Общината към ЦСКА: Откажете се от Армията, идете в Зона Б-5

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Общината към ЦСКА: Откажете се от Армията, идете в Зона Б-5

Мнениеот Кашчей » 12 мар 2010 18:28

Олд, ти като четеш нещо, което не е в полза на ЦСКА, вникваш ли в същината на материала?
"Атлетик" е изразходвал 4000 златни лева за разчистване на терена, който после се е превърнал в сметище.Къде го видя това игрище, построено от "Атлетик"?Пък и какво общо имате вие с този отбор :mrgreen:

А за фалшификата на Нотариаленъ Актъ просто нямам думи.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 12 мар 2010 18:37

Кашчей написа:Малко избързах с поздравите май, без да го прегледам сериозно. :evil: :evil: :oops:

Много ми е интересно, защо липсва датата и името на нотариуса в този Акт?Ти имаш ли някакво разумно обяснение, или документ от преди повече от 80 години е държавна тайна?Пък и е написан в две колони, което прилича повече на вестникарско антрефиле, отколкото на сериозен правен документ.

Да ти обясня ли защо липсват датата и името, или и сам ще се досетиш :mrgreen:

Като видях и откъде си го взел, съвсем ми се изпари вярата в достоверността му :mrgreen:

Срам ме е, че се хванах на евтина фалшификация, но така става, когато се вреш из форумите, преди да си се събудил истински :oops:

Малко картинка за размисъл

http://www.archives.government.bg/tda/d ... ardjik.jpg

Пак ти се отвори душичката, като успя да намериш някаква съмнителна за теб сламка.
Факт е , че публикувания Нот.акт , не е в пъления си текст, както и , че са закрити името и датата, което аз няма как да знам, защо. Факт е обаче, че почти на всякъде където е цитирано името на АС23 е публикуван и този Нотариален акт: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D1% ... 0%B0_%6023 - виж часта за стадиона!
И последен факт, че никъде няма опровержение за истинноста на същия (освен твоето , разбира се) , а предполагам не, а съм сигурен, че има много по-запознати хора и експерти, които явно нямат нищо против истинноста на акта.
П.П. Не виждам смисъла от линка, който си ми постнал за Нотариален акт от 1898г., който е за дарение от едно лице на друго, и приликата или разликата от Наториален акт от 1930г., който е за даване на терен за вечни времена за стадион, от Община на спортен клуб.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 мар 2010 18:42

Смисълът е във външният вид на един Крепостен акт, както се е казвало по онова време.Па и как разбра, че е от 1930-а, като е заличено името на главния нотариус :mrgreen: и датата :o
Нали знаеш защо ги няма, ъм? :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 12 мар 2010 18:46

Кашчей написа:Смисълът е във външният вид на един Крепостен акт, както се е казвало по онова време.Па и как разбра, че е от 1930-а, като е заличено името на главния нотариус :mrgreen: и датата :o

Ами чети преди да пишеш , не прескачай това което не ти харесва.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D1% ... 0%B0_%6023 - виж часта за стадиона!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 мар 2010 18:50

msm написа:
Кашчей написа:Смисълът е във външният вид на един Крепостен акт, както се е казвало по онова време.Па и как разбра, че е от 1930-а, като е заличено името на главния нотариус :mrgreen: и датата :o

Ами чети преди да пишеш , не прескачай това което не ти харесва.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D1% ... 0%B0_%6023 - виж часта за стадиона!

Не ми давай като сигурен източник Уикипедията.Отговори ми на въпроса, защо във факсимилето липсва името на нотариуса и датата?Защо документът не е оформен като правен такъв, а като вестникарска статия?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 12 мар 2010 19:00

Кашчей написа:Не ми давай като сигурен източник Уикипедията.Отговори ми на въпроса, защо във факсимилето липсва името на нотариуса и датата?Защо документът не е оформен като правен такъв, а като вестникарска статия?

Ами възможно е , да е преснимано и от вестник от онова време, който е разгласил случващото се. Но, пак ти казвам, че никъде няма опровержение на истинноста му. А пък във всички данни изнесени за историята на АС23, е споменато, че клубът е получил споменатия Нотариален акт през 30-те години на миналия век.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 мар 2010 19:10

msm написа:
Кашчей написа:Не ми давай като сигурен източник Уикипедията.Отговори ми на въпроса, защо във факсимилето липсва името на нотариуса и датата?Защо документът не е оформен като правен такъв, а като вестникарска статия?

Ами възможно е , да е преснимано и от вестник от онова време, който е разгласил случващото се. Но, пак ти казвам, че никъде няма опровержение на истинноста му. А пък във всички данни изнесени за историята на АС23, е споменато, че клубът е получил споменатия Нотариален акт през 30-те години на миналия век.

И аз, като Олд, за трети път питам:
Защо липсват датата и името на нотариуса?

Не е преснимано от вестник, бъди сигурен в това!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 12 мар 2010 20:30

Кашчей написа:И аз, като Олд, за трети път питам:

A, аз вече ти отговорих, но както винаги четеш през ред. Защо ли? Във всеки мой пост, пропускаш поне един два реда. Няма да повтарям като папагал, ако искаш върни се назад и прочети, но не се хващай , за дребни "трохи", а да пропускаш цели "хлябове" . Много ми е интересен факта, защо всичко което се побликува и не ви е угодно, веднага го анатемосвате, като лъжа и фалшификация. Това , че на вас не ви харесва, не означава непременно, че никога не се е случило. Както написах и по-рано, самият акт е публикуван почти на всякъде , където е изнесена историята за АС23. А, абсолютно никъде няма дори и най-малко съмнение в истинската му същност ( освен теб, но съм сигурен , че никой тук не се учудва на тоя факт). Дали има дата или не, дали има запетайки или тирета, все ми е тая. Изнесено е за обществена информация, а не за доказване на съмнения. Но с него или без, на всякъде се посочва факта, че такъв Нотариален акт има . За разлика от някой други клубове, за които няма и написано като предположение за съществуване на подобни документи. Интересно , как всички твърдят ,че ЦСКА е създаден с указ, за който няма и следа от съществуване, а когато показваш някакви факти, винаги ще се оспорват от определени личности, въпреки че никой експерт или запознат не го опровергава.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 мар 2010 20:46

msm написа:
Кашчей написа:И аз, като Олд, за трети път питам:

A, аз вече ти отговорих, но както винаги четеш през ред. Защо ли? Във всеки мой пост, пропускаш поне един два реда. Няма да повтарям като папагал, ако искаш върни се назад и прочети, но не се хващай , за дребни "трохи", а да пропускаш цели "хлябове" . Много ми е интересен факта, защо всичко което се побликува и не ви е угодно, веднага го анатемосвате, като лъжа и фалшификация. Това , че на вас не ви харесва, не означава непременно, че никога не се е случило. Както написах и по-рано, самият акт е публикуван почти на всякъде , където е изнесена историята за АС23. А, абсолютно никъде няма дори и най-малко съмнение в истинската му същност ( освен теб, но съм сигурен , че никой тук не се учудва на тоя факт). Дали има дата или не, дали има запетайки или тирета, все ми е тая. Изнесено е за обществена информация, а не за доказване на съмнения. Но с него или без, на всякъде се посочва факта, че такъв Нотариален акт има . За разлика то някой други клубове, за които няма и написано като предположение за съществуване на подобни документи. Интересно , как всички твърдят ,че ЦСКА е създаден с указ, за който няма и следа от съществуване, а когато показваш някакви факти, винаги ще се оспорват от определени личности, въпреки че никой експерт или запознат не го опровергава.

Ако и ти четеше не през ред ( а аз не пиша дълги постове) щеше да усетиш, че тогава този документ се е казвал Крепостен акт, а не Нотариален акт.Та е евсе едно да ми говориш за Осло, преди 1923-а, или за 2-и април 1916-а-неща, които не са съществували като термини тогава.

То и "проектът" за стадион беше приет на ура от вашите фенове, без да се замислят изобщо.Защо и този фалшификат да не е приет добре :mrgreen:

Кой експерт е разглеждал оригинала, въз основа на който е направено факсимилето?Що ме караш да се смея на глас :mrgreen: Къде са му държавните символи на този НотариаленЪ актЪ?Или тогава са издавани без Държавния герб и печати :mrgreen: :mrgreen: Сега го няма гербът отгоре, но печатите ..... ;)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

skarab
Контакти:

Мнениеот skarab » 12 мар 2010 21:07

Кашчей написа:Кой експерт е разглеждал оригинала, въз основа на който е направено факсимилето?Що ме караш да се смея на глас :mrgreen: Къде са му държавните символи на този НотариаленЪ актЪ?Или тогава са издавани без Държавния герб и печати :mrgreen: :mrgreen: Сега го няма гербът отгоре, но печатите ..... ;)

Пак ли ти бе ... ? 8-)
Пак ли започна да се вземаш насериозно ? Експерти да ти показват,оригинали на документи,държавни символи... Ти си точно никой. Когото касаят тези работи ще търси документи,ще доказва и.т.н. пред съответните хора и институции , а не пред бай Парцал който имал интернет в тях. Колкото ти ми показа готовите проекти, толкова ще искаш нотариални актове , име на нотариус и официални документи.

Върни се в “ЦСКА”