Бойкот на привържениците на ЦСКА, поради цените на билетите!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Martines
Контакти:

Re: Бойкот на привържениците на ЦСКА, поради цените на билетите!

Мнениеот Martines » 04 юли 2010 20:38

еахаехаехаехаеах............като искаш да гледаш нещо ще си плащаш,не може все без пари или за смешни пари да е всичко..........само мрънкате,искаме футболисти,искаме селекция искаме това искаме онова,шефовете Ви да нямат печатарница за пари?.......само да вадят а нищо да не прибират....купете си 10 000 човека абонаментни карти като сте фенове и това е и като си плащате както трябва тогава може да имате претенций!А ако Ви направят нов стадион(дано да Ви построят!),няма ли да плащате по 20лв за билет?.....или пак няма щото е много и ала бала........
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54 :P
http://vbox7.com/play:44b6627e

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 юли 2010 20:38

cska_90 написа:
Аха ясно!!И пак не смятам че може да се мери с футболната!!!

Всички са Едно! Това е най-голямата разлика. Имахме ли зала за 15 000 щеше да разбереш. Нямаме такова спортно съоръжение просто. Точно обратно на футбола, където стадионите са бетонни чудовища, които вече са прекалено големи...
Последна промяна от metodito на 04 юли 2010 20:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 04 юли 2010 20:39

Angoff написа:CSKA_90 не говорих специално за теб а за всички свързани с този ... бойкот !!!

Добре ти като съзнателно момче я ми кажи , този бойкот на дербито да кажем ще попречи или няма в този важен мач ???

Пак ви казвам , бойкотирате щото сте егоисти ... има хиляди други начини , но не вие избирате да ви чуят всички как ревете и да попречите на отбора !

След погрома в Мездра и белите които тези създадоха на клуба , какво да ги пускат безплатно ли на мачове ???

Ще ти кажа че точно това е идеята такива паразити като тия които дори не си плащат входа за мача да се разкарат от стадиона и да идват нормалните хора а не татуираните бастуни !!!

A да си дойдем на думата!!Мездра......................ако не беше Мездра сега щяхме да сме вън от Европа!!!Това не го ли разбрахте! ;)
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 04 юли 2010 20:40

veseo написа:
cska_90 написа:
terrel написа:cska_90

Да подкрепяш ЦСКА на стадиона не е даденост, а превилегия !

ЦСКА с нищо не са ти виновни, че неможеш да си го позволиш, защото си мързелив !

Всяка жаба да си знае гьола !

Ек малоумник, познаваш ли ме, че да ме определяш какъв съм,бе?????Или говориш наизуст,колкото да не заспиш!!Как въобще стигна до този факт,че съм мързелив??? :evil: :evil: :evil:

Идва лято - сега не важи извинението че си студент (да не говорим че и аз съм студент, но бачкам от 2 години...), хвани се на някаква работа, ако ще и временна за лятото и си изкарай пари за домакинствата.

И за месец и половина какво ще напрвя??? Според тебе-даже за семестъра пари-едва ли ще изкарам???И за твое сведение съм работил три поредни лета!!
Изображение

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 04 юли 2010 20:41

cska_90 написа:A да си дойдем на думата!!Мездра......................ако не беше Мездра сега щяхме да сме вън от Европа!!!Това не го ли разбрахте! ;)

По-скоро заради Мездра, ако имахме нормален футболен съюз, а не дупедавци, щяхте да сте ПОНЕ извън Европа, ако не и извън А група...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

terrel
Контакти:

Мнениеот terrel » 04 юли 2010 20:41

cska_90

Заради Мездра не станахме шампиони !

След този мач имаше реална опастност и да не играем в Европа.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 04 юли 2010 20:42

cska_90 написа:И за месец и половина какво ще напрвя??? Според тебе-даже за семестъра пари-едва ли ще изкарам???И за твое сведение съм работил три поредни лета!!

Тогава бачкай и по време на учението? Или 4 курс си най-редовния и не пропускаш лекция? :lol:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 04 юли 2010 20:42

terrel написа:cska_90

Заради Мездра не станахме шампиони !

След този мач имаше реална опастност и да не играем в Европа.

Не благодарение на Мездра сега сме в Европа!!!Ако не го разбираш-твой проблем!
Изображение

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 04 юли 2010 20:43

cska_90 написа:[A да си дойдем на думата!!Мездра......................ако не беше Мездра сега щяхме да сме вън от Европа!!!Това не го ли разбрахте! ;)

Това ми звучи меко казано... странно. :shock:
Какво по-точно имаш предвид, че нещо не мога да схвана ? :roll:

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 04 юли 2010 20:43

veseo написа:
cska_90 написа:И за месец и половина какво ще напрвя??? Според тебе-даже за семестъра пари-едва ли ще изкарам???И за твое сведение съм работил три поредни лета!!

Тогава бачкай и по време на учението? Или 4 курс си най-редовния и не пропускаш лекция? :lol:

Не съм четвърти, ще съм втори!!И второ спецификата на обучението ми не ми позволява да съвместявам двете неща!!Ами вие пак си говорите наизуст!!Ей така,само да кажате нещо!
Изображение

Върни се в “ЦСКА”