ЦСКА-Локомотив(Пд)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: ЦСКА-Локомотив(Пд)

Мнениеот acmilan » 27 фев 2010 17:56

AC23 написа:тоя съдия съвсем искренно трябва се скрие някъде и да умре........

Нещо аргументацийка?Може би защото не изгони Митрески?
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 27 фев 2010 18:01

acmilan написа:

А Даксон и тоя дето изрита падналия играч на ЦСКА не бяха ли за червени картони?!..............

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 27 фев 2010 18:02

kartago написа:
acmilan написа:

А Даксон и тоя дето изрита падналия играч на ЦСКА не бяха ли за червени картони?!..............

Е,защо на Даксон?
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 27 фев 2010 18:04

Ами съдията половин час го гони по терена, оня ръкомаха, да не казвам, че самото нарушение беше без топка!!! Или ти с твоите очила не го видя? А за другото нарушение, за изритването, какво ти е мнението?

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 27 фев 2010 18:06

Щото изрита играч на ЦСКА без топка за това...ами отменения гол на ЦСКА където нямаше никаква засада или бяха на една линия ... нещо което не отсъди при дузпата за Локо пд ???
Ако съдиите не развалят мача няма кой друг...деба и некадърниците !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 27 фев 2010 18:16

kartago написа:Ами съдията половин час го гони по терена, оня ръкомаха, да не казвам, че самото нарушение беше без топка!!! Или ти с твоите очила не го видя? А за другото нарушение, за изритването, какво ти е мнението?

А ти нямаш ли очилца?Нещо много се жегна щом казаш нещо в ущърб на ЦСКА.Мнението ми е,че щом дава дузпата е длъжен да изгони Митрески.И да,смятам,че не трябваше да бъде гонен Даксон.За Кюмюрджиев,трябваше да го изгони,Що се отнася до отменения гол на ЦСКА,не съм го видял това положение.

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 27 фев 2010 18:17

Коментатора горе-долу добре се справя. Незнам вие какво мислите. Макар че е цесекарче, се държи професионално и не показва клубната си принадлежност по време на коментара. За разлика от Касабов и много други...

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 27 фев 2010 18:19

acmilan написа:
kartago написа:Ами съдията половин час го гони по терена, оня ръкомаха, да не казвам, че самото нарушение беше без топка!!! Или ти с твоите очила не го видя? А за другото нарушение, за изритването, какво ти е мнението?

А ти нямаш ли очилца?Нещо много се жегна щом казаш нещо в ущърб на ЦСКА.Мнението ми е,че щом дава дузпата е длъжен да изгони Митрески.И да,смятам,че не трябваше да бъде гонен Даксон.За Кюмюрджиев,трябваше да го изгони,Що се отнася до отменения гол на ЦСКА,не съм го видял това положение.

Ами да ти кажа честно, гледам те как сума време във форума на ЦСКА си тръгнал да дразниш, без някой да те провокира, та реших да те питам! Изритване без топка от кога не е червен картон?!.......... А иначе имам си очилца, слънчеви!.....

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 27 фев 2010 18:20

Ticha написа:Коментатора горе-долу добре се справя. Незнам вие какво мислите. Макар че е цесекарче, се държи професионално и не показва клубната си принадлежност по време на коментара. За разлика от Касабов и много други...

Ами не съм съгласен и то въобще.Касабов е доста по-обективен от Стефан Стефанов.Но знам,че ще бъда нападнат заради мнението си от много хора тук...

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 27 фев 2010 18:22

Картаго,би ли ми обяснил от колко време дразня във форума на ЦСКА?Писал съм единствено в тази тема и съм си изразил мнението по дадени въпроси.Нещо лошо ли съм направил?Ако искаш няма да пиша повече в този форум,щом е забранено човек да си изкаже мнението,което не кореспондира с твоето...

Върни се в “ЦСКА”