе сте много възпитани :evil:

Ми всичко си има защо, псуваха ли го преди да почне да се празни със шишета пред нашия сектор и милионите средни пръсти :?: Някой имаше ли крайно негативно отношение преди това :?:

Естествено че го спувате открай време... моля ти се не се изкарвайте светци. Нито ние сме такива, нито вие... Ти кажи защо от В бяхте такива смелчаци и почнахте да се закачате с обикновенните хора. Защото едно е да покажеш средн пръст на някой, дето те спува, друго е да мериш деца с запалени факли. Ама иначе устите ви огромни :evil: Айде да спрем да се правим на светци, а?

Върни се в “ЦСКА”