TristaNNN написа:
1) Ами много просто - има добра настилка (поставена от Немска компания), има ВХОДОВЕ, седалки, организация, ЛИЦЕНЗ ЗА ЕВРОПАи добра организация! Пример - някой някъде написа че имало гъбички по тревата. ОК. Може и така да е било?!? И какво стана - хората се обадиха на компетентните лица от фирмата и хората казаха какво да се прави - дадоха препарати, и т.н.....
2) Моля те....не сравнявай Испания с България...... щото там играят милиарди а тук няколко милиона, които ВИЕ така и не платихте на държавата
3) Стига с тия АГЕНТУРНИ неща бе - удобно ви е сега нали? Абе ти пък откъде си сигурен за Чорни бе? Или пак дучето така каза![]()
4) За играчите казах - Батков си призна - няма пари за селекция - това е!!! На тоя етап е така - каза си и не излъга и не тръгна да лъже и маже за звезди.
5) За дузпата - имаше друг форум - сега не ми се спори с тебе. Ама ей, аз ти казвам че през годините имаше МНОГО измислени дузпи за Левски и Цска - аз го признавам - признай го и ти. Тази е тема на друг форум.
6) Комплексчета, както викаш, разумния фен няма. Аз не твърдя че Левски играе велик футбол сега. Има какво да се желае - и то много. Ама и вие не цъфтите пичага, да се върнем в реалността ей
За настилката не съм мн мн съгласен, ама както и да е. За дузпите- да така е. А за Чорни - този го издирват Интерпол и ФБР и има заповеди за арест. Дали му е чиста работата?