delqnski47 написа:Addler написа:
Какъв закон те гони тебе бе бате,къде ше ни изхвърлят от профи футбола???Вие ни потрошихте 2 ПЪТИ стадиона(единия път на дербито,а другия атакувахте входа)!А знаеш ли кой е Майкъл Чорни к къв е бил??А знаеш ли кой е агент Тара???
Хахахах....закони....я се скрий!!Законите за нас важат,ама за вас не нали??И като стане въпрос за ЦСКА и ареееее....те били нарушавали закона!!А вие ко прайте бе?Вие в гъза си бъркате нали?Вие закони не нарушавате...мамини душички!
Но не си спомням да сме нахлували и прекратявали мач. Да счупиш пет седалки е едно(аз не съм чупил и съм за това хората чупили да са в затвора за хулиганство), но да нахлуеш на терена, да търсиш соморазправа с играчите, с охраната, да нападаш с камъни, Е УГЛАВНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. На дявам се да знеш какво значи "углавно претъпление" и когато това нещо се случва не за пръв път, мерките трябва да са драстични. Справка ст.ХЕЙЗЪЛ, тук също се надявам да знаеш какво се е случило на въпросния стадион и какво е последвало след това.[/quote]
Да бе един сектор 5 седалки ли е бе???Я си изтегли мача и ше видиш колко седалки са!Но аз не мисля,че фен на ЦСКА ЩЕ СЕ СБИЕ С ИГРАЧИТЕ НА ОТБОРА СИ И ЩЕ НАПАДНЕ ТРЕНЬОРА НА ОТБОРА СИ,ЩЕ ПОКАЗВА СРЕДНИ ПРЪСТИ И ТЕМ ПОДОБНИ!Това не е нормално!Или тия са някви фенчета на Левски,или са някви наркоманчета с цел да си направят кефа така да се каже!А и тия се бяха заредили още в началото на мача,на пистата....АГИТКАТА НЕ ВЛЕЗНА НА ТЕРЕНА!
И отбора по никакъв начин не трябва да се наказва а трябва да се накажат въпросните 50-ина идиоти![/quote]
Какво шмърка , че видя само "50 идиота"? Не "фенчетата" на червените не си бият играчите, нито в кафетата около Армията , нито на чуждите стадиони... това е просто халюцинация!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]