"Атлетик" е изразходвал 4000 златни лева за разчистване на терена, който после се е превърнал в сметище.Къде го видя това игрище, построено от "Атлетик"?Пък и какво общо имате вие с този отбор
А за фалшификата на Нотариаленъ Актъ просто нямам думи.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Кашчей написа:Малко избързах с поздравите май, без да го прегледам сериозно.![]()
![]()
![]()
Много ми е интересно, защо липсва датата и името на нотариуса в този Акт?Ти имаш ли някакво разумно обяснение, или документ от преди повече от 80 години е държавна тайна?Пък и е написан в две колони, което прилича повече на вестникарско антрефиле, отколкото на сериозен правен документ.
Да ти обясня ли защо липсват датата и името, или и сам ще се досетиш![]()
Като видях и откъде си го взел, съвсем ми се изпари вярата в достоверността му
Срам ме е, че се хванах на евтина фалшификация, но така става, когато се вреш из форумите, преди да си се събудил истински
Малко картинка за размисъл
http://www.archives.government.bg/tda/d ... ardjik.jpg
Кашчей написа:Смисълът е във външният вид на един Крепостен акт, както се е казвало по онова време.Па и как разбра, че е от 1930-а, като е заличено името на главния нотариуси датата
![]()
Нали знаеш защо ги няма, ъм?
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D1% ... 0%B0_%6023 - виж часта за стадиона!
msm написа:Кашчей написа:Смисълът е във външният вид на един Крепостен акт, както се е казвало по онова време.Па и как разбра, че е от 1930-а, като е заличено името на главния нотариуси датата
![]()
Нали знаеш защо ги няма, ъм?
Ами чети преди да пишеш , не прескачай това което не ти харесва.http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D1% ... 0%B0_%6023 - виж часта за стадиона!
Кашчей написа:Не ми давай като сигурен източник Уикипедията.Отговори ми на въпроса, защо във факсимилето липсва името на нотариуса и датата?Защо документът не е оформен като правен такъв, а като вестникарска статия?
msm написа:Кашчей написа:Не ми давай като сигурен източник Уикипедията.Отговори ми на въпроса, защо във факсимилето липсва името на нотариуса и датата?Защо документът не е оформен като правен такъв, а като вестникарска статия?
Ами възможно е , да е преснимано и от вестник от онова време, който е разгласил случващото се. Но, пак ти казвам, че никъде няма опровержение на истинноста му. А пък във всички данни изнесени за историята на АС23, е споменато, че клубът е получил споменатия Нотариален акт през 30-те години на миналия век.
Кашчей написа:И аз, като Олд, за трети път питам:
Защо липсват датата и името на нотариуса?
Не е преснимано от вестник, бъди сигурен в това!
msm написа:Кашчей написа:И аз, като Олд, за трети път питам:
Защо липсват датата и името на нотариуса?
Не е преснимано от вестник, бъди сигурен в това!
A, аз вече ти отговорих, но както винаги четеш през ред. Защо ли? Във всеки мой пост, пропускаш поне един два реда. Няма да повтарям като папагал, ако искаш върни се назад и прочети, но не се хващай , за дребни "трохи", а да пропускаш цели "хлябове" . Много ми е интересен факта, защо всичко което се побликува и не ви е угодно, веднага го анатемосвате, като лъжа и фалшификация. Това , че на вас не ви харесва, не означава непременно, че никога не се е случило. Както написах и по-рано, самият акт е публикуван почти на всякъде , където е изнесена историята за АС23. А, абсолютно никъде няма дори и най-малко съмнение в истинската му същност ( освен теб, но съм сигурен , че никой тук не се учудва на тоя факт). Дали има дата или не, дали има запетайки или тирета, все ми е тая. Изнесено е за обществена информация, а не за доказване на съмнения. Но с него или без, на всякъде се посочва факта, че такъв Нотариален акт има . За разлика то някой други клубове, за които няма и написано като предположение за съществуване на подобни документи. Интересно , как всички твърдят ,че ЦСКА е създаден с указ, за който няма и следа от съществуване, а когато показваш някакви факти, винаги ще се оспорват от определени личности, въпреки че никой експерт или запознат не го опровергава.
Кашчей написа:Кой експерт е разглеждал оригинала, въз основа на който е направено факсимилето?Що ме караш да се смея на гласКъде са му държавните символи на този НотариаленЪ актЪ?Или тогава са издавани без Държавния герб и печати
![]()
Сега го няма гербът отгоре, но печатите .....
Потребители, разглеждащи този форум: Septimius и 6 госта