Тодор Батков отново захапа ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Re: Тодор Батков отново захапа ЦСКА

Мнениеот MuroCSKA » 10 мар 2010 12:11

TristaNNN написа:
1) Ами много просто - има добра настилка (поставена от Немска компания), има ВХОДОВЕ, седалки, организация, ЛИЦЕНЗ ЗА ЕВРОПА :!: и добра организация! Пример - някой някъде написа че имало гъбички по тревата. ОК. Може и така да е било?!? И какво стана - хората се обадиха на компетентните лица от фирмата и хората казаха какво да се прави - дадоха препарати, и т.н.....
2) Моля те....не сравнявай Испания с България...... щото там играят милиарди а тук няколко милиона, които ВИЕ така и не платихте на държавата
3) Стига с тия АГЕНТУРНИ неща бе - удобно ви е сега нали? Абе ти пък откъде си сигурен за Чорни бе? Или пак дучето така каза :)
4) За играчите казах - Батков си призна - няма пари за селекция - това е!!! На тоя етап е така - каза си и не излъга и не тръгна да лъже и маже за звезди.
5) За дузпата - имаше друг форум - сега не ми се спори с тебе. Ама ей, аз ти казвам че през годините имаше МНОГО измислени дузпи за Левски и Цска - аз го признавам - признай го и ти. Тази е тема на друг форум.
6) Комплексчета, както викаш, разумния фен няма. Аз не твърдя че Левски играе велик футбол сега. Има какво да се желае - и то много. Ама и вие не цъфтите пичага, да се върнем в реалността ей ;)

За настилката не съм мн мн съгласен, ама както и да е. За дузпите- да така е. А за Чорни - този го издирват Интерпол и ФБР и има заповеди за арест. Дали му е чиста работата?

Потребителски аватар
levski55
Контакти:

Мнениеот levski55 » 10 мар 2010 12:17

те чорбата така са се самозахапали ,че нее нужно друг да ги захапва

salama
Контакти:

Мнениеот salama » 10 мар 2010 12:18

POPCORN написа:Няма какво да си говорим по тая тема!Левски просто са фаворити!Почнат ли да бият въобще не се занимават с него, почнат ли да падат Батков прасе , Батков кюрд!Ето сега Литекс паднаха, ЦСКа направи равен по време на мача със Славия не се чу нието една дума за него.Аз по найвни фенове не съм виждал.Той постоянно им обещава нещо и те му вярваат.Факт ли е, че всеки път обещава селекция а взима някакви анонимници?Факт.Факт ли е, че нещо щеше там по Казанската Афера да прави ала бала?Факт и кво направи нищо.Кой знае дали не е заложил на черно тото за тоя мач и нарочно да ги е изпратил там и да ми се прави после на невинен и да обвинява собствениците на ЦСКА!Ботев поне бяха постоянни.Левскарите не са!Те ту му се дупят ту го псуват!Нормално!

+1

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 10 мар 2010 12:22

от mistreated на 10 Мар 2010 07:57
Това, че ти не знаеш къде да гледаш си е лично твой проблем. ТР означава Търговски регистър. Това е регистър, в който са задължени да публикуват годишните си отчети абсолютно всички фирми, включително и твоето любимо ПФК. Страницата на търговския регистър е http://www.brra.bg За повече информация ще ти искам пари!

Връзката не е безопасна

Поискахте Firefox да се свърже безопасно с
public.brra.bg, но не можем да потвърдим, че връзката е безопасна.

Обикновено при безопасно свързване
сайтовете представят доверена идентификация като доказателство,
че отивате на правилното място. However, this site's identity can't be verified.

Какво да направя?

Ако обикновено без проблеми се свързвате с този сайт,
тази грешка може да означава, че някой се опитва
лъжливо да се представи за този сайт и по-добре да не продължавате.

Технически подробности

public.brra.bg използва невалиден сертификат.

Няма увереност в сертификата, защото издателят на сертификата е неизвестен.

(Код на грешка: sec_error_unknown_issuer)

Разбирам рисковете

Кажи ми защо сертификата е неизвестен,понеже аз не разбирам много от тези неща?
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 10 мар 2010 12:22

mistreated написа:Понеже ми писна да чета глупости ще публикувам малко информация относно годишните финансови отчети на двете предприятия - ПФК Левски АД и ПФК ЦСКА ЕАД за 2008 г (за 2009 все още не са публикувани в ТР). Тази информация е достъпна за всеки, така че моля направете си труда да я проверите преди да ми сеете бълвочи.

Според баланса на ПФК Левски ЕАД за 2008 г. дружеството има дългосрочни задължения за 12 847 000 лв, задължения по отстрочени данъци 1000 лв, други задължения 763 хил лв, търговски и други нетекущи задължения 3 537 000 лв, задължения за данъци 234 хил. лв, задължения към персонала 2 хил. лв, задължения за осигуровки 194 хил. лв и други текущи задължения 225 хил. лв. Общата сума на задълженията е 17 803 000 лв.
Според баланса на ПФК ЦСКА ЕАД за 2008 г. дружеството има задължения по получени заеми 2 580 000 лв и задължения по други плащания 5 443 000 лв (не мога да ви го разшифровам както на Левски, просто така е подаден отчета и няма къде да ги видя по отделни пера). Общата сума на задълженията е 8 365 000 лв.

Сега искам всички, които не спират да бълвочат как ЦСКА не си плаща задължения (имайте предвид, че вече дори са доста по-малко, защото тези цифри са точно след махането на Лупи) сега да коментират задълженията на ПФК Левски АД.

Много интересна статистика, това ако се окаже вярно, смяатй, че един от българските "грандове" ще налапа дебелия :lol: :lol: :lol: :lol:
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 10 мар 2010 12:26

lakito7 написа:
от mistreated на 10 Мар 2010 07:57
Това, че ти не знаеш къде да гледаш си е лично твой проблем. ТР означава Търговски регистър. Това е регистър, в който са задължени да публикуват годишните си отчети абсолютно всички фирми, включително и твоето любимо ПФК. Страницата на търговския регистър е http://www.brra.bg За повече информация ще ти искам пари!

Връзката не е безопасна

Поискахте Firefox да се свърже безопасно с
public.brra.bg, но не можем да потвърдим, че връзката е безопасна.

Обикновено при безопасно свързване
сайтовете представят доверена идентификация като доказателство,
че отивате на правилното място. However, this site's identity can't be verified.

Какво да направя?

Ако обикновено без проблеми се свързвате с този сайт,
тази грешка може да означава, че някой се опитва
лъжливо да се представи за този сайт и по-добре да не продължавате.

Технически подробности

public.brra.bg използва невалиден сертификат.

Няма увереност в сертификата, защото издателят на сертификата е неизвестен.

(Код на грешка: sec_error_unknown_issuer)

Разбирам рисковете

Кажи ми защо сертификата е неизвестен,понеже аз не разбирам много от тези неща?

Няма никакъв проблем във връзката, споко, не съм тръгнал да ви пращам вируси. Тоя сайт съществува от приемането на Закона за Търговския регистър и всички пререгистрирани фирми са длъжни да си подават отчетите там, за да са достъпни за всеки, който иска да ги види. Ако искаш мога да ти дам булстатите и на двете дружества, за да ти е по-лесно да ги откриеш.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 10 мар 2010 12:29

crap написа:
mistreated написа:Понеже ми писна да чета глупости ще публикувам малко информация относно годишните финансови отчети на двете предприятия - ПФК Левски АД и ПФК ЦСКА ЕАД за 2008 г (за 2009 все още не са публикувани в ТР). Тази информация е достъпна за всеки, така че моля направете си труда да я проверите преди да ми сеете бълвочи.

Според баланса на ПФК Левски ЕАД за 2008 г. дружеството има дългосрочни задължения за 12 847 000 лв, задължения по отстрочени данъци 1000 лв, други задължения 763 хил лв, търговски и други нетекущи задължения 3 537 000 лв, задължения за данъци 234 хил. лв, задължения към персонала 2 хил. лв, задължения за осигуровки 194 хил. лв и други текущи задължения 225 хил. лв. Общата сума на задълженията е 17 803 000 лв.
Според баланса на ПФК ЦСКА ЕАД за 2008 г. дружеството има задължения по получени заеми 2 580 000 лв и задължения по други плащания 5 443 000 лв (не мога да ви го разшифровам както на Левски, просто така е подаден отчета и няма къде да ги видя по отделни пера). Общата сума на задълженията е 8 365 000 лв.

Сега искам всички, които не спират да бълвочат как ЦСКА не си плаща задължения (имайте предвид, че вече дори са доста по-малко, защото тези цифри са точно след махането на Лупи) сега да коментират задълженията на ПФК Левски АД.

Много интересна статистика, това ако се окаже вярно, смяатй, че един от българските "грандове" ще налапа дебелия :lol: :lol: :lol: :lol:

Не виждам защо да не е вярно, като е подписано и подпечатано от Баждеков :)
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 10 мар 2010 12:32

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ЛЕЛЕЛЕЕЕЕ тия злобарчета от Подуяне ще го гризнат значи ахаххаха
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 10 мар 2010 12:38

crap на 10 Мар 2010 13:32

ЛЕЛЕЛЕЕЕЕ тия злобарчета от Подуяне ще го гризнат значи ахаххаха

Ще го гризнат,ама сабале по рано!Ако са истински тия сведения,дълговете им не са от вчера.Когато ни отнеха лиценза за дългове и те са били длъжници,но БФС пожали синьото си отроче!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 10 мар 2010 13:04

mistreated написа:
blue magic написа:

Очевидно хал хабер нямаш от счетоводство! :lol: :lol: :lol:

Аз ли нямам хал хабер, бе. Аз с това си изкарвам хляба! Ти като имаш хал хабер би ли ми обяснил какво означават тези цифри?! Всички могат да ги видят тези данни, те са достъпни за всеки в страницата на търговския регистър. Коментирай ги ти, корифей счетоводен. Хайде направи ми анализ, щот аз мога да го направя! Или трябва още неща от отчетите да ти публикувам. Пф.

Малеее, бая си поизтънял значи! :lol: Майтап! Сега сериозно:
Първо отчетите са от 2008, което са си две години както и да го погледнеш. Второ сигурно знаеш какво значи дългосрочни задължения - т.е.дълг, който нито е дължим в момента, но счетоводно е следвало да бъде отчетен. Липсата на дългосрочна провизия е ясен знак, че дългът се обслужва редовно и няма просрочия. Платените разходи за данъци, соц.осигуровки и др.надхвърлят 4,2 млн.лева. Второ: след като коментираш задълженията, защо не коментираш вземанията? При обща балансова стойност на всички текущи активи от 16,6 млн.от които само търговските вземания са 13 млн. лева какво изобщо ми говориш за дългове.
Казано с две думи за обикновения човек - ЛЕВСКИ представя един нормален финансов отчет, който показва стабилно финансово състояние като повечето търговски дружества, при стриктно плащане на финансовите си задължения.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Върни се в “ЦСКА”