Може ли мача на Локо МЗ - ЦСКА да е бил уреден?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Всичко е нагласено!

Мнениеот POPCORN » 23 мар 2010 10:52

blue magic написа:Има един въпрос, който малко се подминава с лекота - ЗАЩО "МАЧЪТ " с Ботев се счита за домакинство? Тук "синьото БФС" прави невероятен слугинаж пред ЦСКА. Странно тълкувание на нормативните документи. Думата безобразие би била слаба за да определи това решение.
Мач няма, защото този отбор е изваден от А група. Повтарям - МАЧ НЯМА. Това не е служебна победа, защото тогава щеше да има поне насрочване на дата, място, съдии, делегат. Няма дори формалното явяване на единия отбор. Нито фактически, нито юридически е налице въпросното спортно събитие. Единственото, което има е служебен резултат. Което е логично, тъй като отборът е изваден по средата на шампионата и служебно се записва загуба с 0-3.
Вторият въпрос, който е много важен - смисълът на наказанието е превантивен - т.е.да е ясно, че подобни нарушение водят до логичните наказателни последствия. Тук отново БФС е в поза партер пред ЦСКА - два мача на 100 метра от Армията е единственото "наказание". Защо да се учудваме ако не се започне масово навлизане и на други отбори, ако мачовете не тръгнат "както трябва", след като реално няма наказания?
Или казано с други думи - излезе така, че "СИНЬОТО БФС" всъщност е ЧЕРВЕНА ПОДЛОГА.

мач има,защото вие като играхте първият кръг с тях, ви дадоха 3 на 0 нали?И веи дадоха 3 гола разлика?Значи мач има.ЦСКа не са виновни, че Ботев ги няма в А група!Така са решили БФС!Все едно мача се играе.Затова си се води домакинство!като пишеш поне малко мислиш ли или го пишеш ей така само за да се заяждаш и да говориш глупости?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

arsenalko
Контакти:

Мнениеот arsenalko » 23 мар 2010 10:56

относно мача с Ботев критерия е еднакъв , защото йовов изтърпя втория си мач наказание именно срещу ботев - мач който също не се състоя

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 23 мар 2010 10:57

Левски и ЦСКА са толерирани в повечето случаи и от БФС и от съдии и това не е само в България , в Испанич Реал и Барса също са толерирани за сметка на отбори като Сарагоса и Майорка примерно и Челси и Юнайтед и Милан и ИНтер , винаго грандовете са малко или много толерирани само , че тука в България нещата винаги са изкривени до не знам къде ...

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 23 мар 2010 11:00

факт.само незнам в момента какво БФС толериа ЦСКА с тези 3 мача.Не виждам кой има вина, че третият мач ни е с Ботев?Ако беше станало това, нещо с Пирин, сега нямаше да домакинстваме на Литекс и нямаше да пискате толквоа много.Преди да пишете глупости помислете малко и после пишете, не само да се заяждате!Ето колегата хубаво каза, за картоните на Йовов!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 мар 2010 11:01

blue magic написа:Има един въпрос, който малко се подминава с лекота - ЗАЩО "МАЧЪТ " с Ботев се счита за домакинство? Тук "синьото БФС" прави невероятен слугинаж пред ЦСКА. Странно тълкувание на нормативните документи. Думата безобразие би била слаба за да определи това решение.
Мач няма, защото този отбор е изваден от А група. Повтарям - МАЧ НЯМА. Това не е служебна победа, защото тогава щеше да има поне насрочване на дата, място, съдии, делегат. Няма дори формалното явяване на единия отбор. Нито фактически, нито юридически е налице въпросното спортно събитие. Единственото, което има е служебен резултат. Което е логично, тъй като отборът е изваден по средата на шампионата и служебно се записва загуба с 0-3.
Вторият въпрос, който е много важен - смисълът на наказанието е превантивен - т.е.да е ясно, че подобни нарушение водят до логичните наказателни последствия. Тук отново БФС е в поза партер пред ЦСКА - два мача на 100 метра от Армията е единственото "наказание". Защо да се учудваме ако не се започне масово навлизане и на други отбори, ако мачовете не тръгнат "както трябва", след като реално няма наказания?
Или казано с други думи - излезе така, че "СИНЬОТО БФС" всъщност е ЧЕРВЕНА ПОДЛОГА.

Виж сега мач има!Просто ЦСКА извадиха късмет с тези три мача наказание(както е по правилник да са три,но вие естествено ПЪРВО мучите и след това мислите) и от тия три мача се падна този с Ботев,който принципно трябва да се играе!
И ''масово навлизане'' няма да има ако има ПОЛИЦИЯ(както винаги е имало в българските мачове ПОЛИЦИЯ и ''масови навлизания'' не са ставали)!Но тъй като живеем в Българистан и трябва ПОЛИЦИЯ за да се провежда нормален мач!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 мар 2010 11:06

СТК РЕШИ-ЦСКА губи с 0:4!!!

За мен мача трябваше поне да се доиграе,но каквото е станало е станало!ДАНО ДА ВИ Е КЕФ НЕЩАСТНИ ДЕБИЛЧЕТА!БРАВО НА ВАС,КОИТО УСПЯХТЕ ДА РАЗВАЛИТЕ МАЧА!БРАВО!НЕЩАСТНИЦИ!ВИЕ НЕ СТЕ ФЕНОВЕ НА ЦСКА!
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 23 мар 2010 11:08

delqnski47 написа:СТК РЕШИ-ЦСКА губи с 0:4!!!

За мен мача трябваше поне да се доиграе,но каквото е станало е станало!ДАНО ДА ВИ Е КЕФ НЕЩАСТНИ ДЕБИЛЧЕТА!БРАВО НА ВАС,КОИТО УСПЯХТЕ ДА РАЗВАЛИТЕ МАЧА!БРАВО!НЕЩАСТНИЦИ!ВИЕ НЕ СТЕ ФЕНОВЕ НА ЦСКА!

нормално.големите фенове.кел файда ,че ходят на всеки мач.по-добре да си седят по-домовете :!: :!:
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 23 мар 2010 11:11

POPCORN , пак добавяш думи в написаното от мен ... Никъде не съм написал , че нямаш право на мнение , или че мнението ти не ми харесва. Напротив. Хубаво е да имаш мнение по абсолютно всеки въпрос и най - важното - да си го изказваш. Само че ти догонваш всеки един от писалите мненията си и му обясняваш , че мнението му е грешно. Ха сега ей така хипотетично да си представим , че не тяхното , а твойто мнение е грешното в случая. Ти не си последна инстанция. Дори не си наясно дали това , за което пишеш е истина или е лъжа. Ти го натрапваш на другите и го представяш като нещо случило се , без това нещо да е планирано въобще да се случва най- вероятно. Това не е мнение господин POPCORN , това е твоето разсъждение по някакъв въпрос , за който искаш да алармираш самия себе си , за да се почустваш по добре , ако нещата наистина стоят така , както си го написал , а не по някакъв друг начин , който не ти изнася да е истината. Едва ли ще го разбереш , ако не вникнеш в написаното. Нямам нищо против теб или против някой друг фен на отбор , без значение с какъв цвят е. А сега по темата - има само един вид "конспирация" , която може да бъде приложена в твоите разсъждения , но не искам да се разпростирам надълго и нашироко по нея. Ще ти загатна само , че тук размисълът може да бъде насочен в нещо много по - мащабно , като например отдаването на базите на концесия и строенето на нов стадион на мястото на сегашния в Борисовата градина. Това ми хрумна , гледайки сутрешния блок по БТВ , гостуването на Димитър Борисов в него и създадената от теб тема. За мен това е допирателната точка в това , което си написал да се окаже истина. Но само в частта , че е имало някаква конспирация в случилото се.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 мар 2010 11:12

POPCORN написа:

нормално.големите фенове.кел файда ,че ходят на всеки мач.по-добре да си седят по-домовете :!: :!:

Кел файда че гледаме български футбол!Щеше ми се да бях като някои мой приятели,които(за тяхно щастие) не им хареса този наш ''футбол'' и си следят редовно английския,испанския и т.н.!И при мен ми се щеше да е така,ама не мога да се откажа от това вече...като съм почнал да го гледам,ще го гледам... :evil: :evil: :evil:
Sofia.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 23 мар 2010 11:13

delqnski47 написа:
POPCORN написа:

Кел файда че гледаме български футбол!Щеше ми се да бях като някои мой приятели,които(за тяхно щастие) не им хареса този наш ''футбол'' и си следят редовно английския,испанския и т.н.!И при мен ми се щеше да е така,ама не мога да се откажа от това вече...като съм почнал да го гледам,ще го гледам... :evil: :evil: :evil:

ще го гледаме какво да правим :lol: :)
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “ЦСКА”