Club Foot написа:Жалко, много жалко. Боли ме, защото този човек се е раздавал за ЦСКА, мисля че беше на финала за купата срещу Черно Море преди години когато имаше трансперант '' Данчо само ти ни остана'' или нещо подобно. Бих го освирквал ако премине в Левски, да .
Аз не бих го освирквал, просто както казаха някои колеги - просто престава да съществува за мен, като запалянко на ЦСКА!
Аз този плакат не си го спомням, но помня по едно време като искаха да го продават - имаше плакат "Долу ръцете от Данчо"
Съфамилник ми е и още от 2-рата година откакто дойде от Черноморец съм носил негови фланелки и тези на Тошо Янчев, защото капитана пък е от града, в който съм израстнал
Е, вече ще нося само тези на Капитана
Мен като запалянко на ЦСКА ме е срам от това, което е напът да направи Йордан Тодоров. Имам предвид - чувствам се лично предаден, защото както казваше Елин Рахнев : "Данчо е от онзи тип футболисти, които си изплюват сърцето на терена и заради такива ходя на Армията"....
Е - и аз си признавам, че в последните сезони ходех на мачовете заради Данчо, Тошо, Вили, Вальо Илиев, Тунчев...
За мен са верни тези изказвания за предателството - всеки, който обича отбора си се чувства така когато играч и то след толкова години прекарани в клуба - отиде при вечния съперник....
Какво да си говорим - я питайте запалянковците на Барса нещо за Луиш Фиго - горе-долу същото е
Някои от нас помнят такива предателства - Зафето дето сега се пише за голям ЦСКА-р не всички сме забравили как с Черно Море на Вили Вуцов като ни биха на Армията - викаше по коридорите на стадиона ни "Бий чорбата по главата..."
Преди време на първи април мисля беше във "Меридиан Мач" бяха сложили снимка на Наско Сираков с екипа на ЦСКА ( докато беше активен футболист )

По-големите сигурно помнят какво настана като настроения само от вида на тази снимка, която си беше здрав първоаприлски майтап
В заключение - казах го и преди...Йордан Тодоров има глава на раменете си да прецени кое е най-доброто за него за продължаване на кариерата му...Не знам да се чудя ли на това му решение, при положение че през 2008г. каза че би играл само в чужбина след ЦСКА, тъй като бил спечелил с червените всичко...
Това е поредното нещо, което ми доказва че този човек не държи на думата си и много от нещата, които е говорел с нас след мачовете са били прах в очите...
Дори ще се опитам да го намеря сега този запис и малко по-късно ще го сложа тук за да се вижда от всички